Dün baya demolize olmustum ama bugün kaldığım yerden devam akşam birde sinemaya gittim eşimle, çocuklar annee bıraktım..
Çok yakın bir arkadaşım ile baya bi atistik ve helallesip gorusmeme kararı aldık..
Lazer randevum vardi ona geldim bugün , yarin KPSS var , haftaya aof bu hafta sonları hep dolu, hep yoğun
Canım hayırlı olsun
kaptanım menün gayet güzel ama şu ıspanakla yoğurt yenmesi işi hep kafamı karıştırıyo,yoğurdun ıspanağın içindeki demirin emilimini etkisiz hale getirdiği söyleniyo, ne kadar doğru bilemiyorum ama bi öyle bi böyle diyolar kafalaroluyo
Günaydın fıstıklat
Dün baya demolize olmustum ama bugün kaldığım yerden devam akşam birde sinemaya gittim eşimle, çocuklar annee bıraktım..
Çok yakın bir arkadaşım ile baya bi atistik ve helallesip gorusmeme kararı aldık..
Lazer randevum vardi ona geldim bugün , yarin KPSS var , haftaya aof bu hafta sonları hep dolu, hep yoğun
18-11-2016 cuma Menüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3-4 dilim sucuk
1 kk peynir
4-5 zeytin
2 kupa limonlu çay
Öğlen
canım istemedi yemedim. Saat 16:40 gibi tazecik beyaz ekmek almış bizimkiler, küçük köşesine bir küçük parça kaşar koyup yedim
Akşam
1 kase tarhana corbasî
5-6 y.k. bulgur pilavı
4 köfte
Bol salata 1 kase ev yogurdu
Gece
Atom
Su: 1-1,5 lt. ancak
Spor: ev temizligi ve gezmece
hayırlı uğurlu olsun tellioğlu kaptanım
Bende öyle bildiğim için hep limon sıkarım kıymasız yaparım Harika olur hem denir emilimi c vitamini ile artıyor tavsiye ederim
Arkadaşla atışınca çok huzuzrsuz olurum hep onu düşünürüm analiz ederim tüm gün moral sıfır dolaşırım ben umarım sen kolay atlatırsın.sınavlardada başarılar Allah gönlünüze göre versin inşalllah
@Ausenica damla Aynura nın kızı Aynura mız da 7. Takımı senelerce ayakta tutmuş extakım kaptanımız
auscum 20 cm capında bu lavaşlar.
Beğendim menünü ... şu bir avuç büyüklüğünde hazır lavaşlar var ..onlardan yiyorsun sanırım . Büyükleri pek büyük çünkü
7.TAKIM HATUN KİŞİSİ | YAŞ | BOY | HEDEF KİLO | BAŞLANGIÇ KİLO | GEÇEN HAFTA KİLO | BU HAFTA KİLO |
31 | 1.67 | 75 | 86 | 85.5 | 84.9 |
auscum 20 cm capında bu lavaşlar.
öyle miniş değiller maalesef.
akşam yemekten sonra 1 koca tabak karnabahar ve bir el ayası büyüklüginde hindiyi götürdüm yine.
hemide 2 bardak meyve suyuyla
hazır olandan
bol şekerli ...
