Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amanin bi gidiyom bi geliyorum sayfalar ucmus...uca uca okuyup geldim...ben de bugun kizimla oylen uykusuna bi uyudum.uyandim saat 6...hazir yemek te yoktu.bi kosu hem evdekilere hem kendime yemek yaptim yedim yudum yikadim da geldim...
DelyDoly canim hayirli ugurlu olsun insallah...kaptanim sectiyse vardir bi bildiyi eminim...
aeben sultan rakip takimlardayiz biz senlen....oh oh ne iyi ettin de yedin o kurabiyeleri o ekmekleriiii...yarasin tosunuma

Canim benim daha çok eşim ilgilenir :) ben daha cok sulama kısmından sorumluyum arada Genelde o bakar ama seviyorum ben de arada konuşuyorum onlarla deli gibi misal yılbaşı çiçeğim var bir sürü tomurcugu var üzerinde oyyy yavrummm acıcan mı sen yılbaşına kadar göstercen mi güzelliğini annene kızım diye sevdim sabah Ama onlar da konuşunca coşuyor bence bi gercek Uyur kız neymiş merak ettim canım nasıl bir cicekti?

O en azlarından biriydi asfa nana bir kere saymıştı ...30 ları bulanlar var
Canım ismim Fatma ve kullanıyorum burada asfar kedimin ismi asfarovski de ona taktığım isimlerden biri Sir Asfar ( sör esfır) var

Ben de o otuzlu olanlara binaen söyledim alıntı mesajını zaten üçe dörde razı bıraktın canım bizi

Kiz kaptan bu neeeey....cildirmis smile...
Bi de fotosunu koymus...iyiki de tokum ha yoksa agzim sulanirdi...

Kiz N Nana gencliginin baharindasin bee kuzumm gez eglenn saka bi yana evlenirsin dahaa...
saydin78 iyii stres atmisindir kuzum cicek böcek derken bende cok seveerim ciceklerimle ugrasmayii
Evet kuzum en guzel kafa dagitma yöntemlerinden birisi ♡♡♡ cok severiz biz de cicegi ♡♡♡

Ayyy kizz ciktin miii sess et catliyomm burdaa
Davina haber et kız ben de merak ediyorum

Bakk benn meselee nolduu evde kalcamm diyee korktum zaaar gercii hos pişman degilim ama kisitlama oluyor cok fazla deliremiyorumm hahaha kisitli delilikk benimki
Valla ben de evde kalcam diye korkuyorum tamam 22 yaşındayım ama korkuyorum çünkü 28 yaşında mezun olucam zaten sevgilimden yeni ayrıldım düzgün erkek yok dünyada gelmeyin üstüme ağlarım

Kaptann dk 1 gol 1 ahaha güzel de görünüyo vallaha Ey ahali soran olursa kaptan beni teşvik etti

Canimm teşekkür ederimm şimdii bende örnek olmalıyım donass yemiyoruuzz kizlarr cok kötü bir seyy
Canım kaptan yardımcılığın hayırlı olsun
Tabi bu iş çok sorumluluk demek eyle kaçamak neyin yapameyon

Diğer ismi mor yonca çiçeği kuzum telden foto indirip yükleyemedim ama nette var. Güneşi görünce yaprakları açılıyormuş. Ben kedi ile yapıyorum senin yaptıklarını eşim ağzımı taklit ediyor hatta oğlum dedikçe. Ama çiçek tepki vermiyor ya ne bileyim değişik geliyor bana :) ama görüntü muntazam suphanallah gerçekten şükretme sebebi. Ben beceremediğim şeyleri sevemiyorum galiba ay uyuz oldum kendime

Ben aslinda cok severim cicekleri ama bakmaya usenirim...baskasinin evinde balkonunda severim

NOT:TEL.DAKI HARFLER INGILIZCE OLDUGU ICIN BOYLE CIKIYOR.LUTFEN MAZUR GORUN.AYARLARDAN TURKCE YAPTIM AMA OLMUYOR NEDENSE...
NOT:BOYLE TUM SOHBETLETE DALICAM KI KAYNASAYIM

Aeben bi 4 günlük şok yapar , yine 2 verir hain seferoğlu

Ne güzel yaaaa ...

Benim elim çok kaknem Tutmaz çiçekler .

Özel olarak bakımları ile ilgili sayfalarca yazı okur , uygularım bana hepsi 2 aya kalmaz mort

Kiz kaptan bu neeeey....cildirmis smile...
Bi de fotosunu koymus...iyiki de tokum ha yoksa agzim sulanirdi...

Tamam Fatma ... Sir Asfara sevgiler

Demek razı bırakmak ha Utanmakla / gaza gelip 1000 alıntı yapmak arasında sıkışıp kaldım şu an

Anam anam etme eyle saadetim

Cız onlar cızzzz . Hep kim bilir yapan adamda ne pistir

Iyi akşamlar kızlar ....
Ausencia hayırlı olsun beni listeye alacaksın dimi@nananais Canim liste de liste diye çok mu bunalttim kactin

Nana'dan Wikileaks değerindeki listeleri aldım canım ...kim ne zaman girdi ...ne yaptı bekleyenler arasında en son gelen sensin ama burada Katılım Faktörü esas alınacaktır

Sakın kaptanım acı bize tek tek yaz ki hem sayfa ilerlesin diğer takımlar çatlasın ( umarım kaptan böyle gaza geliyordur değilse kendi ayağıma sıktım demektir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…