Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok kuzum evdeyim de esimle ciceklerimizle ugrasiyoruz. Arada size bakip bakip kaciyorum
Ay çiçek mi var evde ben öldürürüm ya çok beceriksizim resmen bu konuda. Eşim aylardır uyur kız diye bir çiçek var onu arıyor ama sen dokunma sakın sen elleyince ölüyorlar dedi bana Allahtan kedi yaşıyor hala

Huuuu hanımlar iyi akşamlar

N Nana kuzum 7 . Takıma verdiğin emeklerden dolay ve zamanında takımı kaptansız bırakmadıgın için sana çok teşekkür ederim . Rabbım razı olsun
Burdan ayrılmak yok ona göre ha

Ausencia bacım kaptanlıgın hayırlı olsun bu iş için biçilmiş kaftansın
Ve hakkıyle yapacagına eminim

Tek üzüldüğüm taraf bir tellioglu olman
iktidari kaptırdık tühhh

Vakit varken menümüde yazam .

Sabah :
2 dl ekmek . Menemen . Sögüş . Peynir . Az kuşburnu mar.

Ara : yr. Kurabe .

İkindi : mangalda tavuk . Az sucuk ekmek salata ayran .1/4 br fanta .

Su az malesef burda abdest sıkıntısı olmasın diye içemedim .

Kızz suss allah seniii netmeyee porsuk çayına atar yeminlennn

Arkamızdan ah mi etti gelemedim

Porsuk çayına atsa iyi, şehir dışına kadar kovalar

Kız bunumu anladın gideceğim yer burası diyorum, gitmem diyorum

Kaptanlık görev bilinci ile kalktım ilk uçakla Eskişehir'e gittim .

Usta dedim bizim hatunlar donas mıdır nedir ne karın ağrısı ondan yiyeceklermiş , hele nedir bu bir getir hele

Ahanda bunu getirdi

Şuan kaptanınız + 1550 gr

Kolay gelsin roxenim Önümüzdeki haftaya dört gözle bekliyor olacağım o zaman .

Biz her zaman tecrübelerimizi yazmaya devam edelim yasom , az buz kilo vermemişiz zamanında . Heeee almışız geri o ayrı
Birilerinin metabolizmasına uyardır elbet bizim menüler

Ya bu rüyalar bilinç altı işaretcisidir derler ama ben bazen öyle saçma şeyler görüyorum ki ....hayır hayır bu ben ve bilincim olamaz şoku yaşıyorum

Afiyet bal şeker olsun mu diyeyim ...gözüne dizine dursun mu diyeyim o AZ sucuk ekmek

Yakın gözlüğümü takmadan geldim hep bundan oldu o kaçamaklar

Teşekkürler aebenim güzel sözlerin için ; hep beraber kaldığımız yerden aynen yola devam .

Güzeller ....

7.takımın ilk sayfasını devraldım Orada kalan bilgiler ve üyeler güncelleme gerektiriyordu .

Ayrıca ilk mesaja tablomuzu ve tabii ki baş tacımız Telli/Sefer listesini de ekledim .

Kurallar zaten aynen devam

Bir bilgilendirme daha ... kendisinin görüşünü de alarak ; Sevgili delimiz dolumuz DelyDoly ... takımdaki aktif paylaşımları ve pozitif enerjisi ile kaptan yard. olmuştur ...bilginize

Canimm teşekkür ederimm şimdii bende örnek olmalıyım donass yemiyoruuzz kizlarr cok kötü bir seyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…