reglim yaklaşırken içimden bir canavar çıkıyor
doymuyor haspa
Ellerine,emegine,bilgine,yureyine saglik canimmm...TELLİOĞULLARI
1.Ausencia
2.saydin78
3.ervahafsa
4. @masumm
5.Betulina
6.roxen2303
7.Ahu060812
8.Kedibochi
9.Yenihayat2016
10.Ka-raca
11.kelebekolacam
12. C cansu cansu
13._AYNURA_
Toplam :
SEFEROĞULLARI
1.vorones
2.Davina
3. T tuba52
4. N Nana
5.ErSeSi
6.DelyDoly
7. @Dersaadet_
8.cydnz_1
9.aeben
10.narin_nazenin
11.@fatmanurkaya
12.yasom7272
13.kuzularinannesi
Toplam:
[tr][td][/td][/tr] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [tr][td] N Nana [/td][td]25[/td][td]1.68[/td][td]63[/td][td]98[/td][td] 68.8[/td][td]68.6[/td][/tr]
7.TAKIM HATUN KİŞİSİ YAŞ BOY HEDEF KİLO BAŞLANGIÇ KİLO GEÇEN HAFTA KİLO BU HAFTA KİLO
[tr][td] N Nana [/td][td]41[/td][td]1.57[/td][td]65[/td][td]80[/td][td] 70.2[/td][td]70.1[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38[/td][td]1.63[/td][td]68[/td][td]78.9[/td][td]74.1 [/td][td]71.7[/td][/tr]
[tr][td]roxen2303 [/td][td]23[/td][td]1.73[/td][td]58[/td][td]69[/td][td]64.3 [/td][td]63.6[/td][/tr]
[tr][td]Davina [/td][td]27[/td][td]1.61[/td][td]60[/td][td]100.8[/td][td]92[/td][td]92.1[/td][/tr]
[tr][td]saydin78 [/td][td]38[/td][td]1.56[/td][td]58[/td][td]74.5[/td][td]67.4[/td][td]66.9[/td][/tr]
[tr][td]@masumm [/td][td]33[/td][td]1.62[/td][td]58[/td][td]77[/td][td]75.3[/td][td]74.8[/td][/tr]
[tr][td]Betulina [/td][td]36[/td][td]1.63[/td][td]72[/td][td]90[/td][td]82.4 [/td][td]82.1[/td][/tr]
[tr][td] T tuba52 [/td][td]29[/td][td]1.60[/td][td]62[/td][td]93.4[/td][td]89.8 [/td][td]88.8[/td][/tr]
[tr][td]ervahafsa [/td][td]23[/td][td]1.65[/td][td]65[/td][td]79[/td][td]74[/td][td]74[/td][/tr]
[tr][td]@_AYNURA_ [/td][td]28[/td][td]1.62[/td][td]60[/td][td]65.2[/td][td]65.2 [/td][td]65.2[/td][/tr]
[tr][td]vorones [/td][td]30[/td][td]1.63[/td][td]59[/td][td]75[/td][td]67.5[/td][td]67.6[/td][/tr]
[tr][td]ErSeSi [/td][td]28[/td][td]1.60[/td][td]60[/td][td]75[/td][td]72.1 [/td][td]72.8[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]32[/td][td]1.63[/td][td]60[/td][td]71[/td][td]71 [/td][td]70.4[/td][/tr]
[tr][td]DelyDoly [/td][td]35[/td][td]1.70[/td][td]75[/td][td]112.2[/td][td]94 [/td][td]91.8[/td][/tr]
[tr][td]cydnz_1 [/td][td]29[/td][td]1.63[/td][td]60[/td][td]89[/td][td]86.3 [/td][td]86.1[/td][/tr] [tr][td] cydnz_1 [/td][td]38[/td][td]1.65[/td][td]65[/td][td]88.2[/td][td]86.5[/td][td]85.7[/td][/tr]
[tr][td]cydnz_1 [/td][td]25[/td][td]1.52[/td][td]47[/td][td]59.5[/td][td]49.3[/td][td]?[/td][/tr] [tr][td] cydnz_1 [/td] cydnz_1 [/tr]
[tr][td]cydnz_1 [/td] cydnz_1 [/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr] cydnz_1 [/td][td]34[/td][td]1.73[/td][td]58[/td][td]67[/td][td]66[/td][td]66.1[/td][/tr] [tr][/tr][/B][tr][tr][/tr][/B][tr][/tr][/B][tr][/tr] [/B] [/B] [/USER][/tr][/COLOR]
31 1.67 75 86 85.5 84.9 cydnz_1 [/td] [/B][/B]
[tr][td]cydnz_1 [/td][td]35[/td][td]1.65[/td][td]75[/td][td]89[/td][td]87.7[/td][td]88.6[/td][/tr] [/COLOR]
