- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ay demeye ya okadar mi durum vahimNana'dan Wikileaks değerindeki listeleri aldım canım ...kim ne zaman girdi ...ne yaptıbekleyenler arasında en son gelen sensin ama burada Katılım Faktörü esas alınacaktır
Sakın kaptanım acı bize tek tek yaz ki hem sayfa ilerlesin diğer takımlar çatlasın( umarım kaptan böyle gaza geliyordur değilse kendi ayağıma sıktım demektir)
ay demeye ya okadar mi durum vahim
Sen hırslı hatunsun diğer takımlar diyorum catlasilar diyorum
Tek tek yazamam onu eledik ... geriye ne kalmıştı ... hmmm 1000 alıntı mı
Sen hırslı hatunsun diğer takımlar diyorum catlasilar diyorumkaptan tok galiba yemedi benim gazı
Wuuuuuu bu gaz bana yeter.son lahmacun yemesem iyiydiBence katılım faktörü düşününce çok vahim değil kelebek
Teşekkür ederim canim ilk kez yapacagim valal hos görünYavrum ya valla kızlar kitabe demişler haklılar alintinin ortasında başını unutuyorum ben
He heee gerçekten canım ya kaptanim bana hava yaparken cumartesiyi de yemiş aradan çıkarmış galibaAus ne pazarı bugün cumartesi tatlim
Temizlik düğün sürecinde Allah kolaylık versin canım. Ablana ömür boyu mutluluk dikerim Rabbim ağızlarının tadını hiç bozmasın inşallah
Canım altın Başak diye Ülker in form diye etinin var ya kepek bisküvi işte onlar namı diğer SUNTASunta ne ola ki
O kadar geçmişe gidi de nöron ları yakmayalim benceMaziyi deşsen 44 te çıkar
Sana kıyamam kuzum sen yapTeşekkür ederim canim ilk kez yapacagim valal hos görün
sağol canım benim rabbim herkesin evine yuvasına ailesine huzur nasip etsinTemizlik düğün sürecinde Allah kolaylık versin canım. Ablana ömür boyu mutluluk dikerim Rabbim ağızlarının tadını hiç bozmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?