Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla bacim ne diyim ne güzel menü keske benim olsa oglenin biraz ilginç olmuş ama

Ben menü yazsam bi dert yazmasam biii
Sabh 1 poğaça 1 dilim kek
Öğle 2 poğaça 1 dilim kek.
Akşam 1 tabak tavuk sote
5 6 kaşıkbulgur pilavı
Salata 1 bardak limonata hazır
Çay 1 dilim kek 1 biskvi 1 incir 1 kayısı spor yok su az.

Ausum benim de eşimin eli uğurludur hep o diker çiçeklerimizi

Vero cidden canın çok mu çekiyor bunları yoksa o an elinin altında kek , poğaça var diye mi yiyorsun ?

İki öğüncük kısmı az tubam .
Akşam güzel .
Sabahta hep dediğim gibi yumurta varsa , ekmek ya yok ya 1 dlm . Senin kilonda şimdilik 1 dlm olabilir .

Eminim fıstık gibi olacaksın roxenim

iyi bari kuzum geliyorsa çiçeğiniz :) Ben sabırlıyımdır, beklerim sabrederim açsın büyüsün diye

Dun aksam yaptım bunları . Elimin altinda die ya. Neyse boşver kaptanim beni. Sağol yazion da .aptal kafa ben uslanmam yaza yakın yaparim belki diyet miyet

Dun aksam yaptım bunları . Elimin altinda die ya. Neyse boşver kaptanim beni. Sağol yazion da .aptal kafa ben uslanmam yaza yakın yaparim belki diyet miyet

Uslanırsın aslında da ..kilon çok değil o yüzden vero . Gireme bakalım aldığın kıyafetlere ...nasıl uslanıyorsun

Uslanırsın aslında da ..kilon çok değil o yüzden vero . Gireme bakalım aldığın kıyafetlere ...nasıl uslanıyorsun
Aslinda bütün mesele bu. Simdı giriyorum kıyafetlerime.ne bilim öyle doğumdan sonra ki yani 75 li halim gibj tombak hisset miom.ondan hep yüz buluom. Bi dé yaz degil bikazak bi mont sisko oluoz zaten anlayamiom galiba. Yani motive olamiom. Bı de tabi kilom artmio ya . Hep yüz buluom

Merhaba şekerler roxen2303 kuzucum
Bugünkü menümü yazayım
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
4-5 dilim sucuklu yumurta
4 zeytin
1 incir 5 badem 2 ceviz
3 çeri domates
2 bardak çay
Ara
18 taze üzüm
Öğlen
1 su bardağı yoğurt 5 badem 2 ceviz 1 amasya elmalı karışım
10 çubuk kraker inceciklerinden
Akşam
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tabak yeşil mercimek çorbası
1 tabak nohut
1/2 turp ve kuru soğan
1/2 su bardağı yoğurt
Gece
Atom içerim

Su: 2-2,5 lt.
Spor: yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…