Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecmis olsun canim. Allah korumuş yaaaa. Cok sukur iyisiniz ya

ne güzel hep birliktesiniz böyle yalnız çileyi çekince de hiç cicim ayı olmuyor ablam ama işte kendim ettim kendim buldum diyorum bebelerin ne günahı var.hele bide geçen büyük kızım niye boyu uzun adamla evlenmedin senin yüzünden ben kısa kaldım bile dedi çocuklar farklı düşünüyor

Canım ilk sayfadaki mesajda form var onu doldurup bana özel mesajdan gönderir misin

Evet 3 gruba ayrıldık tellioğulları ve sefer oğulları olarak o gruplara girebilirsin bir çok arkadaşta listede yokken grup içi yarışta zaten

enerjim bittti toparlayamıyorum aus
hafta sonu yemeli geçti dünde yedim

yemeyince nasılsa gitmiyor ye masumm dedimmm...

en kısa zmanda toparlanmayı istiyorum tekrardan

En kısa zaman bugün olsun mu tatlım ?

Hadi hadi ne olur olsun

Allahım ya bakış açısına bakar mısın ?

İş için yok sonuçta değil mi ? Keyfi değil ki ...

aus herkese lazım sendennnn

Hava atacak olsam basenleri ölçmezdim.Bırak üst tarafı hele bileklerim çok ince benim.Bekarken çocuk kolu gibiydi,evlendikten sonra kalınlaştı biraz.

Ya bilek deme ...bi kere el bileğini ölçüp bana nispet yapmıştı mune :) 13 cm mi 14 mü neymiş

Hastamıydı yusuf yüzlü . Geçmiş olsun inş .

Refim sendemi hastasın geçmiş olsun .

Bi ara doktorum kralicem sizdemi hastasınız geçmiş olsun .

Ausencia
Ad Nisa

Yaş 28
Kilo 113
Boy 178
Hedef kilo 77
Kilo alma sebebi Düzensiz beslenme
Kilo vermek isteme sebebi Önce sağlık sonra güzellik :)
Kısaca ben ;Okulöncesi öğretmeniyim aynı zamanda gıda mühendisliği bölümünü de okudum.şuan çalışmıyorum.kpss ye girmeyi planlıyorum.öğretmenlik yapmayı çok istiyorum.Allah inşaallah nasip eder.Rusya da yaşıyorum.bir oğlum var 3.5 yaşında.
Bu kadarcık

iki gün bol yemeli geçti ama dün gündüz 74,7 görmüştüm yemeye ragöen 100 gr gitti
benimde spor sorunsalım var napsam nere sıgdırsam bilmedim

sabah 6 da kalkıp yapsam dedim , oda zor geldi

akşamda şöyle birşey oluyor bir yere ugruyoruz, yada eve gidiyorum çocukalr anne bizimle otur diyor balkona ikide birde yanıma gelip biz seni zaten özlüyoruz birde spora çıkıyorsun diyorlar, onlar uyuyunca yap dediignizi duyuyorum ama onlar uyuyuncada enerjim bitmiş oluyorr

bu hafta sonunu telafi için bu gün dışında yogurt yiycem hep , bugünde balık yapıcam akşama onu yerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…