Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aslında bunu bilmek çok güzel ve gerekli,bikere istanbula gittiğimde kadıköyde bi eczanede ölçüyolardı,yada şu h..bı li.. diye olan ürünü satan yerlerde ücretsiz ölçüm yapıyolar ama hemende satışa başlarlar girdimiydi çıkamayabilirsin dükkandan

Evet elimi verince kolumu kaptırma ihtimalim olabilir araştırayım, benim dr.um devlet hastanesinde bu hafta gitmeyi planlıyorum, sorayım. Varsa gitmişken baktırayım

anam tam bizim içimizden de 1.78 bir rus çıkmış diyordum ki, seni Rusyaya kaptırmışız o nasıl bir boy şekerim
Evet uzun boylu bi hatunum canım.biraz genetik faktörlerden kaynaklı bi de 7 yıl basketbol oynadım onunda 6-7 cm katkısı oldu. ama kilolu olunca iri duruyor insan zayıflarsam boyumdan iyi durucak inşaallah .

betülüm bugün benim bi yere bi sadaka felan vermem lazım.izin alayım dedim diğer dr lara eğitim yazmıslar.zorla kalktım bakıcı geldi tam cıkacam benim oğlan anahtar hastası zor kapanan bi ara oda kapısı vardı onu kilitlemiş.ki ben kapatamam onu.onu açıp cıkarana kadar iyice geç kaldım.kapıyı çıkmak için bi açtım elektrik gitti onca katı indim 1.katta elektrik geldi.asm den bi girdim laptop dolabının anahtarı evde kalmış.eve geri gttim.geri geldim bi kaç hasta baktım.öğle arası hasta muayene masasında kestirdim.
asmde yanlızım bi hemşire hanımla.mesai bi bitse eve gitsem diyorum da cocukları okuldan alıp eve gecip yemek yapmam lazım.dışardan yemeğide hic sevmem.
ayy ne kadar cok mızladım.
galiba başka hastalarda var geçmişi okuycam bu arada kafam dağılır.

Evet elimi verince kolumu kaptırma ihtimalim olabilir araştırayım, benim dr.um devlet hastanesinde bu hafta gitmeyi planlıyorum, sorayım. Varsa gitmişken baktırayım

aa çok iyi olur artık hastanelerde diyetisyenlere baya önem veriyorlar,yanlız direk gidemiyosun (en azından bizim burda öyle) dahiliyeye gidiyosun sana tahliller yapıyo uygun görürse yönlendiriyo sistemdende diyetisyen görüp sana öyle bakıyor,bende yıllar önce kapağı atmıştım şimdi o kontenjandan bidip geliyorum yoksa benide almazlar

geçmiş olsun,tam pazartesi sendromu olmuş
size birşey sorucaktım,diğer grupta arkadaşım ayak bileğini sakatlamış,röntgende bişey çıkmamış ama canı yanıyomuş, doktor tomografi çekelim belki içte kırık olabilir demiş,bende tomografi çok radrasyonlu başka dr git hemen çektirme dedim ama sizin fikriniz nedir?

Allah sabır versin benim ufak kızda aynı halasıbenim 2 küçük kedi yavrusu gibisürekli birbirlerinin tepesinde sabretmek zor ama Allah sabır versin.en cok üzüldüğümde herkese herşeye saberedip harcayıp akşama onlara sabır kredimin azalması.

Günaydıııınnn
Bomboş otobüse bindim sabah mutlulugu resmen :) yayıla yayıla gidiyorum ya çok mutluyum şimdi kitabımıda açarım ooohh mis!!
yıllardır iyi maaş alırım bi araba alamadım.bende otobüs ve tabanvaycıyım.diyorum artık bende araba büyüsü var ne zaman araba almaya kalksam para başka yere uçar.
ama severim otobüsleri zamanında ve boş gelenlere bayılırım.

Günaydın şekerler ama benim hâlâ uykum var gün bana ayamadı galiba henüz. Biraz daha uyuyayım, burada tam da uyku havası var
ay bizibu dolunay mı mahvetti.canımız çekiliyor resmen

cok cok geçmiş olsun aus cum .hiç üzülme toparlar ben ishale ilaca karşıyım.sadece destekleyici tedavi olabilir.
bide anne öpücüğü.

Bende şubatta diabet ve obezite polikliniğine gidip muayene tetkik yaptırmıştım. Sonrasında diyetisyene yölendirdi o zamandan beri direkt diyetisyene gidiyorum canım :) Şubat-2016 77,5 kg. Kasım 2016 66,9 fark: 11 kg. civarı. Aslında 9 ayda totalde az vermişim ama onca tedaviden sonra buna da şükür :)

yo yoo öyle deme yavaş ama sağlam veriyosun,çabuk giden çabuk gelir unutma

evet canım yaaa sanırım ondan, olumsuz etkisi üzerimizden bi zahmet gitsin artık

auscum gunaydin ben bugun 4 gunluk diyete basladim gecmisi okuyarak geldigim icin yorumunu simdi.gordum.2 tane yimirtayi yedim bile bakalim nasil olacak ama benim iki yumurta midemi cok bulandirdi

bence leslie yap.evde yapılabilecek en güzel hafif spor.bi ara benimkiler daha küçüktü lesli yapayım dedim.en büyük süreki anne şimdi ne dedi diye soruyordu,ona tercüme yapıyordum,ortanca deli oluyordu ayagımın altına yatıyotdu anneeee ne olur yapma bunu diye ekrana odaklanmamı sevmedi,en küçükte tepemde benide hoplat diye.max 1 mile erişiyorudm

yazık yavrum yaa ters gün olmus.

çıkık ve incinme de de ağrı cok fazla olur ve röntgende cıkmaz.bence elektronik aletden cok tecrübeli bi ortopedist araştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…