Çok geçmiş olsun kaptanım zor olur bağırsak hastalıklarıGünaydınnnnnnn 7. takımın afet-i devranları
Ana oğul evdeyiz bugün . Okula göndermedim , uyuyor şimdi . İki lokma bir şeyler yedirip ilacını verdim ...cmt dr a götürdüm ...mikrop kapmış bağırsakları
Bende aynen senin gibi canlandırdım kafamda zaten aslında çok empatik biriyimdir ama işte çileden çıktım şeytana uydum nasıl laf yetiştiriyor sıpa hep bu eşimin evde olmadığından oluyo çok bana kalıyorlar sabrım kalmıyo 2 haftadır pazar dahil çalışıyo ve eve 10-11 den önce gelmiyo erken geldiği 10 en fazla bıktım valla bu ara ağzımdan çıkan en sık söz ben niye bi memurla evlenmedim ki oluyo bugünüme binlerce şükür de benim çocuklar babalarıyla yılda en fazla 50 kere akşam yemeği yerler çoğunluğu ramazan da odaBulacağız bir hal çaresi ahum . Spor şart ... Bakacağım bende hangi haraketler vs ...
Bi ebru şallı bacağıda bende vardır
Kuzulara da vurma annesi n'olur . Ben oğluma sesimi yükseltince bile şöyle düşünürüm .
Düşünsene senden kat kat büyük devasa biri karşında bağırıp çağırıyor , gücün yetmez bir şey yapıp kendini savunmaya . Çok ürkütücü bence.
Pratik zekalı oğlun maşallahKulakları çınlasın ya sen böyle yazınca aklıma geldi . Rahmetli annemin bir komşusu vardı ... Basenler fena teyzede .
Anneme derdi ki ; açıyorum müziği duvara vuruyorum bi sağ bi sol kalçamıMosmor olmaktan başka da bir işe yaramamış
Aslında iki kişi eşit sayıda kitap okumuş ... Biri Yusuf diğeri de bir kız .
Geçen bana diyor ki ; anne biliyor musun eskiden kız çocuklarını okula göndermiyorlarmış ...sadece erkekler okuyormuş.
Evet oğlum o zamanlar öyleydi.
Cevap ;
Tühhh yine öyle olsaydı , melikede birinci olmazdı
bende vereyim kolumu da şok ol 38cm gerçi daha 90 sayılırım 70 lerde kaç olur bilmem
canım eşin konuşmana izin vermezse elin kolun bağlı istediklerini yapmasına göz yumuyosun malasef,her eş anlayışlı değil malesefCeyda aynını bende yazacaktım aus benden çok yaşıycak
Canım dogru zaman ,dogru mekan ve dogru uslupla konuşun . İçinizde biriktirmenin ne size nede karşınızdakine bir faydası olmaz
Teşekkür ederim saolun :)geçmiş olsun,Rabbim tekrar yaşatmasın,kazadan beladan korusun herkesi,gerçekten büyük kaza atlatmışsınız
Hatun kişiler ...bu yaz sünnet düğünü olacak Yusufun nasipse ... şimdiden kıyafet bakıyorum . Amacım max. 40 beden
Bir kaç model bakmaya başladım ... Arada soracağım , fikir verin bana ...
Mesela ;
Eki Görüntüle 1914594 Eki Görüntüle 1914595 Eki Görüntüle 1914596
Tüm yorumlara açığım ...Babamın malı değil hiçbiri
Saol ablacım.teşekkür ederim.Nisam hoşgeldin . Ayrıca geçmiş olsun rabbım esirgemiş
Eskilerin çogu döndü canım
Kaptanda nanişti bu hafta aus bacıma devretti .
gunaydin canimm cok gecmis olsun oglusuna.Günaydınnnnnnn 7. takımın afet-i devranları
Ana oğul evdeyiz bugün . Okula göndermedim , uyuyor şimdi . İki lokma bir şeyler yedirip ilacını verdim ...cmt dr a götürdüm ...mikrop kapmış bağırsakları
ben daha çok ima ediyordum direkt söylemek yerine ama açık açık konuşmak gerekiyor gerçekten anlamaları için .Ceyda aynını bende yazacaktım aus benden çok yaşıycak
Canım dogru zaman ,dogru mekan ve dogru uslupla konuşun . İçinizde biriktirmenin ne size nede karşınızdakine bir faydası olmaz
3 ü de çok güzelHatun kişiler ...bu yaz sünnet düğünü olacak Yusufun nasipse ... şimdiden kıyafet bakıyorum . Amacım max. 40 beden
Mesela ;
Allah seni ne etmesin erinmedim ben de ölçtüm şimdi.Mezura yoktu,metreyle ölçtüm
Kol 29 Basen 105
Benim şakira kalçada tam 100cm imiş
Ben bu konularda şanslıyım vucudum çok orantılı kum saatiyim
Verdimmide aldımmıda her yerimden eşit gidiyor ..
