Canimm teşekkür ederimm şimdii bende örnek olmalıyım donass yemiyoruuzz kizlarr cok kötü bir seyy
Canım senin yardımcılığın da hayırlı uğurlu olsun
Yavrum ya valla kızlar kitabe demişler haklılar alintinin ortasında başını unutuyorum benTabii ki ... artık tüm menüler cııızsız
Yavrum ya valla kızlar kitabe demişler haklılar alintinin ortasında başını unutuyorum ben
AbowwwwwAusencia kaptaniii deryammm yaaa buuu buuu nedirrr buuu benn hatirlayamadimm naniss ne kii kizz bu
Hahahaa orhun kitabeleriii gibiii sayfa sayfa olmustur hesabimizz büyük ayvayii agaciylaa yedikk bizz naniss
34 dü dimiO en azlarından biriydi asfanana bir kere saymıştı ...30 ları bulanlar var
Canim benim daha çok eşim ilgilenir :) ben daha cok sulama kısmından sorumluyum aradaAy çiçek mi var evde ben öldürürüm ya çok beceriksizim resmen bu konuda. Eşim aylardır uyur kız diye bir çiçek var onu arıyor ama sen dokunma sakın sen elleyince ölüyorlar dedi banaAllahtan kedi yaşıyor hala
Canım ismim Fatma ve kullanıyorum burada asfar kedimin ismi asfarovski de ona taktığım isimlerden biri Sir Asfar ( sör esfır) varO en azlarından biriydi asfanana bir kere saymıştı ...30 ları bulanlar var
Kiz kaptan bu neeeey....cildirmis smile...Kaptanlık görev bilinci ile kalktım ilk uçakla Eskişehir'e gittim .
Usta dedim bizim hatunlar donas mıdır nedir ne karın ağrısı ondan yiyeceklermiş , hele nedir bu bir getir hele
Ahanda bunu getirdi
Şuan kaptanınız + 1550 gr
Kolay gelsin roxenimÖnümüzdeki haftaya dört gözle bekliyor olacağım o zaman .
Biz her zaman tecrübelerimizi yazmaya devam edelim yasom , az buz kilo vermemişiz zamanında . Heeee almışız geri o ayrı
Birilerinin metabolizmasına uyardır elbet bizim menüler
Ya bu rüyalar bilinç altı işaretcisidir derler ama ben bazen öyle saçma şeyler görüyorum ki ....hayır hayır bu ben ve bilincim olamaz şoku yaşıyorum
Afiyet bal şeker olsun mu diyeyim ...gözüne dizine dursun mu diyeyim o AZ sucuk ekmek
Yakın gözlüğümü takmadan geldim hep bundan oldu o kaçamaklar
Teşekkürler aebenim güzel sözlerin için ; hep beraber kaldığımız yerden aynen yola devam .
Ayyy kizz ciktin miii sess et catliyomm burdaa
Valla ben de evde kalcam diye korkuyorum tamam 22 yaşındayım ama korkuyorum çünkü 28 yaşında mezun olucam zaten sevgilimden yeni ayrıldım düzgün erkek yok dünyada gelmeyin üstüme ağlarımBakk benn meselee nolduu evde kalcamm diyee korktum zaaar gercii hos pişman degilim ama kisitlama oluyor cok fazla deliremiyorumm hahaha kisitli delilikk benimki
Kaptann dk 1 gol 1 ahahaKaptanlık görev bilinci ile kalktım ilk uçakla Eskişehir'e gittim .
Usta dedim bizim hatunlar donas mıdır nedir ne karın ağrısı ondan yiyeceklermiş , hele nedir bu bir getir hele
Ahanda bunu getirdi
Şuan kaptanınız + 1550 gr
Kolay gelsin roxenimÖnümüzdeki haftaya dört gözle bekliyor olacağım o zaman .
Biz her zaman tecrübelerimizi yazmaya devam edelim yasom , az buz kilo vermemişiz zamanında . Heeee almışız geri o ayrı
Birilerinin metabolizmasına uyardır elbet bizim menüler
Ya bu rüyalar bilinç altı işaretcisidir derler ama ben bazen öyle saçma şeyler görüyorum ki ....hayır hayır bu ben ve bilincim olamaz şoku yaşıyorum
Afiyet bal şeker olsun mu diyeyim ...gözüne dizine dursun mu diyeyim o AZ sucuk ekmek
Yakın gözlüğümü takmadan geldim hep bundan oldu o kaçamaklar
Teşekkürler aebenim güzel sözlerin için ; hep beraber kaldığımız yerden aynen yola devam .
Güzeller ....
7.takımın ilk sayfasını devraldımOrada kalan bilgiler ve üyeler güncelleme gerektiriyordu .
Ayrıca ilk mesaja tablomuzu ve tabii ki baş tacımız Telli/Sefer listesini de ekledim .
