Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok geçmiş olsun kaptanım zor olur bağırsak hastalıkları
Bende aynen senin gibi canlandırdım kafamda zaten aslında çok empatik biriyimdir ama işte çileden çıktım şeytana uydum nasıl laf yetiştiriyor sıpa hep bu eşimin evde olmadığından oluyo çok bana kalıyorlar sabrım kalmıyo 2 haftadır pazar dahil çalışıyo ve eve 10-11 den önce gelmiyo erken geldiği 10 en fazla bıktım valla bu ara ağzımdan çıkan en sık söz ben niye bi memurla evlenmedim ki oluyo bugünüme binlerce şükür de benim çocuklar babalarıyla yılda en fazla 50 kere akşam yemeği yerler çoğunluğu ramazan da oda dün hatta en küçüğüm halasıyla konuşurken halası baban gelince ... gibi bi cümle başlamış oda demiş ki "bizim babamız yokki " Allah başımızdan eksik etmesin de varken neden hep YOk olduğunu anlamlandıramıyo çocuklar ben işe gitti deyince babamı ne zaman kovacak patronu diyor küçük , geçen 10 yaşındaki bi babamı tanıyamadık öğrenemedik diye isyan ediyodu bende 11 yıllık evliyim kocamı toplasan 6 ay görmüşümdür.daha cicim ayları yani ay ağlarken güldüm
Pratik zekalı oğlun maşallah
Eki Görüntüle 1914575

Picasso aus tan şekil üzerinde açıklama
bende vereyim kolumu da şok ol 38cm gerçi daha 90 sayılırım 70 lerde kaç olur bilmem

Ceyda aynını bende yazacaktım aus benden çok yaşıycak

Canım dogru zaman ,dogru mekan ve dogru uslupla konuşun . İçinizde biriktirmenin ne size nede karşınızdakine bir faydası olmaz
canım eşin konuşmana izin vermezse elin kolun bağlı istediklerini yapmasına göz yumuyosun malasef,her eş anlayışlı değil malesef

Nisam hoşgeldin . Ayrıca geçmiş olsun rabbım esirgemiş

Eskilerin çogu döndü canım
Kaptanda nanişti bu hafta aus bacıma devretti .
Saol ablacım.teşekkür ederim.
Ben şimdi aus a mı bildiricem durumu ablacım.onu etiketleyebilir misin yanlış kişiye yazmayım ablam

Ceyda aynını bende yazacaktım aus benden çok yaşıycak

Canım dogru zaman ,dogru mekan ve dogru uslupla konuşun . İçinizde biriktirmenin ne size nede karşınızdakine bir faydası olmaz
ben daha çok ima ediyordum direkt söylemek yerine ama açık açık konuşmak gerekiyor gerçekten anlamaları için .
teşkkür ederimm :)

3 ü de çok güzel
1. çok zarif , 2 ve 3 ün de renklerine bayıldım
en çok beğendiğim 2

Allah seni ne etmesin erinmedim ben de ölçtüm şimdi.Mezura yoktu,metreyle ölçtüm
Kol 29 Basen 105

Hmmmm incecik kollarıma aus a hava atmadan durmayayım dedin demek

Benim şakira kalçada tam 100cm imiş
Ben bu konularda şanslıyım vucudum çok orantılı kum saatiyim
Verdimmide aldımmıda her yerimden eşit gidiyor ..

Basen kardeşim benim

Takma cidden ... eşte ne zaman arada kalıyor biliyor musun ? Hani adamı doldurur doldurur , sen bir şey yapmasın ya ...annen bunu dedi ..baban şunu yaptı ... anne de ki ....
Ama kendimiz halledince onlara pek bir şey dokunmuyor

Çok geçmiş olsun öncelikle . Verilmiş sadakanız varmış .
Ve günaydın ..
Ve hoş geldin ..

Gruba tabii ki devam edebilirsin . Ama liste alımı için söz veremem , en azından uzun bir süre .. Hali hazırda izinden dönüşler , deneme süreside bekleyenler var . Oldukça kalabalığız .
Bir çok arkadaşımız da ...liste önemli değil ...burada sizlerle beraber olayım yeter bana diyerek aramızda .
Bu şekilde menü paylaşıp sohbetlerimize katılırsan , bizde memnun oluruz .

Canım benm ya ...bazen doluyor insan . Her şeyden sorumlu hissediyor kendini ve tüm o sorumlu olduğu işleri yaparken yalnız .
İyi yönden bak işte ne güzel cicim aylarınız hiç dolmamış .
Bizde 365 gün 7 gün 24 saat dolu dolu 12 seneye giriyoruz .

Ben geçmişte 42 cm bile hatırlıyorum kolumu tatlım .

çok geçmiş olsun canım , ben de geçen hafta hasta oluyor gibiydim haftasonu toparladım .
malesef bizim ofiste de çok hasta var. işi aksatmamak için geliyorlar ama ofisce hasta olcaz yakında :)

Ausencia süper.liste sıkıntı değil zaten 107 kilo ya düşmek biraz zaman alır ama burada olmak güzel .
Güncel kilom bugün sabah aç olarak 113
Boy 178 cnm hedef 77 kg inşaallah .
Bi de grup içinde yarışıyorsunuz galiba hangi grupta olucam

Canlar fikirleriniz için teşekkür ...2 benimde favorimdi laf aramızda ama 1 de asil geldi .

Neyse ara ara soracağım yine .

Ahu060812 canım zayıflarsak siyaha veda yavrum

ErSeSi çok sağol .Bu ara salgın fena.

Yenihayat2016 sana da çok geçmiş olsun

kelebekolacam doktorum ...herkes hasta ...başta kendine sonra bize bir el at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…