Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben 37 yaşındayım 2013 ocak kiz,2010 Mart erkek,2008 haziran kiz

dolunay mı bilmem ama hafta sonu bizim eve de uğradı eşim hala etkisinde küs bana
bizde

hangisinden içiyorsan yazar mısın bende içmeye başlayayım hemen
zencefil bende iyi kafa yapar bu sefer ıhlamurdu hayret demekki benim kafada problem

Gidelim kuzum ♡♥♡♥ ahh ahh insaAllah ugurlu gelir sevgili doktorcum ♡

İnşallahhh nasip kuzummm artık o zaman dohturumuza baskına giderizz
wuhuuuuuu.butun kızlar toplanalim

Ausencia kaptnm ben listeden ciksam mi ya baksana okadar bekleyen kisi var bnde cok yavas veriyorum hakklarina girmis olmaym ya
herkes hızlı verecek diye bi durum yok önemli olan senin Azmin sabrin

zencefil bende iyi kafa yapar bu sefer ıhlamurdu hayret demekki benim kafada problem

wuhuuuuuu.butun kızlar toplanalim

herkes hızlı verecek diye bi durum yok önemli olan senin Azmin sabrin
Ayy valla ne güzel olur dokturcum. Bir gün gerçek olur belki hayalimiz

Çok başım agriyorgeldim bişiy yemedim
Cnmda istemedi

Vero yok bugün ..... nerde acaba....

vorones seslenelim bakalım bi ...

Benimde başım ağrıyor. 4 kez ılık duş aldı , yalancı bir inme yaşıyor ateş sonra yine 38.5 39 ... Gece nöbetimiz var kesin elimde derece ... sabahlarım artık .

Ausum kolay aslında. Zannımca ben tembelim yoksa yapılmayacak ne var

Zannımca bende tembelim canım

Yok gülüm ne özrü .. tabii ki listeli listesiz herkes gelse ... ama diğer takımlarda üye krizi varken ...her gelene buyur diyemiyoruz işte

Çok iyi yapmışsın ....slow müzikler damardan giriyor , azıcık derdin varsa hepten depresyona sokuyor insanı .

Tatlım 2 kare hadi 3 kare ... Abla dua et bütün paketi bitirmedim diyeceksin de

İyi gidiyorsun ahum ... sporda ekledin ... artık kim tutar seni

Aman bilirim o iş yeri bozmalarını . Ofisten içeri girince içlerinde 2. karakter çıkar .

Ne ağlıyorsun beee ... bırak . Ver cevabını sende .

Yine de toparlandı bence davi'm . Ara olsa öğünler iyi .

Güzel menü olmuş fatmacım .

Slm kızlar tahlil sonuçlarını aldım bi D3 kaldı 10 gün sonra çıkacak daha öncede baktırırım sonuçlar temiz çok şükür

Hadi gözün aydın ... En azından kilo vermeni engelleyen sağlıkla ilgili bir sorun yok .
Gelsin kaçamaksız menüler ..gitsin kilolar

Sabah 2 yumurta 1dilim ananas
Öğle yok
Ikindi 3 hurma 1 kase yoğurt 1 salatalık
Aksam 1 kase tarhana yarım turp

Hastalık hali.zorla bu kadar

Ayyyyy Akşam oldu ağrılar çöktü. Aslında hastalığı da seviyorum Allah ağır hastalık vermesin.sagligin kıymetini acizligin zorluğunu anlıyorum.bide hastalarıma kolay empati yapiyorum

Rabbim dermansız dert vermesin derler ya ...aynen öyle . Hoş onda da derman Allahtan . Dermansız dert demekte yanlış belki .

O kadar çok hastalıkla sınandım ki , sağlıktan gerisi boş ...

Ayy valla ne güzel olur dokturcum. Bir gün gerçek olur belki hayalimiz
Ben cilginim bulurum sizi.3.takimdayken bi arkadasi buldum çok güldük birbirimize .bundan once istanbuldaydim.biride çocuğunu muayeneye getirdi.yakinda ankara ya gecebilirim bekle beni aeben

Tubam güzel menülerini görünce çok mutlu oluyorum canım ya

Sabah 2 yumurta 1dilim ananas
Öğle yok
Ikindi 3 hurma 1 kase yoğurt 1 salatalık
Aksam 1 kase tarhana yarım turp

Hastalık hali.zorla bu kadar

Ayakta tutacak kadar geçmiş boğazından ama dikkat et ...diyet diye güçsüz kalma .

Ben cilginim bulurum sizi.3.takimdayken bi arkadasi buldum çok güldük birbirimize .bundan once istanbuldaydim.biride çocuğunu muayeneye getirdi.yakinda ankara ya gecebilirim bekle beni aeben
aaaa hadi yaaa ben de Ankaradayımmmmm ki ay buluşsak keşke tüm Ankara'lı hemşehrilerimle hatta tüm şekerlerimmm ne güzel olurdu yaaa hayali bile bi an ne iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…