@Ausencia
Ad Nisa
Yaş 28
Kilo 113
Boy 178
Hedef kilo 77
Kilo alma sebebi Düzensiz beslenme
Kilo vermek isteme sebebi Önce sağlık sonra güzellik :)
Kısaca ben ;Okulöncesi öğretmeniyim aynı zamanda gıda mühendisliği bölümünü de okudum.şuan çalışmıyorum.kpss ye girmeyi planlıyorum.öğretmenlik yapmayı çok istiyorum.Allah inşaallah nasip eder.Rusya da yaşıyorum.bir oğlum var 3.5 yaşında.
Bu kadarcık
14-14,5 cm. arası el bilegi, 34 cm.de kol, basen de 109 cm. Ikisi facia17 de bende ...yok mu arttıran ?
17 de bende ...yok mu arttıran ?
Hatrladm cnm seni gecmis olsn cok sukur oglunla sana bisey olmams ya terkrrdan hosgeldn aramizaGünaydın kızlar
Ne zmn buradan ayrıldım bilmiyorum
Yeni kaptan kim bilmiyorum
Ama gruba katılmak istiyorum
Bi kaza geçirdim kızlar.Rusya da yaşıyorum ve kış buraya erken geldi arabam kaydı ve takla attım.3 hafta önce. şükür oğlumla bana birşey olmadı Rabbim korudu.ama araba pert.
Ve kızlar verdiğim kiloları almışım
Buraya menü vermek ve kilo takibi hoşuma gitti.
Yeni kaptan a sesleniyorum. gruba devam edebilir miyim?:)
Hepsi birbirinden guzel kaptanm sen kapalimiydnHatun kişiler ...bu yaz sünnet düğünü olacak Yusufun nasipse ... şimdiden kıyafet bakıyorum . Amacım max. 40 beden
Bir kaç model bakmaya başladım ... Arada soracağım , fikir verin bana ...
Mesela ;
Eki Görüntüle 1914594 Eki Görüntüle 1914595 Eki Görüntüle 1914596
Tüm yorumlara açığım ...Babamın malı değil hiçbiri
Gecmis olsn cnm bu ara herkes hasta yaGünaydın kızlar, çok grip ve çalışmak zorunda olduğum bir haftaya daha merhaba dedim, geceleri öksürmekten uyuyamıyorum nasıl bir salgın var herkes dikkat etsin dün doktor bunun kolay kolay geçmeyeceğini ve uzun sürebileceğini söyledi...
hosgeldin nisa aramiza.@Ausencia
Ad Nisa
Yaş 28
Kilo 113
Boy 178
Hedef kilo 77
Kısaca ben ;Okulöncesi öğretmeniyim aynı zamanda gıda mühendisliği bölümünü de okudum.şuan çalışmıyorum.kpss ye girmeyi planlıyorum.öğretmenlik yapmayı çok istiyorum.Allah inşaallah nasip eder.Rusya da yaşıyorum.bir oğlum var 3.5 yaşında.
Bu kadarcık
Gecmis olsn cnm bu ara herkes hasta ya
Canlar fikirleriniz için teşekkür ...2 benimde favorimdi laf aramızda ama 1 de asil geldi .
Neyse ara ara soracağım yine .
Ahu060812 canım zayıflarsak siyaha veda yavrum
Evet ablam iş yoğunluğundan kendi işi olduğu için bitirmeden gelemiyo bide dekorasyon tadilat hep bi açılış günü restoran kuyumcu vs yapıyor sonra yetiştirmek için yırtınıyor hem iş kolik hemde para ya ihtiyaç büyük aylık 2300 lira ev kredisi var,üç çocuk özelde 25000 onlar var,aya bölersek 2500 , iki tane hafta içi elemanı 1 de haftasonu ve gece elemanı var,onların maaş ı yemesi içmesi,evin ihtiyaçları , 5 Boğaz,arabaların benzini,evin doğalgazı elektriği suyu internet telefon faturaları ,giyim kuşam adama sesimi de çıkaramıyorum oda pert geliyo sonuçta eve .çocuklarla baba arasında sıkıştım Rabbim bana bol bol sabır versin de çocuklarımdan çıkarmayım hırsımı amin aminAllahım ya bakış açısına bakar mısın ?
İş için yok sonuçta değil mi ? Keyfi değil ki ...
Hemen başla bebişne yapayım Sultanım, ev-iş-dernek-sizarasında mekik dokuyorum. Bu araya zumba sokmaya çalışacağım Haftanu çalıştayında bir bayanla tanıştım spor salonu varmış İstanbul Libadiye de. Bu çarşamba gidip deniyeyim diyorum
Sana şimdi bir foto çekerdim deeeeekol nasıl geniş olurmuş
Kolunun üst kısmı ölç bir mezura ile .... heh işte milletin o ölçüde bacağı varmış
Dur gidip güncel ölçüp geliyorum ...
