Hahahha ticari zeka buna derimm helall kızz gelin hanımmmvallah kısa zaman köşe dönen
Yemekk parasıı nolcak sermayeyii kediyee yüklediii
Tabi ki kocişe bir sürü yemek yedirip yastık parasından kurtulacağım
Zalimsin nanam nasıl güzel birseymis donas öyle bakınca yutkundum resmen
Tabi ki kocişe bir sürü yemek yedirip yastık parasından kurtulacağım
Aramızda kalsın en son pideleri görüyorduYemekk parasıı nolcak sermayeyii kediyee yüklediiikızz Ausencia neree kaçtıı acepp kaçamakta olabilir mii az dedikodu edekk
Ayyyy kuzummm yaa cidden nerdeysenn göndereyimmm valla bakkZalimsin nanam nasıl güzel birseymis donas öyle bakınca yutkundum resmenhamile hamile canım çekti Eskişehir e mi gidip gelsem
Zalimsin nanam nasıl güzel birseymis donas öyle bakınca yutkundum resmenhamile hamile canım çekti Eskişehir e mi gidip gelsem
Abowww koladaa içmişdirr kesinnn üzerinedee datluu yemiştirrAramızda kalsın en son pideleri görüyordu
Kesin kunefedirAbowww koladaa içmişdirr kesinnn üzerinedee datluu yemiştirr
Dimiii dimiii zatenn taş bile daha lezzetlii o neykii iğkkkk pis kötüü
Cekmesin canın bence , hamişsin sana çok ağır gelir, oldukçada sağlıksız
Zaten sağlıklı olsan ben vaktinde yemezdim
Kızz sen dahaa dünküü bebesinn hahahaa ex kaptanııı deryamm
Benim zamanımda da vardı
Olmamış , yapamamışlarDimiii dimiii zatenn taş bile daha lezzetlii o neykii iğkkkk pis kötüü
2 ay sonra 26 olacağımKızz sen dahaa dünküü bebesinn hahahaa ex kaptanııı deryamm
Neeee harbiiiii emann yareppimmm
Ay kuzum düşünmen yeter. İskenderun donerine benziyor şimdi kocamı göndermeye çalışacağım bakalım o olmazsa yazarım sanaAyyyy kuzummm yaa cidden nerdeysenn göndereyimmm valla bakk
Ohhhhh ohhh ancaaaa gezz senn hatunnn hee vallahh az degilsinn diyetisyenn sonuçlarını soylee meraktan catlarim benn
aynen banada çok uyku bastırdıeve gitmeme 1,5 saat var daha
Niye takiyormus kiloyaAy kuzum düşünmen yeter. İskenderun donerine benziyor şimdi kocamı göndermeye çalışacağım bakalım o olmazsa yazarım sanaşaka bir yana gelmez ki kuzum kokar yazık olur yollarda. Kocam yine taktı benim kiloma da işin doğrusu
Yok kuzum evdeyim de esimle ciceklerimizle ugrasiyoruz. Arada size bakip bakip kaciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?