Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bana bahsetmiştin abla valla ibretlik öncesi sonrası fotoğrafları gibi

Şimdi daha zor ... O zaman tıkır tıkır diyetisyen listesi uyguladım .
Ama light üründü hepsi ve 0 yağ yemeklerde .
Şimdi MS doktorum llight ürün yasakladı .

Şimdi daha zor ... O zaman tıkır tıkır diyetisyen listesi uyguladım .
Ama light üründü hepsi ve 0 yağ yemeklerde .
Şimdi MS doktorum llight ürün yasakladı .
Olsun boşver light ürün tüketmek aslında çok mantıklı gelmiyor bana. Diyetisyen istiyor diye light alıyorum yoksa ömür boyu light yiyip içmeyeceğim kendimi buna alıştırmasam daha iyiydi yani. Bence hayatımız boyunca nasıl yememiz gerekiyorsa ona göre diyet yapmalıyız. Öylesi daha kalıcı olur.

Bence herşeyden kararında temeli az ve sık yiyerek zayıflıyorum ben

Geri sayım 3 ... Salı ...Çarşamba ...Perşembe ... Cumaya elimizde 3 koca 24 saat var .

Listede olanlar olmayanlar ... 3 günde neler olmaz neler ..

Şu 3 gün listemize mutlaka yeşil çay ... yoğurt ... salata ve özellikle beyaz et ekleyelim .

Ara öğün yapalım .

Tartıda + görmeyelim ki ...şevkimiz kaçmasın .

Hepinize güveniyorum

Yeni kurulan bir takımdan çok sağlam bir takıma ihtiyacım var. Yinede ilginiz için teşekkür ederim...

Yeni kurulan bir takımdan çok sağlam bir takıma ihtiyacım var. Yinede ilginiz için teşekkür ederim...

Rica ederim ...
Ben yapmam gereken yönlendirmeyi yaptım . Yani bir nevi prosedür .
Burada bizimle olmak isteyene dediğim gibi kapımız sonuna kadar açık .
Sadece yarışma listesine giriş dolu 7 . takımda . Onun dışında eski...yeni..mezun üyelerle hep buradayız

gecikme 5 hafta değil aradaki süre 5 hafta sanırım.kilo değiştirme de regl düzeni degisebiliyor

Ya bende 100 ken giyiyordum ama dedim ya lcw nın büyük kalıp oluyor ...50 beden falandım .

Şimdi 44 ..şükür bunu da
ben 44 bedenden büyük kıyafet hiç almadım sayılır. En fazla 92 oldum ozaman hep belden bol etek elbise giydim.46 görünce moralim bozuluyor

Instagramdaki 40kilonasilgider i hep tavsiye etmisimdir acayip motive ediyor.kadin 30 küsür kilo verdi

Bende takip ediyorum

Canım yıllar sonra bende 10 15yıl onceki kıyafetleri mi giyfim gercekten yeni alsam bu kadar sevinmezdim

Zaten olsaydı transfer gelecektim. Kuralları biliyorum. Açıklama zahmetine soktuysam akşam akşam yordum üzgünüm.
İyi geceler...

öğlen nohut bacım

Yok bi önceki reglimin ilk günü ile bugüne kadar 5 hafta var gecikme 1 hafta

Bugünkü Menüm

Sabah aç karınla limonlu ılık su
Ara öğünlerde; 1 yeşil elma, 1 Mandalin, tarçınlı süt,şekersiz türk kahvesi,ayran
2.5 litre süt
15 dk soğuk hava yürüyüşü
1 mil leslie

Kızlar foto koydum kolayıma geldi. ama illa yaz derseniz yazarım da.

Aeo.bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…