Evet canım ikna olmadı ... yemek topiklerinde keyif çatıp arada gelip bana ohh ne rahatım her yer benim forumda diye hava atıyor
Hoşgeldin canımmm Rabbim bir daha göstermesinn kza belaHoş buldum kızlar
Ve güzel dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Rabbim bilip bilmediğimiz tüm kötülüklerden kazalardan korusun tüm ümmeti Muhammed i:)
Canımm sabah beri misafirim vardı.Kadıncagız beni rüyasında görmüşş ağlaya ağlaya uyanmış gerçekten de ağlamıc yastık felan ıstaktıı dedi.Rüyasında beni ölmüş görmüşş
Löp yağ yavrum bende ki
Basen de ölçtüm şimdi ... 100.5.... 108 di başladığımda ...hep ordan gitsin zaten
Allah seni ne etmesin erinmedim ben de ölçtüm şimdi.Mezura yoktu,metreyle ölçtüm
Kol 29 Basen 105
Benim şakira kalçada tam 100cm imiş
Ben bu konularda şanslıyım vucudum çok orantılı kum saatiyim
Verdimmide aldımmıda her yerimden eşit gidiyor ..
Benim kol 36 göğüs 102 bel 79 kalça 115 bilek 16 tamam ben şöyle bi köşede ağlarım sorun yok14-14,5 cm. arası el bilegi, 34 cm.de kol, basen de 109 cm. Ikisi faciabasen olayı genetik sanırsam
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun. Hoşgeldiniz aramıza :)Günaydın kızlar
Ne zmn buradan ayrıldım bilmiyorum
Yeni kaptan kim bilmiyorum
Ama gruba katılmak istiyorum
Bi kaza geçirdim kızlar.Rusya da yaşıyorum ve kış buraya erken geldi arabam kaydı ve takla attım.3 hafta önce. şükür oğlumla bana birşey olmadı Rabbim korudu.ama araba pert.
Ve kızlar verdiğim kiloları almışım
Buraya menü vermek ve kilo takibi hoşuma gitti.
Yeni kaptan a sesleniyorum. gruba devam edebilir miyim?:)
2 ve 3 ü beğendim :))Hatun kişiler ...bu yaz sünnet düğünü olacak Yusufun nasipse ... şimdiden kıyafet bakıyorum . Amacım max. 40 beden
Bir kaç model bakmaya başladım ... Arada soracağım , fikir verin bana ...
Mesela ;
Eki Görüntüle 1914594 Eki Görüntüle 1914595 Eki Görüntüle 1914596
Tüm yorumlara açığım ...Babamın malı değil hiçbiri
Geçmiş olsunGünaydın kızlar, çok grip ve çalışmak zorunda olduğum bir haftaya daha merhaba dedim, geceleri öksürmekten uyuyamıyorum nasıl bir salgın var herkes dikkat etsin dün doktor bunun kolay kolay geçmeyeceğini ve uzun sürebileceğini söyledi...
Hoşgeldin :)@Ausencia
Ad Nisa
Yaş 28
Kilo 113
Boy 178
Hedef kilo 77
Bu kadarcık
Canımm sabah beri misafirim vardı.Kadıncagız beni rüyasında görmüşş ağlaya ağlaya uyanmış gerçekten de ağlamıc yastık felan ıstaktıı dedi.Rüyasında beni ölmüş görmüşşvalla aklımm çıktı açtım yüzünü sevdimm güzell kuzum dyed iye bir eşyi yoktu dedim diyorr canlımıyım diye bakmaya gelmiş
Ayyy kuzum hayır olsun bitanemm. Ömrün uzamış inşaAllahCanımm sabah beri misafirim vardı.Kadıncagız beni rüyasında görmüşş ağlaya ağlaya uyanmış gerçekten de ağlamıc yastık felan ıstaktıı dedi.Rüyasında beni ölmüş görmüşşvalla aklımm çıktı açtım yüzünü sevdimm güzell kuzum dyed iye bir eşyi yoktu dedim diyorr canlımıyım diye bakmaya gelmiş
Allah hayretsin canım . Rüyalar tersine çıkar derler hayırlı uzun ömürlü olursun inşallahCanımm sabah beri misafirim vardı.Kadıncagız beni rüyasında görmüşş ağlaya ağlaya uyanmış gerçekten de ağlamıc yastık felan ıstaktıı dedi.Rüyasında beni ölmüş görmüşşvalla aklımm çıktı açtım yüzünü sevdimm güzell kuzum dyed iye bir eşyi yoktu dedim diyorr canlımıyım diye bakmaya gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?