Benim de bir tanıdığım vardı kalçalarını duvara vuran
Ben de göbek için sırt üstü yatayım ,üzerime ağırlık koyayım diyorum ,belki düzleşir
Oğlun rekabeti seviyorsa ,başarılı olması daha kolay olur.Ben de oğluna benzer bir durum var şu an ,anladın sen O'nu
Ay sorma Ausum ya 2 kişiyiz nasıl beceriyorsak sepet ve ütü masasının üzeri her daim doluKız ütüsüz ev mi olur ... ne kirli sepeti ne ütü sepeti boş kalmaz bizim evde ...bereketi kaçar mazaAllah
Geçmiş olsun ablaAman pes etme .
bende 2 gün tık gitmedi ..3 ve 4 gün şov yaptı birden .
4 güncük sadece ... liste dışına çıkma , porsiyonları küçük tutma yeter ersesi.
Amin canım ya ... uyumadık ki hiç saat başı ateş kontrol . Şükür 38-39 arasından yukarı çıkmadı hiç .
Bugünde ödülü vardı okulda en çok ona üzüldü . Okuma şampiyonu olmuştu , derece girenlere okul çıkışı pasta sözü vardı öğretmenin .
Öğrt. aradım gelemeyeceğini haber vermek için ... iptal edeyim ya onsuz olmaz dedi :)
Sağol tatlım ya .Dirayetlidir , atlatır inşallah hemen .
Cnm neyin vrgünaydın
enerjim düştü, modum düştüüüü
diyet enerjimde yok,
hayat enerjimdee
Geçmiş olsun abla
çoook geçmiş olsunnnBağırsakları mikrop kapmış ...bu ara burada salgındı zaten canım .
Farkındayımmmmmmmmmm.
Ve hiç sevmedim bu modsuz masumuuuuuuuuuu .
Bak o arkadaşınsa sebep , gidip bulup yoluveririm saçını başını
+1günaydın
enerjim düştü, modum düştüüüü
diyet enerjimde yok,
hayat enerjimdee
Gunaydin kızlar yataktan yaziyorum dunya kadar is var biri beni kaldrsn
ne yapayım Sultanım, ev-iş-dernek-siz
Ausum insanın kolu nasıl geniş olurSabah oğlumu okula bırakıp , işe uğruyorum ya ... ordan çıkıp 10-11 gibi gitsem . O saatler genelde boşum .
Başka türlü olacağı yok . Kollarım çok geniş ...şimdi kilo verince iyice gözüme batıyorlar .
canım ben de yavaş veriyorum, ama daha hiç bir hafta + olmadı elhamdulillah. Gittikçe düşelim önemli olan buCanim ya ben cok yavas verym buraya geleli uc ayi gecmistir ama ben daha 79 74 dustum sinirm bozluyor
Süper mantıkkkkkCanım burda olmasaydın 3 ayda 5 kilo daha alacaktın olacaktın 84 e şimdi kaçsın 74 baya bi kârdasın
çoook geçmiş olsunnn
ben de öyle yasemin, yorgunluktan zor uyandım. sabah namazını erken kılıp geri yatınca, uyuya kalmışım 7:30 da resmen ilahi yardımla uyandımGünaydın. Bir çuval kırık cam gibiyim heryanim ağrıyor. Ise gitmem lazım. Gideyim kendime bi ilaç yazayim
Hepinize hayırlı, bereketli, huzur ve mutluluk dolu bir gün diliyorum
ne yapayım Sultanım, ev-iş-dernek-sizarasında mekik dokuyorum. Bu araya zumba sokmaya çalışacağım Haftanu çalıştayında bir bayanla tanıştım spor salonu varmış İstanbul Libadiye de. Bu çarşamba gidip deniyeyim diyorum
Ausum insanın kolu nasıl geniş olurOmzun mu geniş?
Yeni başkanımız, göreviniz hayırlı olsunDemek @nananais hanımı ikna edemedik, hayırlısı olsun
canım ben de yavaş veriyorum, ama daha hiç bir hafta + olmadı elhamdulillah. Gittikçe düşelim önemli olan bu
Süper mantıkkkkkervahafsa
aminnn, bu duayla güneş şimdiden doğdu içimeHayırlı sabahlar ve haftalar olsun efenim . Güneş içinize dogsun sıcacık olun inş .
biraz ailevi sorunlar , normalde pek takmam aslında.Sağol canım da ...
Sizin bu enerjinizi sömüren şeyi deyin hele banahakkından geliriz
benim göğüsler fena durumdaSana şimdi bir foto çekerdim deeeeekol nasıl geniş olurmuş
Kolunun üst kısmı ölç bir mezura ile .... heh işte milletin o ölçüde bacağı varmış
Dur gidip güncel ölçüp geliyorum ...
Evet canım ikna olmadı ... yemek topiklerinde keyif çatıp arada gelip bana ohh ne rahatım her yer benim forumda diye hava atıyor
Evet kaotanm cok miskinim ne kahvaltsi daha
Kalk kallllk kalkkk .
Ev iş bekler , aş bekler .
Aaaa bu saat oldu sen daha kahvaltıda etmemişsindir
Ooooo ooooo ...hadi hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?