Kurallar zaten aynen devam
Bir bilgilendirme daha ... kendisinin görüşünü de alarak ; Sevgili delimiz dolumuzDelyDoly ... takımdaki aktif paylaşımları ve pozitif enerjisi ile kaptan yard. olmuştur ...bilginize
Canım kaptan yardımcılığın hayırlı olsunCanimm teşekkür ederimm şimdii bende örnek olmalıyım donass yemiyoruuzz kizlarr cok kötü bir seyy
Canim benim daha çok eşim ilgilenir :) ben daha cok sulama kısmından sorumluyum aradaGenelde o bakar ama seviyorum ben de arada konuşuyorum onlarla deli gibi misal yılbaşı çiçeğim var bir sürü tomurcugu var üzerinde oyyy yavrummm acıcan mı sen yılbaşına kadar göstercen mi güzelliğini annene kızım diye sevdim sabah Ama onlar da konuşunca coşuyor bence bi gercek Uyur kız neymiş merak ettim canım nasıl bir cicekti?
Ben aslinda cok severim cicekleri ama bakmaya usenirim...baskasinin evinde balkonunda severimCanim benim daha çok eşim ilgilenir :) ben daha cok sulama kısmından sorumluyum aradaGenelde o bakar ama seviyorum ben de arada konuşuyorum onlarla deli gibi misal yılbaşı çiçeğim var bir sürü tomurcugu var üzerinde oyyy yavrummm acıcan mı sen yılbaşına kadar göstercen mi güzelliğini annene kızım diye sevdim sabah Ama onlar da konuşunca coşuyor bence bi gercek Uyur kız neymiş merak ettim canım nasıl bir cicekti?
Amanin bi gidiyom bi geliyorum sayfalar ucmus...uca uca okuyup geldim...ben de bugun kizimla oylen uykusuna bi uyudum.uyandim saat 6...hazir yemek te yoktu.bi kosu hem evdekilere hem kendime yemek yaptim yedim yudum yikadim da geldim...
DelyDoly canim hayirli ugurlu olsun insallah...kaptanim sectiyse vardir bi bildiyi eminim...
aeben sultan rakip takimlardayiz biz senlen....oh oh ne iyi ettin de yedin o kurabiyeleri o ekmekleriiii...yarasin tosunuma
Canim benim daha çok eşim ilgilenir :) ben daha cok sulama kısmından sorumluyum aradaGenelde o bakar ama seviyorum ben de arada konuşuyorum onlarla deli gibi misal yılbaşı çiçeğim var bir sürü tomurcugu var üzerinde oyyy yavrummm acıcan mı sen yılbaşına kadar göstercen mi güzelliğini annene kızım diye sevdim sabah Ama onlar da konuşunca coşuyor bence bi gercek Uyur kız neymiş merak ettim canım nasıl bir cicekti?
Canım ismim Fatma ve kullanıyorum burada asfar kedimin ismi asfarovski de ona taktığım isimlerden biri Sir Asfar ( sör esfır) var
Ben de o otuzlu olanlara binaen söyledim alıntı mesajını zaten üçe dörde razı bıraktın canım bizi
Kiz kaptan bu neeeey....cildirmis smile...
Bi de fotosunu koymus...iyiki de tokum ha yoksa agzim sulanirdi...
Davina haber et kız ben de merak ediyorum
Valla ben de evde kalcam diye korkuyorum tamam 22 yaşındayım ama korkuyorum çünkü 28 yaşında mezun olucam zaten sevgilimden yeni ayrıldım düzgün erkek yok dünyada gelmeyin üstüme ağlarım
Kaptann dk 1 gol 1 ahahagüzel de görünüyo vallaha Ey ahali soran olursa kaptan beni teşvik etti
Canım kaptan yardımcılığın hayırlı olsun
Tabi bu iş çok sorumluluk demek eyle kaçamak neyin yapameyon
Iyi akşamlar kızlar ....
Ausencia hayırlı olsun beni listeye alacaksın dimi @nananais Canim liste de liste diye çok mu bunalttim kactin
Sakın kaptanım acı bize tek tek yaz ki hem sayfa ilerlesin diğer takımlar çatlasınAeben bi 4 günlük şok yapar , yine 2 verir hain seferoğlu
Ne güzel yaaaa ...
Benim elim çok kaknemTutmaz çiçekler .
Özel olarak bakımları ile ilgili sayfalarca yazı okur , uygularım bana hepsi2 aya kalmaz mort
Tamam Fatma ... Sir Asfara sevgiler
Demek razı bırakmak haUtanmakla / gaza gelip 1000 alıntı yapmak arasında sıkışıp kaldım şu an
Anam anam etme eyle saadetim
Cız onlar cızzzz . Hep kim bilir yapan adamda ne pistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?