Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anlamam mııı Akşam eşime gösterdim .... Seni seçti pikaçu

Bende kendimi halının altına koyup , çiğnetsem diyorum

Geçmiş olsun abla

Hepinize hayırlı, bereketli, huzur ve mutluluk dolu bir gün diliyorum

Betulina kız rakibeme yapıyorsun
ne yapayım Sultanım, ev-iş-dernek-siz arasında mekik dokuyorum. Bu araya zumba sokmaya çalışacağım Haftanu çalıştayında bir bayanla tanıştım spor salonu varmış İstanbul Libadiye de. Bu çarşamba gidip deniyeyim diyorum
Ausum insanın kolu nasıl geniş olur Omzun mu geniş?
Yeni başkanımız, göreviniz hayırlı olsun Demek @nananais hanımı ikna edemedik, hayırlısı olsun
Canim ya ben cok yavas verym buraya geleli uc ayi gecmistir ama ben daha 79 74 dustum sinirm bozluyor
canım ben de yavaş veriyorum, ama daha hiç bir hafta + olmadı elhamdulillah. Gittikçe düşelim önemli olan bu

Canım burda olmasaydın 3 ayda 5 kilo daha alacaktın olacaktın 84 e şimdi kaçsın 74 baya bi kârdasın
Süper mantıkkkkk ervahafsa

Günaydın. Bir çuval kırık cam gibiyim heryanim ağrıyor. Ise gitmem lazım. Gideyim kendime bi ilaç yazayim
ben de öyle yasemin, yorgunluktan zor uyandım. sabah namazını erken kılıp geri yatınca, uyuya kalmışım 7:30 da resmen ilahi yardımla uyandım 15 dk giyinip 7:45 otobusüne yetiştim, koşa koşa işe geldim

Sana şimdi bir foto çekerdim deeeee kol nasıl geniş olurmuş

Kolunun üst kısmı ölç bir mezura ile .... heh işte milletin o ölçüde bacağı varmış

Dur gidip güncel ölçüp geliyorum ...

Evet canım ikna olmadı ... yemek topiklerinde keyif çatıp arada gelip bana ohh ne rahatım her yer benim forumda diye hava atıyor

benim göğüsler fena durumda iyice bir zayıflayıp, toparlatmayı düşünüyorum inş. 90F giyiyordum şimdi E aldım, onlarda accuk küçüldü elhamdulillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…