Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi de benim yağ oranım çok fazla o yüzden de benim kilomda benim boyumda olup normal yağ kas dengesine sahip insanlardan daha genişim galiba belim de kalçaya göğüse göre ince kalıyo doğrudur kalça basendeki yağlarım oraya yuva yapmış mesken tutmuş yıllardır oradalar gitmiyolar. Kilo aldım mı basenler şişiyor verince belden gidiyo daha orantısız oluyorum her seferinde

aynı dert bendede var canım,basenlere yapıştı gitmiyolar
çarşamba işyerinden izin alabilirsem diyetisyene gidicem,yağıma tuzuma,suyuma bakıtcam

Ayy hadii inşallahh kuzumm vallaa hayır olsunn

anam tam bizim içimizden de 1.78 bir rus çıkmış diyordum ki, seni Rusyaya kaptırmışız o nasıl bir boy şekerim

çok iyi gidiyorsun canım maşallahhh

En kalın yerinden haaa ...sonra gelip burda bana hava atma
kızım senden 10 kilo fazlayım, kafadan bi 36 38 vardır diyorum, nasıl hava atayım

Bu arada 2. elbiseyi beğendim. Birinci de belki şık duruyordur ama resimler küçük. Ama dersen ki ikinci kez gelin olayım, 1. düşünebilirsin

Tatlısı kulağın daha iyi mi ?

aslında liste varda onun dediği gibi yersem kilo alırım, 6 dilim ekmek vermiş ben sabah ve akşam genelde 1 er dilim yiyiorum akşam hiç yemem
Benim listemde de 3 dilim ekmek 1 galeta veya 2 dilim ekmek 2 galeta var ben seçiyorum. Genelde 2 ekmek 2 galeta seçiyorum. Önceki listemde 5 dilim ekmek vardı kilo verdikçe azaltıyor

ben de de durumlar aynı canım. Yağlar orantısız şeklide basenlerde toplanıyor göğüslerimde iriydi spor yaptığım dönem küçüldüler az da olsa ben hiç bilmiyorum kilomun ne kadarı yağ ne kadarı kas

Benim listemde de 3 dilim ekmek 1 galeta veya 2 dilim ekmek 2 galeta var ben seçiyorum. Genelde 2 ekmek 2 galeta seçiyorum. Önceki listemde 5 dilim ekmek vardı kilo verdikçe azaltıyor
ben en son ramazandan önce gitmiştim hatırlamıyorum bile değerlerimi
ama kilo aldım bakalım listemde değişiklik yapacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…