[tr][td]cydnz_1 [/td][td]44[/td][td]1.65[/td][td]88[/td][td]114.8[/td][td]113.3[/td][td]112.6[/td][/tr] [tr][td] Ausencia [/td][td]37[/td][td]1.65[/td][td]69[/td][td]82.9[/td][td]81.9[/td][td]80.4[/td][/tr]
[tr][td]cydnz_1 [/td][td]44[/td][td]1.58[/td][td]60[/td][td]69[/td][td]69[/td][td]67.4[/td][/tr]
[tr][td]cydnz_1 [/td][td]26[/td][td]1.60[/td][td]70[/td][td]105[/td][td]105[/td][td]104.5[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]37[/td][td]1.60[/td][td]57[/td][td]61.4[/td][td]61.4[/td][td]61.1[/td][/tr] [/tr] [tr][/tr][tr][/tr] [/user][/tr] cydnz_1 [tr] [/tr] cydnz_1 [/tr]
@Matematikhocasi hedef kilosuna ulaşmıştır , tellioğlu listesinden çıktı bilginize
Ausencia bildirimde bulunmadığı için seferoğlu listesinden çıktı bilginize
_AYNURA_ nın bilgileri tabloya eklendi .Bir kişi eksik olan Tellioğlu takımına eklendi bilginize
Gunaydinlar 7.takimin fistiklari...
Ausencia canim cok cok hayirli olsun insallah...7.takim cok kiymetlidir benim icin.ben bu takima geldiyimde (yani direk kaptan geldim ilk oncesinde 17kiloyu 4.takimda vermistim)takimda 7kisi vardi ve aeben aydasu disinda kimse gelmiyordu takima hatta kaptan bile yoktu ortalikta...topladim toparladim arkadaslarimla birlikte aylarca 1ci olduk.hatta analiz raporlarinda rekor bi puanla (92di sanirim)yillarin rekorunu kirmistik.daha da o puani goremedik...yani cok cok iyi bi zamandi...daha sonra calismaya basladim ve kaptanligi devr ettim.sagolsun nanam da cokkkk iyi bir kaptandi...eminim seninle de(2gunki paylasimlarin emin olmam icin yetti.cunki bir kaptan takimini ve uyelerini cocugu gibi benimsemeli ve askla yapmalidir isini.sende bunu fazlasiyla gordum)cok iyi yerlerde olacak 7.takim ...ben de eski bi kaptan olarak tum sorularina acigim...hepimiz icin hayirli ugurlu olsun insallah...
Evet kaptanim ben de bi menumu yazayim dun yazmamistim kabuk etmezsin takima diyr
Saat 10.00 1yumurta,yesillik salata(koca bi tabak),lor,1kucuk dilim ekmek,2kuru kayisiyla yesil cay,1mandalina
Ara sadece su 2litre
Saat 17.30-18.00 3kofte yagsiz tavada,yine 1tabak salata,pul biberli yogurt,1dilim ekmek,2kuru kaysiyla cay,1trabzon hurmasi diyonuz galiba ondan
45dakika yuruyus,0.5 litre su
Aaaa aaaa ben de 2014un ocak ayinda girdim takima.eylulde mezun oldum.gonca kaptandi benim zamanimda.beril de yardimci...Aynura canım önce sıcak karşılaman için çok teşekkürler
Çok memnun oldum .
Bende 2013 4. takım mezunuyum . Kk yı sık kullanırım , aktif bir üyeyim burada .
2. kez zayıflamaya karar verdiğimde baştaaeben ciğimin burada olduğunu bildiğim için ve N Nana in azmini takip ettiğim için 7. takıma gelmek istedim .
Yaklaşık 1 ayı aşkın takımdayım ...
Burada herkesi ayrı ayrı sevdim .Diyet kardeşliğinin ...askerlik , okul ...arkadaşlığı gibi bir şey olduğunu daha önce de yazmıştım . Hepimizin derdi de ortak çaresi de .
Bize tek düşen voltranı oluşturmak
Kaptanlığa gelince ... nanam beni ikna etti . Yoksa onun enerjisi ile yola devam etmeyi en çok ben isterdim .
