Günaydınnnnnnn 7. takımın afet-i devranları
Ana oğul evdeyiz bugün . Okula göndermedim , uyuyor şimdi . İki lokma bir şeyler yedirip ilacını verdim ...cmt dr a götürdüm ...mikrop kapmış bağırsakları
Canim ya ben cok yavas verym buraya geleli uc ayi gecmistir ama ben daha 79 74 dustum sinirm bozluyor
Kaptanım napacaz bu kolları zayıflayınca küçülmüyor mu valla bi kolum Ebru şallınıın bi bacağı kadar beden olda kollar çektiriyor kolları bolarsam beden büyüyor bende kol çalışmalarına başlıycam bi üçgen vücut da benim en sevmediğim yer kollarım
Canım burda olmasaydın 3 ayda 5 kilo daha alacaktın olacaktın 84 e şimdi kaçsın 74 baya bi kârdasın
Niye ki çok mu özledin gel beraber gezerizkidün çengelköydeydim maç yüzünden gitmedik kadıköye tırrrstık :)
Hangi program canım? Bir ara baslamıştım ama devam edememiştim
Spor şartta hangisi?Bir yerden sonra hızlanacak ve direncin kırılacak gör bak
Bulacağız bir hal çaresi ahum . Spor şart ... Bakacağım bende hangi haraketler vs ...
Bi ebru şallı bacağıda bende vardır
Kuzulara da vurma annesi n'olur . Ben oğluma sesimi yükseltince bile şöyle düşünürüm .
Düşünsene senden kat kat büyük devasa biri karşında bağırıp çağırıyor , gücün yetmez bir şey yapıp kendini savunmaya . Çok ürkütücü bence.
Çok özledim evet . Kadıköy doğumluyum ben . 26 yılım orda geçti. Arşılamadığım sokağı yoktur .
auscum gunaydin ben bugun 4 gunluk diyete basladim gecmisi okuyarak geldigim icin yorumunu simdi.gordum.2 tane yimirtayi yedim bile bakalim nasil olacak ama benim iki yumurta midemi cok bulandirdi
Geçmiş olsun canımİnsanın evladı hasta olunca bütün enerjisi çöküyor ,inşallah tez zamanda şifasını bulur
geçmiş olsun kaptanım, acil şifalar dilerim
Ayyy gecmis olsun tatlimGünaydınnnnnnn 7. takımın afet-i devranları
Ana oğul evdeyiz bugün . Okula göndermedim , uyuyor şimdi . İki lokma bir şeyler yedirip ilacını verdim ...cmt dr a götürdüm ...mikrop kapmış bağırsakları
Spor şartta hangisi?
Ben göbek için mekik çekeyim dedim,bir yerde okudum ,önce zayıflamak,yağların erimesi gerekiyormuş.,yoksa yağlar kasa dönüyormuş.Yağlar erise ,zayıflasam zaten mekik çekmem
Merdiven inip çıkayım dedim,geçen gün burada birisi basen yaptığını yazmış
Yürüyüş yapamıyorum ,kızım küçük
En iyisi boğazı tutmak galiba
Ayyy gecmis olsun tatlimsifalar diliyorum oğluşuna ♡♡
Yavrum biz boğazı tutuyoruz işte ... giden hep aşağıdan . Yukarı doğru ters huni şekli alıyorum
Tabii ki Onsuz olmazmış.Sonuçta şampiyon oğlun olmuş.Şampiyon olan O,pastayı yiyen başkası mı olsunAman pes etme .
bende 2 gün tık gitmedi ..3 ve 4 gün şov yaptı birden .
4 güncük sadece ... liste dışına çıkma , porsiyonları küçük tutma yeter ersesi.
Amin canım ya ... uyumadık ki hiç saat başı ateş kontrol . Şükür 38-39 arasından yukarı çıkmadı hiç .
Bugünde ödülü vardı okulda en çok ona üzüldü . Okuma şampiyonu olmuştu , derece girenlere okul çıkışı pasta sözü vardı öğretmenin .
