18 uzum 10 cubük kraker .. kız insan senle yemek yemeye korkar . Yedigimi sayiyor dieMerhaba şekerlerroxen2303 kuzucum
Bugünkü menümü yazayım
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
4-5 dilim sucuklu yumurta
4 zeytin
1 incir 5 badem 2 ceviz
3 çeri domates
2 bardak çay
Ara
18 taze üzüm
Öğlen
1 su bardağı yoğurt 5 badem 2 ceviz 1 amasya elmalı karışım
10 çubuk kraker inceciklerinden
Akşam
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tabak yeşil mercimek çorbası
1 tabak nohut
1/2 turp ve kuru soğan
1/2 su bardağı yoğurt
Gece
Atom içerim
Su: 2-2,5 lt.
Spor: yok
Dun aksam yaptım bunları . Elimin altinda die ya. Neyse boşver kaptanim beni. Sağol yazion da .aptal kafa ben uslanmam yaza yakın yaparim belki diyet miyet
ablam akşam mercimek veya nohuttan birini tercih etseydin keşke onun dışında çok iyi sabah sapasağlam olmuş tam haftasonu kahvaltısıMerhaba şekerlerroxen2303 kuzucum
Bugünkü menümü yazayım
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
4-5 dilim sucuklu yumurta
4 zeytin
1 incir 5 badem 2 ceviz
3 çeri domates
2 bardak çay
Ara
18 taze üzüm
Öğlen
1 su bardağı yoğurt 5 badem 2 ceviz 1 amasya elmalı karışım
10 çubuk kraker inceciklerinden
Akşam
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tabak yeşil mercimek çorbası
1 tabak nohut
1/2 turp ve kuru soğan
1/2 su bardağı yoğurt
Gece
Atom içerim
Su: 2-2,5 lt.
Spor: yok
Benimle yemek yiyen korkmaz aksine o kadar yediriyorum diye kızarlar yeter artık getirme derler. Ben yemem yediririm. Sen gel ben sana neler yaparım görmüş olursun18 uzum 10 cubük kraker .. kız insan senle yemek yemeye korkar . Yedigimi sayiyor die
aynen tatlım, eşimle olunca kahvaltı daha bi önem kazanıyor hep ondan sebepablam akşam mercimek veya nohuttan birini tercih etseydin keşke onun dışında çok iyi sabah sapasağlam olmuş tam haftasonu kahvaltısı
İyi yapion baciii say say valla. Benim ablam oyleydi ya .kendi 49 kilo kemik torbasi iki bebeside obez oldu.. sofrada şundan da ye der durur kendin yé arkadaş ne israr edion bana.Benimle yemek yiyen korkmaz aksine o kadar yediriyorum diye kızar yeter artık derler. Ben yemem yediririm. Sen gel ben sana neler yaparım görmüş olursunEh işte böyle saya saya kilo veriliyo yoksa gram veremem, ben diyetteyim
İşte çocuklarının obez olma sebebi onlara da ye ye demesi fazlaca yedirmesi. Sağlıksız beslenme. Çocukların ne kadar midesi var ki. Yazık günahİyi yapion baciii say say valla. Benim ablam oyleydi ya .kendi 49 kilo kemik torbasi iki bebeside obez oldu.. sofrada şundan da ye der durur kendin yé arkadaş ne israr edion bana.
Senin beben kac aylık . Kaç cocugün varAma bugün gittiğim evde utandım kadınlar 65 kiloya çok dediler hemen rejim yapayım dikkat edeyim ya ben çocukları benim kadar kadının ama fıstık gibiler ben diyemedim 89 a yakınım çok utandım
Kızzz görsen 4 yaşında oğlu bi tabak pilav makaRNA getirio ki sen ben yiyEmeyiz tepeleme doldurur. .Bi de telefon tablet verir eline ..yer bebe . . Hele bı bitirmesin acayip kiyamet kopar. Ha sor bu insan da eğitimli öğretmen kendiisi. .. allam ben öyle bi anne olmiyim yaaİşte çocuklarının obez olma sebebi onlara da ye ye demesi fazlaca yedirmesi. Sağlıksız beslenme. Çocukların ne kadar midesi var ki. Yazık günahSonra erken yaşta sağlık problemleri çıkıyor Allah korusun
Aha daaa benden birii yedikçe yemis ana bu ana napsinnn. .iyi akşamlar kızlar
menüm şöyle :
sabah : 2 fincan şekersiz kahve, 4 rulokat ( minik rulo gofret )
kahvaltı : peynir ve terayagında yumurta ile lavaş,1 fincan çay, 1 dilim tereyaglı ballı kızarmış ekmek ( oy oyy sopalar geliyoo)
ögle : 2 parça tavuk, yarım lavaş
akşam : 2 parça tavuk 4 kaşık z yaglı barbunya, 2 bardak ayran
akşam : 1 fincan çay, 2 minik rulokat gofret
akşam ara : meyveli yogurt
su : 3 lt.
yazık şimdiden morbid obez adayı çocuklarKızzz görsen 4 yaşında oğlu bi tabak pilav makaRNA getirio ki sen ben yiyEmeyiz tepeleme doldurur. .Bi de telefon tablet verir eline ..yer bebe . . Hele bı bitirmesin acayip kiyamet kopar. Ha sor bu insan da eğitimli öğretmen kendiisi. .. allam ben öyle bi anne olmiyim yaa
Canım 1 kızım var yaş 29 kilo çok kızım öarşamba 1 i bitirecek[/QUOTE][QUOTE="vorones, post: 48938740, member:çarşamba 1]Senin beben kac aylık . Kaç cocugün var
. Valla ben de benim öğrenciler hocam aa siz evlimisinz neeee çocuk da mı var die banà genc ve doğum yapmamış muamelesi yapınca yedikçe yedim emzirdikce aciktim. Yani sen motive ol boyle iyidir böyle dusunmen. Ben napiyim yaş 30 kilo 68
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?