- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Beni de davet etseneYarın kahvaltıya misafirim var şu böreği katmer kahvesi bilmem ne pastası aldım. Ucundan bile yemiycem.kapta nı deryam doğumgünü n de yemedi bende yemiycem.
Tüm suç seninIyi akşamlar kızlar ....
Ausencia hayırlı olsun beni listeye alacaksın dimi @nananais Canim liste de liste diye çok mu bunalttim kactin
Canım benim ben seni hatırlıyorum nasılsın? ♡♡ sen beni hatırlayamadın sanırımBen aslinda cok severim cicekleri ama bakmaya usenirim...baskasinin evinde balkonunda severim
NOT:TEL.DAKI HARFLER INGILIZCE OLDUGU ICIN BOYLE CIKIYOR.LUTFEN MAZUR GORUN.AYARLARDAN TURKCE YAPTIM AMA OLMUYOR NEDENSE...
NOT:BOYLE TUM SOHBETLETE DALICAM KI KAYNASAYIM
Bu arada tabikisi darısı başına
sağol canım benim rabbim herkesin evine yuvasına ailesine huzur nasip etsin
Alma ablam listesiz kalsın 75 olunca alırsınNana'dan Wikileaks değerindeki listeleri aldım canım ...kim ne zaman girdi ...ne yaptıbekleyenler arasında en son gelen sensin ama burada Katılım Faktörü esas alınacaktır
hayırlısı diyelim onaBu arada tabikisi darısı başına
Piki
hayırlısı diyelim ona
Canım altın Başak diye Ülker in form diye etinin var ya kepek bisküvi işte onlar namı diğer SUNTA
atla gel kuzum walla çok sevinirimBeni de davet etsene
wawwww listede yokum ama iktidarı ben deviriyorum derin devletmiyim neyimTüm suç senin
cicek tepkisini acarak buyuyerek veriyor canimDiğer ismi mor yonca çiçeği kuzum telden foto indirip yükleyemedim ama nette var. Güneşi görünce yaprakları açılıyormuş. Ben kedi ile yapıyorum senin yaptıklarını eşim ağzımı taklit ediyor hatta oğlum dedikçe. Ama çiçek tepki vermiyor ya ne bileyim değişik geliyor bana :) ama görüntü muntazam suphanallah gerçekten şükretme sebebi. Ben beceremediğim şeyleri sevemiyorum galibaay uyuz oldum kendime
Değil, 75 sin sen
atla gel kuzum walla çok sevinirim
wawwww listede yokum ama iktidarı ben deviriyorum derin devletmiyim neyim
O zaman bu daveti açık bilet haline getiriyoruz ve en kısa sürede Kayseri planı yapıyoruz
atla gel kuzum walla çok sevinirim
wawwww listede yokum ama iktidarı ben deviriyorum derin devletmiyim neyim
Aus ne pazarı bugün cumartesi tatlim
He heee gerçekten canım ya kaptanim bana hava yaparken cumartesiyi de yemiş aradan çıkarmış galiba
Yemisim cumartesiyi durumu yani hmmmmm
Menum 19.11.2016 Cumartesi
Sabah
2 tavuk brgr
2 kk peynir
9 zeytin
2 dlm ekmek
3 bardak cay
Oglen
2 küçük lahmacun
Akşam
2 yk bulgur
Bol salata
3 lt su 2 bardak yesil cay 1 nescafe sade 45 dakika yürüyüş
Hayirlii aksamlar canlarimm ip aldim gelirken boyunluk ve sapka öreceğim gelin adayimiza hedaye
Sunta ne ola ki
Kahvaltı
3 parmak peynir
3 yeşil zeytin
1 adet tam buğday krep
2yk acı sos
1 yumurta
2 parmak fırın patates
Ara10 badem
1 bardak şekersiz Osmanlı şerbeti
Ikindi 3 lahmacun
Turp turşu ayran
ara 1 ısırık çikolata 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Ara 2 kurukayisi kahve
Alma ablam listesiz kalsın 75 olunca alırsın
ütüler yolla bi ütü aldım süper bakicim çok Seviyo ütulenecek yok mu diyo.bu ütüyse Benim evdeki neolaki diyo.Ben gidip çamaşır asayım iyisi mibenim sepetin kesin altı delik bu ne ya valla hiç camasirla alakasız günüm yok ya as ya katla ya ütüle
Memlekette ki komşuda bulmuştuk annem salı gün gelecek gelirken getirecek ama o olmazsa bakayım hiç aklıma gelmedi netten almak niye dır bilmemcicek tepkisini acarak buyuyerek veriyor canimkesinlikle anliyorlar ilgiyi ♡♡
Su anda o çiçekten evinizde varmi cnm? Sahibinden.com da satiliyor galiba :)
Daha haftasında lahmacun yiyenLahmacunu görünce beni de bir düşünce almadı değil
Bi Leslie patlatayim unut olur mu.2 hafta üstüste iyi kilo verdim bu hafta regl hafta yinede verirsem var ya oldum ben almazsan sen kaybedersinLahmacunu görünce beni de bir düşünce almadı değil
Ütü yapmayı ben de severim aslında. Kazanli mi senin ben de bu bozulsun direkt kazanli alacağım ama şimdilik sağlamütüler yolla bi ütü aldım süper bakicim çok Seviyo ütulenecek yok mu diyo.bu ütüyse Benim evdeki neolaki diyo.
herkes yiyooooo.kiz sen benden ne istiyon acaba biryerlerde daha evvel husumet mi söz konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?