Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım benim ben seni hatırlıyorum nasılsın? ♡♡ sen beni hatırlayamadın sanırım Mart ayında geldim takımıma. Tabi ki sohbet edicez dertlesicez :)
Ben cok seviyorum ciceklerimi ♡♡♡

Kahvaltı
3 parmak peynir
3 yeşil zeytin
1 adet tam buğday krep
2yk acı sos
1 yumurta
2 parmak fırın patates

Ara10 badem
1 bardak şekersiz Osmanlı şerbeti

Ikindi 3 lahmacun
Turp turşu ayran

ara 1 ısırık çikolata 1 çay kaşığı fıstık ezmesi

Ara 2 kurukayisi kahve

cicek tepkisini acarak buyuyerek veriyor canim kesinlikle anliyorlar ilgiyi ♡♡
Su anda o çiçekten evinizde varmi cnm? Sahibinden.com da satiliyor galiba :)

Ben gidip çamaşır asayım iyisi mi benim sepetin kesin altı delik bu ne ya valla hiç camasirla alakasız günüm yok ya as ya katla ya ütüle

Aus ne pazarı bugün cumartesi tatlim

He heee gerçekten canım ya kaptanim bana hava yaparken cumartesiyi de yemiş aradan çıkarmış galiba

Yemisim cumartesiyi durumu yani hmmmmm

Size inat değil mi pazarda aynı şeyleri yiyeceğim

Düzeltme için teşekkür kelebek , tüm gün evde olunca günler karışıyor bana hafta sonu .

Roxen kuzum ... kurabiyeyi görmeyince güzel . Ama görüyorum işte

Bu arada düğünde ne giyeceksin

Tavuk burger , lahmacun , akşam sadece bulgur ....delim dolum

Bende yıllarca yiyormuşum ama bilmiyormuşum ...@masumm öğretti . İnce eti form .

Bu lahmacun partisinde hepiniz beraber miydiniz

Alma ablam listesiz kalsın 75 olunca alırsın

Lahmacunu görünce beni de bir düşünce almadı değil

Ben gidip çamaşır asayım iyisi mi benim sepetin kesin altı delik bu ne ya valla hiç camasirla alakasız günüm yok ya as ya katla ya ütüle
ütüler yolla bi ütü aldım süper bakicim çok Seviyo ütulenecek yok mu diyo.bu ütüyse Benim evdeki neolaki diyo.

cicek tepkisini acarak buyuyerek veriyor canim kesinlikle anliyorlar ilgiyi ♡♡
Su anda o çiçekten evinizde varmi cnm? Sahibinden.com da satiliyor galiba :)
Memlekette ki komşuda bulmuştuk annem salı gün gelecek gelirken getirecek ama o olmazsa bakayım hiç aklıma gelmedi netten almak niye dır bilmem ciddi hafıza kaybı yaşıyorum çok sağol kuzum.

Ay o büyüyüp de tepki verene kaşe çatlarım ben kız benimki anlık olacak bak benim kedi küfür bile eder kızarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…