gayet güzel olmuş çizim
aman üzülmesinler diye uğraşıyordum ben , eşim arada kalmasın diye. amaa bundan sonra yok dersimi aldım ben
gerçkten de öyle, boşuna sıkıyorum aslında canımı ama takmayım desemde geliyor aklıma :)
Günaydın kızlar
Ne zmn buradan ayrıldım bilmiyorum
Yeni kaptan kim bilmiyorum
Ama gruba katılmak istiyorum
Bi kaza geçirdim kızlar.Rusya da yaşıyorum ve kış buraya erken geldi arabam kaydı ve takla attım.3 hafta önce. şükür oğlumla bana birşey olmadı Rabbim korudu.ama araba pert.
Ve kızlar verdiğim kiloları almışım
Buraya menü vermek ve kilo takibi hoşuma gitti.
Yeni kaptan a sesleniyorum. gruba devam edebilir miyim?:)
Çok geçmiş olsun kaptanım zor olur bağırsak hastalıkları
Bende aynen senin gibi canlandırdım kafamda zaten aslında çok empatik biriyimdir ama işte çileden çıktım şeytana uydum nasıl laf yetiştiriyor sıpa hep bu eşimin evde olmadığından oluyo çok bana kalıyorlar sabrım kalmıyo 2 haftadır pazar dahil çalışıyo ve eve 10-11 den önce gelmiyo erken geldiği 10 en fazla bıktım valla bu ara ağzımdan çıkan en sık söz ben niye bi memurla evlenmedim ki oluyo bugünüme binlerce şükür de benim çocuklar babalarıyla yılda en fazla 50 kere akşam yemeği yerler çoğunluğu ramazan da odadün hatta en küçüğüm halasıyla konuşurken halası baban gelince ... gibi bi cümle başlamış oda demiş ki "bizim babamız yokki " Allah başımızdan eksik etmesin de varken neden hep YOk olduğunu anlamlandıramıyo çocuklar ben işe gitti deyince babamı ne zaman kovacak patronu diyor küçük , geçen 10 yaşındaki bi babamı tanıyamadık öğrenemedik diye isyan ediyodu bende 11 yıllık evliyim kocamı toplasan 6 ay görmüşümdür.daha cicim ayları yani ay ağlarken güldüm
Pratik zekalı oğlun maşallah
bende vereyim kolumu da şok ol 38cm gerçi daha 90 sayılırım 70 lerde kaç olur bilmem
çok geçmiş olsun canım , ben de geçen hafta hasta oluyor gibiydim haftasonu toparladım .Günaydın kızlar, çok grip ve çalışmak zorunda olduğum bir haftaya daha merhaba dedim, geceleri öksürmekten uyuyamıyorum nasıl bir salgın var herkes dikkat etsin dün doktor bunun kolay kolay geçmeyeceğini ve uzun sürebileceğini söyledi...
bende bu yaz sünnet düğünü yapıcam oğlumaHatun kişiler ...bu yaz sünnet düğünü olacak Yusufun nasipse ... şimdiden kıyafet bakıyorum . Amacım max. 40 beden
Mesela ;
Bende ikinci elbiseyi çok beğendimmmmHatun kişiler ...bu yaz sünnet düğünü olacak Yusufun nasipse ... şimdiden kıyafet bakıyorum . Amacım max. 40 beden
Mesela ;
çok geçmiş olsun canım , ben de geçen hafta hasta oluyor gibiydim haftasonu toparladım .
malesef bizim ofiste de çok hasta var. işi aksatmamak için geliyorlar ama ofisce hasta olcaz yakında :)
ben artık izin isterken kendim için değil diğer arkadaşlara da bulaşmasın diye evde çalışayım diyorumTeşekkür ederim canım, keşke izin verseler de gelmesek
Hava atacak olsam basenleri ölçmezdim.Hmmmm incecik kollarıma aus a hava atmadan durmayayım dedin demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?