Ama hep burada olacak . Sadece isminin önündeki kaptan sıfatını artık kaldırmak istedi . Saygı duydum .
Hep beraber .. Her şey beraberken güzel olur .
Hep beraber güzel şeyler başaracağız inanıyorum
Gunaydinlar 7.takimin fistiklari...
Ausencia canim cok cok hayirli olsun insallah...7.takim cok kiymetlidir benim icin.ben bu takima geldiyimde (yani direk kaptan geldim ilk oncesinde 17kiloyu 4.takimda vermistim)takimda 7kisi vardi ve aeben aydasu disinda kimse gelmiyordu takima hatta kaptan bile yoktu ortalikta...topladim toparladim arkadaslarimla birlikte aylarca 1ci olduk.hatta analiz raporlarinda rekor bi puanla (92di sanirim)yillarin rekorunu kirmistik.daha da o puani goremedik...yani cok cok iyi bi zamandi...daha sonra calismaya basladim ve kaptanligi devr ettim.sagolsun nanam da cokkkk iyi bir kaptandi...eminim seninle de(2gunki paylasimlarin emin olmam icin yetti.cunki bir kaptan takimini ve uyelerini cocugu gibi benimsemeli ve askla yapmalidir isini.sende bunu fazlasiyla gordum)cok iyi yerlerde olacak 7.takim ...ben de eski bi kaptan olarak tum sorularina acigim...hepimiz icin hayirli ugurlu olsun insallah...
Evet kaptanim ben de bi menumu yazayim dun yazmamistim kabuk etmezsin takima diyr
Saat 10.00 1yumurta,yesillik salata(koca bi tabak),lor,1kucuk dilim ekmek,2kuru kayisiyla yesil cay,1mandalina
Ara sadece su 2litre
Saat 17.30-18.00 3kofte yagsiz tavada,yine 1tabak salata,pul biberli yogurt,1dilim ekmek,2kuru kaysiyla cay,1trabzon hurmasi diyonuz galiba ondan
45dakika yuruyus,0.5 litre su
Aynura canım önce sıcak karşılaman için çok teşekkürler
Çok memnun oldum .
Bende 2013 4. takım mezunuyum . Kk yı sık kullanırım , aktif bir üyeyim burada .
2. kez zayıflamaya karar verdiğimde baştaaeben ciğimin burada olduğunu bildiğim için ve N Nana in azmini takip ettiğim için 7. takıma gelmek istedik .
Yaklaşık 1 ayı aşkın takımdayım ...
Burada herkesi ayrı ayrı sevdim .Diyet kardeşliğinin ...askerlik , okul ...arkadaşlığı gibi bir şey olduğunu daha önce de yazmıştım . Hepimizin derdi de ortak çaresi de .
Bize tek düşen voltranı oluşturmak
Kaptanlığa gelince ... nanam beni ikna etti . Yoksa onun enerjisi ile yola devam etmeyi en çok ben isterdim .
Ama hep burada olacak . Sadece isminin önündeki kaptan sıfatını artık kaldırmak istedi . Saygı duydum .
Hep beraber .. Her şey beraberken güzel olur .
Hep beraber güzel şeyler başaracağız inanıyorum
29 eylülden itibarenYaklaşık 1 ayı aşkın takımdayım ...
Hayrli olsn aus ablaHeeeeee bu yüzden zayıflattın beni değil mikaleyi kaplamayayım diye
7. takımın şu an uyku aleminde güzelleri
Hepinizi öpüyorum . Yorucu bir geceydi ... ben kaçar
Kaptanlık için adımı önerenarkadaşlar ... teşekkürler . Kısa sürede aile gibi olduk ...benden önce burada olanlar hemen içlerine aldılar ...
Umarım hep birlikte ve hatta ummayı geçip eminim ...hep birlikte ... nanamın da her daim burada oluşu ile ... kilolarımız gidecek ....
Sonra gün yapacağız hep beraber , kısırlı börekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?