Bana bahsetmiştin abla valla ibretliköncesi sonrası fotoğrafları gibi
Teşekkürler canım inşallah kalanı da sabırla veririm asıl olan bi de geri almamak onu basaramiyorum bi türlü.. inşallah hepimiz hedefimize ulaşırızMasallah cnm ne guzel vermissin
Olsun boşver light ürün tüketmek aslında çok mantıklı gelmiyor bana. Diyetisyen istiyor diye light alıyorum yoksa ömür boyu light yiyip içmeyeceğim kendimi buna alıştırmasam daha iyiydi yani. Bence hayatımız boyunca nasıl yememiz gerekiyorsa ona göre diyet yapmalıyız. Öylesi daha kalıcı olur.Şimdi daha zor ... O zaman tıkır tıkır diyetisyen listesi uyguladım .
Ama light üründü hepsi ve 0 yağ yemeklerde .
Şimdi MS doktorum llight ürün yasakladı .
Bence herşeyden kararında temeli az ve sık yiyerek zayıflıyorum benOlsun boşver light ürün tüketmek aslında çok mantıklı gelmiyor bana. Diyetisyen istiyor diye light alıyorum yoksa ömür boyu light yiyip içmeyeceğim kendimi buna alıştırmasam daha iyiydi yani. Bence hayatımız boyunca nasıl yememiz gerekiyorsa ona göre diyet yapmalıyız. Öylesi daha kalıcı olur.
Bu gün kime bahsettim unuttum da ...ibretlik sakladığım pantalonlar . 48 beden (o da lcw nın 48 i ) 38 ve 28kot olan ...
Şimdi o 38lere tekrar gireceğim
Not: Hurçtan çıkardım . Kırışıkları görmeyin
Eki Görüntüle 1914934 Eki Görüntüle 1914935
Merhabalar ...
Kapımız kilo vermek isteyen herkese açık ...fakat hem 7.takım olarak listemiz dolu hem de 3. takımın yeni üyelere ihtiyacı var .
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-11318
Yukarıdaki linkten 3. takıma yazabilirsin .
Umarım en kısa zamanda obez sıfatı senin için tarihe gömülür ve fit bir hatun olursun
Benim bedenler :) artık 46 oldum ama 12 kilo artı olan halimin kotları.
Acep 50miydim bende :) büyük kalıpsa eğer bilemedim şimdi.Ya bende 100 ken giyiyordum ama dedim ya lcw nın büyük kalıp oluyor ...50 beden falandım .
Şimdi 44 ..şükür bunu da
Sağol abla tşk ederim
Yeni kurulan bir takımdan çok sağlam bir takıma ihtiyacım var. Yinede ilginiz için teşekkür ederim...
gecikme 5 hafta değil aradaki süre 5 hafta sanırım.kilo değiştirme de regl düzeni degisebiliyorTam 5 hafta
ben 44 bedenden büyük kıyafet hiç almadım sayılır. En fazla 92 oldum ozaman hep belden bol etek elbise giydim.46 görünce moralim bozuluyorYa bende 100 ken giyiyordum ama dedim ya lcw nın büyük kalıp oluyor ...50 beden falandım .
Şimdi 44 ..şükür bunu da
Instagramdaki 40kilonasilgider i hep tavsiye etmisimdir acayip motive ediyor.kadin 30 küsür kilo verdi
Bu gün kime bahsettim unuttum da ...ibretlik sakladığım pantalonlar . 48 beden (o da lcw nın 48 i ) 38 ve 28kot olan ...
Şimdi o 38lere tekrar gireceğim
Not: Hurçtan çıkardım . Kırışıkları görmeyin
Eki Görüntüle 1914934 Eki Görüntüle 1914935
Zaten olsaydı transfer gelecektim. Kuralları biliyorum. Açıklama zahmetine soktuysam akşam akşam yordum üzgünüm.Rica ederim ...
Ben yapmam gereken yönlendirmeyi yaptım . Yani bir nevi prosedür .
Burada bizimle olmak isteyene dediğim gibi kapımız sonuna kadar açık .
Sadece yarışma listesine giriş dolu 7 . takımda . Onun dışında eski...yeni..mezun üyelerle hep buradayız
öğlen nohut bacımEşine geçmiş olsun ...oh misss gibi oldu ev desene
Ben Cumadan beri saldım evi
4 gün diyetin hayırlı uğurlu ve sonu daim olsun
Ceydam moralin ne alemde ? Salladın gitti mi
Görmemezlikten gelecektim bu mesajı da ... hadi dedim yazayım .
Ervam hafsam menekşem tellimListede olmak seni kasmıyorsa ...ya ben listedeyim diye kendimi kilo vermek için sıkıyorum ...sıktıkça veremiyorum demiyorsan .... bir yere gitmek yok .
Beraber yürüdük biz bu yollarda şarkısını sölerim bak ...kaçacak yer ararsın
Bu ara 2 öğüne dadandın kaldın . Cumanı merak ediyorum
Davim ne oldu canım ?
Canını biri sıktıysa , çıkışa çağırsaydın beni
Kabak yemeği galiba öğlen :)
Nohut nerde vardı , akşam mı yasom ?
Selamlar kp e
Özletme kendini sabah güzel mesajını görerek açayım topiği
Yok bi önceki reglimin ilk günü ile bugüne kadar 5 hafta var gecikme 1 haftagecikme 5 hafta değil aradaki süre 5 hafta sanırım.kilo değiştirme de regl düzeni degisebiliyor
ben 44 bedenden büyük kıyafet hiç almadım sayılır. En fazla 92 oldum ozaman hep belden bol etek elbise giydim.46 görünce moralim bozuluyor
Canım gecen cuma bende 112.6dım yanıı aynı sayılırız hadı hayırlısı yla baslayalım us konusu aynı evdeyım canım
evet canim 4 gunluk diyete basladim4 gunluk diyetemi basladin cnm az olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?