Evettt canımm bende öyle dediim üzülmee abla diyee yazıkk hala etkisindeydiiömrüne ömür katmış
Bi de benim yağ oranım çok fazla o yüzden de benim kilomda benim boyumda olup normal yağ kas dengesine sahip insanlardan daha genişim galibalittlecoffeedoc tatlım ağlanacak bişey yok gidiyor o cm.ler azalıyor inan ben de daha vahimdi durumlar 10 kg. önce toparlıyor yavaş yavaş, spora gitsem daha çabuk giderdi de :) hayırlısı. Bu arada belin ince maaşallah fazla da değil ölçülerin takma kafana. Herşey çok güzel olacak
aynı dert bendede var canım,basenlere yapıştı gitmiyolarBi de benim yağ oranım çok fazla o yüzden de benim kilomda benim boyumda olup normal yağ kas dengesine sahip insanlardan daha genişim galibabelim de kalçaya göğüse göre ince kalıyo doğrudur kalça basendeki yağlarım oraya yuva yapmış mesken tutmuş yıllardır oradalar gitmiyolar. Kilo aldım mı basenler şişiyor verince belden gidiyo daha orantısız oluyorum her seferinde
Ayy hadii inşallahh kuzumm vallaa hayır olsunnAyyy kuzum hayır olsun bitanemm. Ömrün uzamış inşaAllahBir de bir kişi için üzülünce ağlayınca o gördüğün kişi için çok mutlu güzel haberler alırsın derler. Hadi inşaAllah güzel haberlerini alalım inşaAllah
anam tam bizim içimizden de 1.78 bir rus çıkmış diyordum ki, seni Rusyaya kaptırmışızAusencia
Ad Nisa
Yaş 28
Kilo 113
Boy 178
Hedef kilo 77
Kilo alma sebebi Düzensiz beslenme
Kilo vermek isteme sebebi Önce sağlık sonra güzellik :)
Kısaca ben ;Okulöncesi öğretmeniyim aynı zamanda gıda mühendisliği bölümünü de okudum.şuan çalışmıyorum.kpss ye girmeyi planlıyorum.öğretmenlik yapmayı çok istiyorum.Allah inşaallah nasip eder.Rusya da yaşıyorum.bir oğlum var 3.5 yaşında.
Bu kadarcık
çok iyi gidiyorsun canım maşallahhhiki gün bol yemeli geçti ama dün gündüz 74,7 görmüştüm yemeye ragöen 100 gr gitti
benimde spor sorunsalım var napsam nere sıgdırsam bilmedim
sabah 6 da kalkıp yapsam dedim , oda zor geldi
akşamda şöyle birşey oluyor bir yere ugruyoruz, yada eve gidiyorum çocukalr anne bizimle otur diyor balkona ikide birde yanıma gelip biz seni zaten özlüyoruz birde spora çıkıyorsun diyorlar, onlar uyuyunca yap dediignizi duyuyorum ama onlar uyuyuncada enerjim bitmiş oluyorr
bu hafta sonunu telafi için bu gün dışında yogurt yiycem hep , bugünde balık yapıcam akşama onu yerimm
Baktır baktır sana ona göre bi liste yazsın daha etkili olur inşallahaynı dert bendede var canım,basenlere yapıştı gitmiyolar
çarşamba işyerinden izin alabilirsem diyetisyene gidicem,yağıma tuzuma,suyuma bakıtcam
kızım senden 10 kilo fazlayım, kafadan bi 36 38 vardır diyorum, nasıl hava atayımEn kalın yerinden haaa ...sonra gelip burda bana hava atma
Tatlısı kulağın daha iyi mi ?Bi de benim yağ oranım çok fazla o yüzden de benim kilomda benim boyumda olup normal yağ kas dengesine sahip insanlardan daha genişim galibabelim de kalçaya göğüse göre ince kalıyo doğrudur kalça basendeki yağlarım oraya yuva yapmış mesken tutmuş yıllardır oradalar gitmiyolar. Kilo aldım mı basenler şişiyor verince belden gidiyo daha orantısız oluyorum her seferinde
aslında liste varda onun dediği gibi yersem kilo alırım, 6 dilim ekmek vermiş ben sabah ve akşam genelde 1 er dilim yiyiorum akşam hiç yememBaktır baktır sana ona göre bi liste yazsın daha etkili olur inşallah
Evet daha iyi canım geçiyo çok şükür :) sorduğun için çok teşekkür ederimTatlısı kulağın daha iyi mi ?
Benim listemde de 3 dilim ekmek 1 galeta veya 2 dilim ekmek 2 galeta var ben seçiyorum. Genelde 2 ekmek 2 galeta seçiyorum. Önceki listemde 5 dilim ekmek vardı kilo verdikçe azaltıyoraslında liste varda onun dediği gibi yersem kilo alırım, 6 dilim ekmek vermiş ben sabah ve akşam genelde 1 er dilim yiyiorum akşam hiç yemem
ben de de durumlar aynı canım. Yağlar orantısız şeklide basenlerde toplanıyorBi de benim yağ oranım çok fazla o yüzden de benim kilomda benim boyumda olup normal yağ kas dengesine sahip insanlardan daha genişim galibabelim de kalçaya göğüse göre ince kalıyo doğrudur kalça basendeki yağlarım oraya yuva yapmış mesken tutmuş yıllardır oradalar gitmiyolar. Kilo aldım mı basenler şişiyor verince belden gidiyo daha orantısız oluyorum her seferinde
ben en son ramazandan önce gitmiştim hatırlamıyorum bile değerlerimiBenim listemde de 3 dilim ekmek 1 galeta veya 2 dilim ekmek 2 galeta var ben seçiyorum. Genelde 2 ekmek 2 galeta seçiyorum. Önceki listemde 5 dilim ekmek vardı kilo verdikçe azaltıyor
bu bu nedir bu kaptanım
O neyyyy kızz hayrolaa 007
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?