- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ben 37 yaşındayım 2013 ocak kiz,2010 Mart erkek,2008 haziran kizsaydin78 canın benim bende gözlerim yaşlı amin dedim zaten çok duygusalım gözümü kırpmadan 15 damla akıtabilirim o derece.içtiğim su gözümden çıkıyo yaaaaww su kaybediyorum yetiş dohhhhtuuur kelebekolacam
Bu arada senin çocuklar kaç yaş sen kaç yaştın şimdi listeden aramayam
Benim çocuklarda 4,8,10
bizdedolunay mı bilmem ama hafta sonu bizim eve de uğradı eşim hala etkisinde küs bana
geçmiş olsun tatlım. Bir kaç güne geçer inşaAllah. Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canımsaydin78 canım kan Verdiğim den kolum acısı sorduğun için tşk ederim
BU dolunay bizde yaramadı Kasım aylarını hiç sevmem zaten
zencefil bende iyi kafa yapar bu sefer ıhlamurdu hayret demekki benim kafada problemhangisinden içiyorsan yazar mısın bende içmeye başlayayım hemen
Gidelim kuzum ♡♥♡♥ ahh ahh insaAllah ugurlu gelir sevgili doktorcum ♡
wuhuuuuuu.butun kızlar toplanalimİnşallahhh nasip kuzummmartık o zaman dohturumuza baskına giderizz
herkes hızlı verecek diye bi durum yok önemli olan senin Azmin sabrinAusencia kaptnm ben listeden ciksam mi ya baksana okadar bekleyen kisi var bnde cok yavas veriyorum hakklarina girmis olmaym ya
Ayy valla ne güzel olur dokturcum. Bir gün gerçek olur belki hayalimizzencefil bende iyi kafa yapar bu sefer ıhlamurdu hayret demekki benim kafada problem
wuhuuuuuu.butun kızlar toplanalim
herkes hızlı verecek diye bi durum yok önemli olan senin Azmin sabrin
Sağol abla tşk ederimGecmis olsun canım
Çok başım agriyorgeldim bişiy yemedim
Cnmda istemedi
Vero yok bugün ..... nerde acaba....
Ausum kolay aslında. Zannımca ben tembelimyoksa yapılmayacak ne var
Canım sabah bende ağlamaklı idim zaten benim gözyaşı ucunda bekler bide pazar dan çocuklara yenik çıkmıştım gece de yazdım hatta sonra slow müzik açacaktım dedim ki kendi kendime Dur Ahu şimdi bu müzikler seni depresyona sokar miskinleştirir açmadım onun yerine yabancı müzik kanalı açtım repler hip hop lar sonrada durduramadım kendimi artık hep yabancı müzik dinliyorum
Hayır mı canım?
Ay kaptan özür ben gel derken öyle oku yaz takıl gibi demiştim ama tabi sizin sorumluluklarınızı unutarak gel dediydim
Geç olmadan menü bildireyim
Sabah
1 dilim ekme
Peynir
Zeytin
Yumurta
Bir kaç yaş üzüm
Ara
1 muz
1 kase pul biberli ev yoğurdu
Akşam
Bir kase erişteli yeşil mercimek yemeği
Hamsi
Bir kaç yeşil üzüm
Su 2 olur
spor
55 dk eliptik
squat
kol karın omuz sırt egZersizleri
Bir kaç twerk
Antepia27 ablam sessiz kalınca korkuyom heee
İş yerindeki arkadaşın hoyt hoyt konuşmaları deli etti beni. Egoist oluyor bazı insanlar işte
Bir dahakine çagırayım bütün kk yı toplayıp dövelim şu egocanı
Ben arkadaşın yanına girdim işe. Arkadaş olunca fazla samimiyiz ama işe gelince o samimiyeti devam ettirip hoyt hoyt dikleniyor birazda egoist işyerinde aglattı beni sinirden! İş yoğunluğuda vardı üstüste geldi hepsi sinirim bozuldu baya
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
5 zeytin
Ögle
Kepekli beyaz peynirli tost
Akşam
Tavuk yemegi
Haşlanmış karnabahar
Salata
Yogurt
Çok az oldugunun farkındayım aralar hiç ypk ama ben bugün çay bile içmedim o kadar yogunduki anlatamam
Iyı aksamlar canlar menumu veriyorum
Uyanınca
Limonlu su
SABAH
3dlm cavdar ekmegı
Peynır
Yumurta
6 7 zeytın
Domates
ARA
10fındık
2kayısı
OGLE
4et koftesı
Yogurt
Marul
ARA
yarım nar
AKŞAM
kozlenmıs patlıcan
Yogurt
Marul
Ara
Tarcınlı sut ıcebılırım
Spor 45 dk yuruyus
Su 2lt civarında
2kupa y.cay
Slm kızlar tahlil sonuçlarını aldım bi D3 kaldı 10 gün sonra çıkacak daha öncede baktırırım sonuçlar temiz çok şükür
Ayyyyy Akşam oldu ağrılar çöktü. Aslında hastalığı da seviyorum Allah ağır hastalık vermesin.sagligin kıymetini acizligin zorluğunu anlıyorum.bide hastalarıma kolay empati yapiyorum
Ben cilginim bulurum sizi.3.takimdayken bi arkadasi buldum çok güldük birbirimize .bundan once istanbuldaydim.biride çocuğunu muayeneye getirdi.yakinda ankara ya gecebilirim bekle beniAyy valla ne güzel olur dokturcum. Bir gün gerçek olur belki hayalimiz
Sabah 2 yumurta 1dilim ananas
Öğle yok
Ikindi 3 hurma 1 kase yoğurt 1 salatalık
Aksam 1 kase tarhana yarım turp
Hastalık hali.zorla bu kadar
Ausencia yok abla kare çikolata değil şu gofretli olan var ya ufak onun yarısı
aaaa hadi yaaa ben de Ankaradayımmmmm kiBen cilginim bulurum sizi.3.takimdayken bi arkadasi buldum çok güldük birbirimize .bundan once istanbuldaydim.biride çocuğunu muayeneye getirdi.yakinda ankara ya gecebilirim bekle beniaeben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?