- 28 Ekim 2013
- 87
- 281
- 93
- 43
Bak şimdi çok üzüldüm, çünkü benim odamda benden başka kimse çalışmıyorben artık izin isterken kendim için değil diğer arkadaşlara da bulaşmasın diye evde çalışayım diyorum
güzel yöntemdir bu
Gecmis olsun canim. Allah korumuş yaaaa. Cok sukur iyisiniz yaGünaydın kızlar
Ne zmn buradan ayrıldım bilmiyorum
Yeni kaptan kim bilmiyorum
Ama gruba katılmak istiyorum
Bi kaza geçirdim kızlar.Rusya da yaşıyorum ve kış buraya erken geldi arabam kaydı ve takla attım.3 hafta önce. şükür oğlumla bana birşey olmadı Rabbim korudu.ama araba pert.
Ve kızlar verdiğim kiloları almışım
Buraya menü vermek ve kilo takibi hoşuma gitti.
Yeni kaptan a sesleniyorum. gruba devam edebilir miyim?:)
ne güzel hep birliktesiniz böyle yalnız çileyi çekince de hiç cicim ayı olmuyor ablam ama işte kendim ettim kendim buldum diyorum bebelerin ne günahı var.hele bide geçen büyük kızım niye boyu uzun adamla evlenmedin senin yüzünden ben kısa kaldım bile dedi çocuklar farklı düşünüyorHmmmm incecik kollarıma aus a hava atmadan durmayayım dedin demek
Basen kardeşim benim
Takma cidden ... eşte ne zaman arada kalıyor biliyor musun ? Hani adamı doldurur doldurur , sen bir şey yapmasın ya ...annen bunu dedi ..baban şunu yaptı ... anne de ki ....
Ama kendimiz halledince onlara pek bir şey dokunmuyor
Çok geçmiş olsun öncelikle . Verilmiş sadakanız varmış .
Ve günaydın ..
Ve hoş geldin ..
Gruba tabii ki devam edebilirsin . Ama liste alımı için söz veremem , en azından uzun bir süre .. Hali hazırda izinden dönüşler , deneme süreside bekleyenler var . Oldukça kalabalığız .
Bir çok arkadaşımız da ...liste önemli değil ...burada sizlerle beraber olayım yeter bana diyerek aramızda .
Bu şekilde menü paylaşıp sohbetlerimize katılırsan , bizde memnun oluruz .
Canım benm ya ...bazen doluyor insan . Her şeyden sorumlu hissediyor kendini ve tüm o sorumlu olduğu işleri yaparken yalnız .
İyi yönden bak işte ne güzel cicim aylarınız hiç dolmamış .
Bizde 365 gün 7 gün 24 saat dolu dolu 12 seneye giriyoruz .
Ben geçmişte 42 cm bile hatırlıyorum kolumu tatlım .
Ausencia süper.liste sıkıntı değil zaten 107 kilo ya düşmek biraz zaman alır ama burada olmak güzel .
Güncel kilom bugün sabah aç olarak 113
Boy 178 cnm hedef 77 kg inşaallah .
Bi de grup içinde yarışıyorsunuz galiba hangi grupta olucam
enerjim bittti toparlayamıyorum aus
hafta sonu yemeli geçti dünde yedim
yemeyince nasılsa gitmiyor ye masumm dedimmm...
en kısa zmanda toparlanmayı istiyorum tekrardan
ne güzel hep birliktesiniz böyle yalnız çileyi çekince de hiç cicim ayı olmuyor ablam ama işte kendim ettim kendim buldum diyorum bebelerin ne günahı var.hele bide geçen büyük kızım niye boyu uzun adamla evlenmedin senin yüzünden ben kısa kaldım bile dedi çocuklar farklı düşünüyor
Canım ilk sayfadaki mesajda form var onu doldurup bana özel mesajdan gönderir misin
Evet 3 gruba ayrıldık tellioğulları ve sefer oğulları olarako gruplara girebilirsin bir çok arkadaşta listede yokken grup içi yarışta zaten
En kısa zaman bugün olsun mu tatlım ?
Hadi hadi ne olur olsun
aus herkese lazım sendennnn
Kırık beyaz olana bayıldım tatlımHatun kişiler ...bu yaz sünnet düğünü olacak Yusufun nasipse ... şimdiden kıyafet bakıyorum . Amacım max. 40 beden
Bir kaç model bakmaya başladım ... Arada soracağım , fikir verin bana ...
Mesela ;
Eki Görüntüle 1914594 Eki Görüntüle 1914595 Eki Görüntüle 1914596
Tüm yorumlara açığım ...Babamın malı değil hiçbiri
Ausun hepsi çok güzel .Hatun kişiler ...bu yaz sünnet düğünü olacak Yusufun nasipse ... şimdiden kıyafet bakıyorum . Amacım max. 40 beden
Mesela ;
Hava atacak olsam basenleri ölçmezdim.Bırak üst tarafı hele bileklerim çok ince benim.Bekarken çocuk kolu gibiydi,evlendikten sonra kalınlaştı biraz.
Kırık beyaz olana bayıldım tatlımeminim sana çok yakışır ♡
Ausun hepsi çok güzel .
Ama benim tercihim 1 numaro olurdu biz annelere. Çok şık durur
Hadi ya ,benim bileğimden ince olan da mı varmış.Şimdi bileği ölçtüm 15,5 .Emin ol ince bilek te hoş durmuyor.Ya bilek deme ...bi kere el bileğini ölçüp bana nispet yapmıştı mune :) 13 cm mi 14 mü neymiş
Hadi ya ,benim bileğimden ince olan da mı varmış.Şimdi bileği ölçtüm 15,5 .Emin ol ince bilek te hoş durmuyor.
17-18 cm17 de bende ...yok mu arttıran ?
Heee çabuk paylaşın o zamanbak zayıflıyorum giderek ... az gram düşer adam başı
ikincisi cok guzelHatun kişiler ...bu yaz sünnet düğünü olacak Yusufun nasipse ... şimdiden kıyafet bakıyorum . Amacım max. 40 beden
Mesela ;
Hastamıydı yusuf yüzlü . Geçmiş olsun inş .Oğlum uyandı güzeller , iyi oldu kahvaltı edip ilaç alıp uyuduğu ... kendine gelmiş uyandı .
Ben çıkar şimdilik .
Herkesi öptümmmm
Aman ha menülere dikkat .
Bu hafta da kıl payı kaçırmayalım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?