Hay maaşallah canım çok tatlısın :) ♡♡♡Yeter benim horoza baktığınız acıkta bana bakın
Kendisi benim öp öz halam maalesef kuzum. Mangalda iç yağı yer her öğün 1 ekmek yer 10 dilimden az baklava yemez çaya şeker atıp demlik demlik içer. Tüm tahlilleri sağlıklı ve iki çocuk anası
Günaydın kızlar
Dün okudum ama yazamadım kusura bakmayın
Aus bacı yusufa çok geçmiş olsun
Mehtap maalesef is dünyası canım sen de dişini göstermek zorundasın
Ahu maşallah sana
Ay başka ne oldu hatırlayamadım ne olur kusura bakmayın
Banu yeter bu kadar depresyon silkin bacım artık
Elhamdülillah canımtoparladımmm cnmmm daha iyiyimm bugün
Ausencia .!.:seslenelim bakalım bi ...
Benimde başım ağrıyor. 4 kez ılık duş aldı , yalancı bir inme yaşıyor ateş sonra yine 38.5 39 ... Gece nöbetimiz var kesin elimde derece ... sabahlarım artık .
[B]Zannımca bende tembelim canım :KK12:[/B]
[B]Yok gülüm ne özrü .. tabii ki listeli listesiz herkes gelse ... ama diğer takımlarda üye krizi varken ...her gelene buyur diyemiyoruz işte
Çok iyi yapmışsın ....slow müzikler damardan giriyor , azıcık derdin varsa hepten depresyona sokuyor insanı .[/B]
[B]Tatlım 2 kare hadi 3 kare ... Abla dua et bütün paketi bitirmedim diyeceksin de :ruh:[/B]
[B]İyi gidiyorsun ahum ... :super: sporda ekledin ... artık kim tutar seni :KK55:[/B]
[B]Aman bilirim o iş yeri bozmalarını . Ofisten içeri girince içlerinde 2. karakter çıkar .
Ne ağlıyorsun beee ... bırak . Ver cevabını sende .[/B]
[B]Yine de toparlandı bence davi'm . Ara olsa öğünler iyi .[/B]
[B]Güzel menü olmuş fatmacım .:super: [/B]
[B]Hadi gözün aydın ... En azından kilo vermeni engelleyen sağlıkla ilgili bir sorun yok .
Gelsin kaçamaksız menüler ..gitsin kilolar [/B]
Verecenn verecenn iyii rakam bekliyorum kuzumm ben sendengünaydınnnnnnnnnnnn,
akşam saat 10 yattım uyudum yapılan kaçamakların, düzensiz yemelerin üzerine bir singer çektm
3 gün kuş kadar yiyerekkk cumaya görebilecegim en iyi rakamı görmek için ugraşıcammm
efsana geri döndüü ahahahaahaftada 300 gr veren efsane
Verecenn verecenn iyii rakam bekliyorum kuzumm ben senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?