Bu kadar çok kiloya odul mü olurmuş, unutma kaptan unutma ,bi leslie ile gitmez o 3 yapsınBi Leslie patlatayim unut olur mu.2 hafta üstüste iyi kilo verdim bu hafta regl hafta yinede verirsem var ya oldum ben almazsan sen kaybedersin
Fırsatını buldum son model aldım kendime anneler gününde hala eşim unutamadiÜtü yapmayı ben de severim aslında. Kazanli mi senin ben de bu bozulsun direkt kazanli alacağım ama şimdilik sağlam
Sen herkes misinYa
herkes yiyooooo.kiz sen benden ne istiyon acaba biryerlerde daha evvel husumet mi söz konusu
Kız inşallah karşına gönlüne göre beyaz atlı prens çıkarda ben i unutursun gözün gormezBu kadar çok kiloya odul mü olurmuş, unutma kaptan unutma ,bi leslie ile gitmez o 3 yapsın
Kız inşallah karşına gönlüne göre beyaz atlı prens çıkarda ben i unutursun gözün gormez
Valla bacim ne diyim ne güzel menü keske benim olsa
Ausum benim de eşimin eli uğurludurAeben bi 4 günlük şok yapar , yine 2 verir hain seferoğlu
Ne güzel yaaaa ...
Benim elim çok kaknemTutmaz çiçekler .
Özel olarak bakımları ile ilgili sayfalarca yazı okur , uygularım bana hepsi2 aya kalmaz mort
Tamam Fatma ... Sir Asfara sevgiler
Demek razı bırakmak haUtanmakla / gaza gelip 1000 alıntı yapmak arasında sıkışıp kaldım şu an
Anam anam etme eyle saadetim
Cız onlar cızzzz . Hep kim bilir yapan adamda ne pistir
Ben menü yazsam bi dert yazmasam biii
Sabh 1 poğaça 1 dilim kek
Öğle 2 poğaça 1 dilim kek.
Akşam 1 tabak tavuk sote
5 6 kaşıkbulgur pilavı
Salata 1 bardak limonata hazır
Çay 1 dilim kek 1 biskvi 1 incir 1 kayısı spor yok su az.
Ausencia abla menüm
sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar
5 zeytin
ara
ayran
akşam 5 gibi
1 biber dolma
2 yemek kaşığı Havuçlu yoğurt lama
1 dilim börek küçüktü.
ara
1 bardak ayran
iyi bari kuzum geliyorsa çiçeğiniz :) Ben sabırlıyımdır, beklerim sabrederim açsın büyüsün diyeMemlekette ki komşuda bulmuştuk annem salı gün gelecek gelirken getirecek ama o olmazsa bakayım hiç aklıma gelmedi netten almak niye dır bilmemciddi hafıza kaybı yaşıyorum çok sağol kuzum.
Ay o büyüyüp de tepki verene kaşe çatlarım ben kızbenimki anlık olacak bak benim kedi küfür bile eder kızarsa
Dun aksam yaptım bunları . Elimin altinda die ya. Neyse boşver kaptanim beni. Sağol yazion da .aptal kafa ben uslanmam yaza yakın yaparim belki diyet miyetVero cidden canın çok mu çekiyor bunları yoksa o an elinin altında kek , poğaça var diye mi yiyorsun ?
İki öğüncük kısmı az tubam .
Akşam güzel .
Sabahta hep dediğim gibi yumurta varsa , ekmek ya yok ya 1 dlm . Senin kilonda şimdilik 1 dlm olabilir .
Eminim fıstık gibi olacaksın roxenim
Dun aksam yaptım bunları . Elimin altinda die ya. Neyse boşver kaptanim beni. Sağol yazion da .aptal kafa ben uslanmam yaza yakın yaparim belki diyet miyet
Aslinda bütün mesele bu. Simdı giriyorum kıyafetlerime.ne bilim öyle doğumdan sonra ki yani 75 li halim gibj tombak hisset miom.ondan hep yüz buluom. Bi dé yaz degil bikazak bi mont sisko oluoz zaten anlayamiom galiba. Yani motive olamiom. Bı de tabi kilom artmio ya . Hep yüz buluomUslanırsın aslında da ..kilon çok değil o yüzden vero . Gireme bakalım aldığın kıyafetlere ...nasıl uslanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?