Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

biraz ailevi sorunlar , normalde pek takmam aslında.
eşimin ailesinin düşüncesizliklerinin üst üste gelmesi ve inatla neye kızdığımı anlamamaları diye özetleyim :))

Ceyda canım anlamalarını beklemeyeceksin ...doğrudan neye kızdıysan söyleyeceksin ... Bunca sene bana bunu öğretti.

Evet kaotanm cok miskinim ne kahvaltsi daha

Sabah kahvaltısıııı

biraz ailevi sorunlar , normalde pek takmam aslında.
eşimin ailesinin düşüncesizliklerinin üst üste gelmesi ve inatla neye kızdığımı anlamamaları diye özetleyim :))
Canm bitmez illa biseyler cikar bura imtihan dunyasi sonucta ozellikle es aile tarafnda gelin oldugndan el kizi goruluyrsn bosuna canmizi sklyrz onlarn umrundami sanki

Hanımlar geçmişi okuyamadım malum vakit yok, bu hafta yogun gezmeler var aksi dersleride bitirmem lazım aplanız arabada bile 2 konu bitirdi
Bu hafta sık gelemem .

Mesajlarda hasta olan ,cevap vermem gerekenler varsa görmeye bilirim .şimdiden affınıza sıgınıyorum

Löp yağ yavrum bende ki

Basen de ölçtüm şimdi ... 100.5 .... 108 di başladığımda ...hep ordan gitsin zaten
Benim şakira kalçada tam 100cm imiş
Ben bu konularda şanslıyım vucudum çok orantılı kum saatiyim
Verdimmide aldımmıda her yerimden eşit gidiyor ..

Eki Görüntüle 1914575

Picasso aus tan şekil üzerinde açıklama

gayet güzel olmuş çizim
Ayyyy belimide ne kıvrımlı çizmişim

Ceyda canım anlamalarını beklemeyeceksin ...doğrudan neye kızdıysan söyleyeceksin ... Bunca sene bana bunu öğretti.

Sabah kahvaltısıııı

aman üzülmesinler diye uğraşıyordum ben , eşim arada kalmasın diye. amaa bundan sonra yok dersimi aldım ben

Canm bitmez illa biseyler cikar bura imtihan dunyasi sonucta ozellikle es aile tarafnda gelin oldugndan el kizi goruluyrsn bosuna canmizi sklyrz onlarn umrundami sanki
gerçkten de öyle, boşuna sıkıyorum aslında canımı ama takmayım desemde geliyor aklıma :)

Günaydın kızlar
Ne zmn buradan ayrıldım bilmiyorum
Yeni kaptan kim bilmiyorum
Ama gruba katılmak istiyorum

Bi kaza geçirdim kızlar.Rusya da yaşıyorum ve kış buraya erken geldi arabam kaydı ve takla attım.3 hafta önce. şükür oğlumla bana birşey olmadı Rabbim korudu.ama araba pert.

Ve kızlar verdiğim kiloları almışım
Buraya menü vermek ve kilo takibi hoşuma gitti.

Yeni kaptan a sesleniyorum. gruba devam edebilir miyim?:)

geçmiş olsun,Rabbim tekrar yaşatmasın,kazadan beladan korusun herkesi,gerçekten büyük kaza atlatmışsınız

Nisam hoşgeldin . Ayrıca geçmiş olsun rabbım esirgemiş

Eskilerin çogu döndü canım
Kaptanda nanişti bu hafta aus bacıma devretti .

Hatun kişiler ...bu yaz sünnet düğünü olacak Yusufun nasipse ... şimdiden kıyafet bakıyorum . Amacım max. 40 beden

Bir kaç model bakmaya başladım ... Arada soracağım , fikir verin bana ...

Mesela ;

Tüm yorumlara açığım ... Babamın malı değil hiçbiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…