- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Instagramdaki 40kilonasilgider i hep tavsiye etmisimdir acayip motive ediyor.kadin 30 küsür kilo verdi
Evet doktorum geçen baktım şöyle ay ne azimli hatun ya maaşallah:) 58 kg. olsam keşke, ben de totalde 20 kg. vermiş olacam da ne zamanInstagramdaki 40kilonasilgider i hep tavsiye etmisimdir acayip motive ediyor.kadin 30 küsür kilo verdi
Benim Ailem. Ankara da illaki gelirim haberleselim.aaaa hadi yaaa ben de Ankaradayımmmmm kiay buluşsak keşke tüm Ankara'lı hemşehrilerimle hatta tüm şekerlerimmm ne güzel olurdu yaaa hayali bile bi an ne iyi geldi
Ausencia bişeyler hazırlayacak gücün yoktu.
evde şu böreği vardı hastayım bahanesiyle yiyemezdim.asure geldi olmaz dedim.eve girdiğimde en pratik çorba oldu.cocuklarada buzlukta Kıymalı vardı onuda hasta hasta içim almadi
Cnm ne oldu bu ara sana boyle ya o arkadsinami takysn hala kafani
listene uygun görünüyor.nasil oldun.gelisme var mı regl durumlarindaİyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 11.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir tuzsuz light
4 siyah zeytin tuzsuz
1 yk maydonozlu lor peyniri
4 tane çeri domates
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak yeşil çay
Öğlen 14.00
8 yk kuru fasulye
4 yk yoğurt light
Salata
1 muz
Ara 16.00
1 sade activia içine 1 yk çörek otu
1 kepekli galeta
Akşam 18.30
6 yk kuru fasulye
4 yk yoğurt light
Salata
1 yeşil elma
Ara 20.30
Yarım ananas
Birazdan adaçayı içicem
Su: 2 Lt
Egzersiz yok
Anammm 3 ettik eşiyle limoni olanlarEvet ben tipik bir yengecim , cok degerip böyle kafaya takiyorum sonra bütün herseyimi etkiliyor...
Birde esimlede aram bozuk.... herşey ust uste geldi
Canim tavuk yemegi sarinsakli karabiberli cok az un kavrulup yapılıyorSabah biraz az geldi cnm menun guzel miyane ne bilmiyorm valla
Malesef hala regl olmadım son birkaç aydır gecikiyor zaten anlamadım sebebini. Geçen sene bakılmıştı kist vs yoktu pko falan da değilim. Evli değilim, hamile hiç değilim. Belki stresten ve uyku düzenim bozulduğu için olabilir. Ama kaç gündür belirtiler o kadar bariz ki regl oldum olucam neyi bekliyo bilmemlistene uygun görünüyor.nasil oldun.gelisme var mı regl durumlarinda
Canm bndan snra deneyim bakym yabnci muzik slow insani iyice kotu hissedyrCanım sabah bende ağlamaklı idim zaten benim gözyaşı ucunda bekler bide pazar dan çocuklara yenik çıkmıştım gece de yazdım hatta sonra slow müzik açacaktım dedim ki kendi kendime Dur Ahu şimdi bu müzikler seni depresyona sokar miskinleştirir açmadım onun yerine yabancı müzik kanalı açtım repler hip hop lar sonrada durduramadım kendimi artık hep yabancı müzik dinliyorum
Hayır mı canım?
Ay kaptan özür ben gel derken öyle oku yaz takıl gibi demiştim ama tabi sizin sorumluluklarınızı unutarak gel dediydim
Bana bahsetmiştin abla valla ibretlikBu gün kime bahsettim unuttum da ...ibretlik sakladığım pantalonlar . 48 beden (o da lcw nın 48 i ) 38 ve 28kot olan ...
Şimdi o 38lere tekrar gireceğim
Not: Hurçtan çıkardım . Kırışıkları görmeyin
Eki Görüntüle 1914934 Eki Görüntüle 1914935
Tam 5 haftaGecikme ne kadar ki.yani en son regl den ne kadar gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?