Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşgeldinnnnnnn

Hatrladm cnm seni gecmis olsn cok sukur oglunla sana bisey olmams ya terkrrdan hosgeldn aramiza

Gecmis olsn cnm bu ara herkes hasta ya

hosgeldin nisa aramiza.

Canlar fikirleriniz için teşekkür ...2 benimde favorimdi laf aramızda ama 1 de asil geldi .

Neyse ara ara soracağım yine .

Ahu060812 canım zayıflarsak siyaha veda yavrum

Evet zayıflarsam veda bende 1 numarayı beğendim

Allahım ya bakış açısına bakar mısın ?

İş için yok sonuçta değil mi ? Keyfi değil ki ...
Evet ablam iş yoğunluğundan kendi işi olduğu için bitirmeden gelemiyo bide dekorasyon tadilat hep bi açılış günü restoran kuyumcu vs yapıyor sonra yetiştirmek için yırtınıyor hem iş kolik hemde para ya ihtiyaç büyük aylık 2300 lira ev kredisi var,üç çocuk özelde 25000 onlar var,aya bölersek 2500 , iki tane hafta içi elemanı 1 de haftasonu ve gece elemanı var,onların maaş ı yemesi içmesi,evin ihtiyaçları , 5 Boğaz,arabaların benzini,evin doğalgazı elektriği suyu internet telefon faturaları ,giyim kuşam adama sesimi de çıkaramıyorum oda pert geliyo sonuçta eve .çocuklarla baba arasında sıkıştım Rabbim bana bol bol sabır versin de çocuklarımdan çıkarmayım hırsımı amin amin

Hemen başla bebiş

Keyfim gıcır tüm topikler benim
Gideyim bakayım nerede neler oluyor

DelyDoly kuzucummmm nerelerdesin sen tatlımmmm, özledim seni
Canımm sabah beri misafirim vardı.Kadıncagız beni rüyasında görmüşş ağlaya ağlaya uyanmış gerçekten de ağlamıc yastık felan ıstaktıı dedi.Rüyasında beni ölmüş görmüşş valla aklımm çıktı açtım yüzünü sevdimm güzell kuzum dyed iye bir eşyi yoktu dedim diyorr canlımıyım diye bakmaya gelmiş

Eki Görüntüle 1914575

Picasso aus tan şekil üzerinde açıklama

Löp yağ yavrum bende ki

Basen de ölçtüm şimdi ... 100.5 .... 108 di başladığımda ...hep ordan gitsin zaten

Allah seni ne etmesin erinmedim ben de ölçtüm şimdi.Mezura yoktu,metreyle ölçtüm
Kol 29 Basen 105

Benim şakira kalçada tam 100cm imiş
Ben bu konularda şanslıyım vucudum çok orantılı kum saatiyim
Verdimmide aldımmıda her yerimden eşit gidiyor ..

14-14,5 cm. arası el bilegi, 34 cm.de kol, basen de 109 cm. Ikisi facia basen olayı genetik sanırsam
Benim kol 36 göğüs 102 bel 79 kalça 115 bilek 16 tamam ben şöyle bi köşede ağlarım sorun yok

Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun. Hoşgeldiniz aramıza :)

2 ve 3 ü beğendim :))

Geçmiş olsun bu aralar herkes hasta gerçekten salgın var sanırım

Hoşgeldin :)

ömrüne ömür katmış

Ayyy kuzum hayır olsun bitanemm. Ömrün uzamış inşaAllah Bir de bir kişi için üzülünce ağlayınca o gördüğün kişi için çok mutlu güzel haberler alırsın derler. Hadi inşaAllah güzel haberlerini alalım inşaAllah

Allah hayretsin canım . Rüyalar tersine çıkar derler hayırlı uzun ömürlü olursun inşallah

littlecoffeedoc tatlım ağlanacak bişey yok gidiyor o cm.ler azalıyor inan ben de daha vahimdi durumlar 10 kg. önce toparlıyor yavaş yavaş, spora gitsem daha çabuk giderdi de :) hayırlısı. Bu arada belin ince maaşallah fazla da değil ölçülerin takma kafana. Herşey çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…