Öğrt. aradım gelemeyeceğini haber vermek için ... iptal edeyim ya onsuz olmaz dedi :)
Sağol tatlım ya .Dirayetlidir , atlatır inşallah hemen .
bizimde giden hep yukarıda aşağısı çok inatçı
Tabii ki Onsuz olmazmış.Sonuçta şampiyon oğlun olmuş.Şampiyon olan O,pastayı yiyen başkası mı olsun
Ausencia kuzumm gecmiss olsun oglusuna grip mi oldu yoksa acil sifalar diliyorum
günaydın
enerjim düştü, modum düştüüüü
diyet enerjimde yok,
hayat enerjimdee
Kal tatlim yeter ki sen kal canim benimSağol canım benim .... hava burada da kasvetli .
O uyusun ben de miskinleyeyim buralarda .
İş güçte yok bugün .
Başınıza kaldım
Kal tatlim yeter ki sen kal canim benim
Ben de iş çok ama bu miskinligimle yapabilir miyim bilemiyorumpantolon aldim pacalarini yaptiricam disari cikmam lazim, utum var, yemek yapmaliyim, yani işim var da var amaben miskin kedi gibiyim su an. Uyumakla uyumamak arası gidip geliyorum resmen - aynen boyleyim
Kulakları çınlasın ya sen böyle yazınca aklıma geldi . Rahmetli annemin bir komşusu vardı ... Basenler fena teyzede .
Anneme derdi ki ; açıyorum müziği duvara vuruyorum bi sağ bi sol kalçamıMosmor olmaktan başka da bir işe yaramamış
Aslında iki kişi eşit sayıda kitap okumuş ... Biri Yusuf diğeri de bir kız .
Geçen bana diyor ki ; anne biliyor musun eskiden kız çocuklarını okula göndermiyorlarmış ...sadece erkekler okuyormuş.
Evet oğlum o zamanlar öyleydi.
Cevap ;
Tühhh yine öyle olsaydı , melikede birinci olmazdı
Annene Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun
kadında baya bi basen varmış heralde ne yapsın insan çaresiz olunca herşeyden medet umuyo (rabbim büyük dert veripte medet umdurmasın hiç birşeyden-AMİN)
Benim de bir tanıdığım vardı kalçalarını duvara vuranKulakları çınlasın ya sen böyle yazınca aklıma geldi . Rahmetli annemin bir komşusu vardı ... Basenler fena teyzede .
Anneme derdi ki ; açıyorum müziği duvara vuruyorum bi sağ bi sol kalçamıMosmor olmaktan başka da bir işe yaramamış
Aslında iki kişi eşit sayıda kitap okumuş ... Biri Yusuf diğeri de bir kız .
Geçen bana diyor ki ; anne biliyor musun eskiden kız çocuklarını okula göndermiyorlarmış ...sadece erkekler okuyormuş.
Evet oğlum o zamanlar öyleydi.
Cevap ;
Tühhh yine öyle olsaydı , melikede birinci olmazdı
Doğru söylüyorsun cnm ama biraz aceleci davrnyrmKaptanım napacaz bu kolları zayıflayınca küçülmüyor mu valla bi kolum Ebru şallınıın bi bacağı kadar beden olda kollar çektiriyor kolları bolarsam beden büyüyor bende kol çalışmalarına başlıycam bi üçgen vücut da benim en sevmediğim yer kollarım
Canım burda olmasaydın 3 ayda 5 kilo daha alacaktın olacaktın 84 e şimdi kaçsın 74 baya bi kârdasın
benimde yanlardan çıkan basen fazlalıklarını kesmek gibi bir düşüncem varBenim de bir tanıdığım vardı kalçalarını duvara vuran
Ben de göbek için sırt üstü yatayım ,üzerime ağırlık koyayım diyorum ,belki düzleşir
Oğlun rekabeti seviyorsa ,başarılı olması daha kolay olur.Ben de oğluna benzer bir durum var şu an ,anladın sen O'nu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?