benim göğüsler fena durumdaiyice bir zayıflayıp, toparlatmayı düşünüyorum inş. 90F giyiyordum şimdi E aldım, onlarda accuk küçüldü elhamdulillah
biraz ailevi sorunlar , normalde pek takmam aslında.
eşimin ailesinin düşüncesizliklerinin üst üste gelmesi ve inatla neye kızdığımı anlamamaları diye özetleyim :))
Evet kaotanm cok miskinim ne kahvaltsi daha
Ausencia geçmiş olsun canım
Canm bitmez illa biseyler cikar bura imtihan dunyasi sonucta ozellikle es aile tarafnda gelin oldugndan el kizi goruluyrsn bosuna canmizi sklyrz onlarn umrundami sankibiraz ailevi sorunlar , normalde pek takmam aslında.
eşimin ailesinin düşüncesizliklerinin üst üste gelmesi ve inatla neye kızdığımı anlamamaları diye özetleyim :))
ay merak ettim akşama ben de ölçeyim
ay merak ettim akşama ben de ölçeyim
Allah iyiliğini versin aus
Allah iyiliğini versin aus
Gittim bende ölçtüm 32 de benimmişbenimde kalınlar fakat baya yarısı kas benim kolun
Allah seni ne etmesin erinmedim ben de ölçtüm şimdi.Mezura yoktu,metreyle ölçtümLöp yağ yavrum bende ki
Basen de ölçtüm şimdi ... 100.5.... 108 di başladığımda ...hep ordan gitsin zaten
Benim şakira kalçada tam 100cm imişLöp yağ yavrum bende ki
Basen de ölçtüm şimdi ... 100.5.... 108 di başladığımda ...hep ordan gitsin zaten
Ya deynep hep takiptesin heAllah seni ne etmesin erinmedim ben de ölçtüm şimdi.Mezura yoktu,metreyle ölçtüm
Kol 29 Basen 105
2 gündür girmiyordum ,dayanamadım yineYa deynep hep takiptesin he
Ayyyy belimide ne kıvrımlı çizmişim
Ceyda canım anlamalarını beklemeyeceksin ...doğrudan neye kızdıysan söyleyeceksin ... Bunca sene bana bunu öğretti.
Sabah kahvaltısıııı
gerçkten de öyle, boşuna sıkıyorum aslında canımı ama takmayım desemde geliyor aklıma :)Canm bitmez illa biseyler cikar bura imtihan dunyasi sonucta ozellikle es aile tarafnda gelin oldugndan el kizi goruluyrsn bosuna canmizi sklyrz onlarn umrundami sanki
geçmiş olsun,Rabbim tekrar yaşatmasın,kazadan beladan korusun herkesi,gerçekten büyük kaza atlatmışsınızGünaydın kızlar
Ne zmn buradan ayrıldım bilmiyorum
Yeni kaptan kim bilmiyorum
Ama gruba katılmak istiyorum
Bi kaza geçirdim kızlar.Rusya da yaşıyorum ve kış buraya erken geldi arabam kaydı ve takla attım.3 hafta önce. şükür oğlumla bana birşey olmadı Rabbim korudu.ama araba pert.
Ve kızlar verdiğim kiloları almışım
Buraya menü vermek ve kilo takibi hoşuma gitti.
Yeni kaptan a sesleniyorum. gruba devam edebilir miyim?:)
Nisam hoşgeldin . Ayrıca geçmiş olsun rabbım esirgemişGünaydın kızlar
Ne zmn buradan ayrıldım bilmiyorum
Yeni kaptan kim bilmiyorum
Ama gruba katılmak istiyorum
Bi kaza geçirdim kızlar.Rusya da yaşıyorum ve kış buraya erken geldi arabam kaydı ve takla attım.3 hafta önce. şükür oğlumla bana birşey olmadı Rabbim korudu.ama araba pert.
Ve kızlar verdiğim kiloları almışım
Buraya menü vermek ve kilo takibi hoşuma gitti.
Yeni kaptan a sesleniyorum. gruba devam edebilir miyim?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?