Eşine geçmiş olsun ...oh misss gibi oldu ev desene
Ben Cumadan beri saldım evi
4 gün diyetin hayırlı uğurlu ve sonu daim olsun
cok sagol canim acliktan karnim gurul gurul:)
Ay bu cumaya geri sayım yapmasak mı cuma günü sınavım var strese girdim yineGeri sayım 3 ... Salı ...Çarşamba ...Perşembe ... Cumaya elimizde 3 koca 24 saat var .
Listede olanlar olmayanlar ... 3 günde neler olmaz neler ..
Şu 3 gün listemize mutlaka yeşil çay ... yoğurt ... salata ve özellikle beyaz et ekleyelim .
Ara öğün yapalım .
Tartıda + görmeyelim ki ...şevkimiz kaçmasın .
Hepinize güveniyorum
Ya bende 100 ken giyiyordum ama dedim ya lcw nın büyük kalıp oluyor ...50 beden falandım .
Şimdi 44 ..şükür bunu da
Ben de geçen ay 46 beden normal bi pantolon ve 44 beden kot almıştım lcw den 44 kot dar geliyordu 46 oluyordu. Şimdi 46 baya büyük olmaya başladı 44 kot iyi oluyo seviniyodum pehh büyükmüş kalıpları meğerAcep 50miydim bende :) büyük kalıpsa eğer bilemedim şimdi.
Hayallerimiz yıkıldıAy bu cumaya geri sayım yapmasak mı cuma günü sınavım var strese girdim yine
Ben de geçen ay 46 beden normal bi pantolon ve 44 beden kot almıştım lcw den 44 kot dar geliyordu 46 oluyordu. Şimdi 46 baya büyük olmaya başladı 44 kot iyi oluyo seviniyodum pehh büyükmüş kalıpları meğer
Menulerin guzel cnm ya
Oo msallh sporda yapmssn menude güzelGeç olmadan menü bildireyim
Sabah
1 dilim ekme
Peynir
Zeytin
Yumurta
Bir kaç yaş üzüm
Ara
1 muz
1 kase pul biberli ev yoğurdu
Akşam
Bir kase erişteli yeşil mercimek yemeği
Hamsi
Bir kaç yeşil üzüm
Su 2 olur
spor
55 dk eliptik
squat
kol karın omuz sırt egZersizleri
Bir kaç twerk
@fatmanurkaya ablam sessiz kalınca korkuyom heee
İş yerindeki arkadaşın hoyt hoyt konuşmaları deli etti beni. Egoist oluyor bazı insanlar işte
Bir dahakine çagırayım bütün kk yı toplayıp dövelim şu egocanı
Cagr cnm gelelim hepberbr grsn bakalm bi daha canni sklyomu hakkni savun isine bak bnce gerisini takma
Ben arkadaşın yanına girdim işe. Arkadaş olunca fazla samimiyiz ama işe gelince o samimiyeti devam ettirip hoyt hoyt dikleniyor birazda egoist işyerinde aglattı beni sinirden! İş yoğunluğuda vardı üstüste geldi hepsi sinirim bozuldu baya
Evet cnm az olmus menunBugünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
5 zeytin
Ögle
Kepekli beyaz peynirli tost
Akşam
Tavuk yemegi
Haşlanmış karnabahar
Salata
Yogurt
Çok az oldugunun farkındayım aralar hiç ypk ama ben bugün çay bile içmedim o kadar yogunduki anlatamam
Masallah abla ne guzel menu olmsIyı aksamlar canlar menumu veriyorum
Uyanınca
Limonlu su
SABAH
3dlm cavdar ekmegı
Peynır
Yumurta
6 7 zeytın
Domates
ARA
10fındık
2kayısı
OGLE
4et koftesı
Yogurt
Marul
ARA
yarım nar
AKŞAM
kozlenmıs patlıcan
Yogurt
Marul
Ara
Tarcınlı sut ıcebılırım
Spor 45 dk yuruyus
Su 2lt civarında
2kupa y.cay
Gecmis olsn cnm temiz cikms yasaydin78 canım kan Verdiğim den kolum acısı sorduğun için tşk ederim
Gayet basarali cnm
vorones seslenelim bakalım bi ...
Benimde başım ağrıyor. 4 kez ılık duş aldı , yalancı bir inme yaşıyor ateş sonra yine 38.5 39 ... Gece nöbetimiz var kesin elimde derece ... sabahlarım artık .
Zannımca bende tembelim canım
Yok gülüm ne özrü .. tabii ki listeli listesiz herkes gelse ... ama diğer takımlarda üye krizi varken ...her gelene buyur diyemiyoruz işte
Çok iyi yapmışsın ....slow müzikler damardan giriyor , azıcık derdin varsa hepten depresyona sokuyor insanı .
Tatlım 2 kare hadi 3 kare ... Abla dua et bütün paketi bitirmedim diyeceksin de
İyi gidiyorsun ahum ...sporda ekledin ... artık kim tutar seni
Aman bilirim o iş yeri bozmalarını . Ofisten içeri girince içlerinde 2. karakter çıkar .
Ne ağlıyorsun beee ... bırak . Ver cevabını sende .
Yine de toparlandı bence davi'm . Ara olsa öğünler iyi .
Güzel menü olmuş fatmacım .
Hadi gözün aydın ... En azından kilo vermeni engelleyen sağlıkla ilgili bir sorun yok .
Gelsin kaçamaksız menüler ..gitsin kilolar
Az olmus ama guzel beslenmen lazm cabuk iyilesesinSabah 2 yumurta 1dilim ananas
Öğle yok
Ikindi 3 hurma 1 kase yoğurt 1 salatalık
Aksam 1 kase tarhana yarım turp
Hastalık hali.zorla bu kadar
Super menuPazartesi Menü Bildirimi
Sabah
1 fincan kahve
1 elma
Kahvaltı
1 dlm kepek ekmekle yarım yağsız tost
1 küçük domates
Öğle
1 haşlanmış patates (yusufa haşlamıştım , beraber yedik)
Kemik suyundan çorba 1 kase
Akşam
Yoğurtlu yulaf ezmesi 1 kase ( hani sizin lapa dediğiniz benim çok sevdiğim)
Su çok az içtim bugün 1 lt ancak.
Spor ...koltukta popo izi çıkarmaca
Menulerin maşallahı var seninkide öyle bu hafta birinci oluruz heraldeİyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 11.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir tuzsuz light
4 siyah zeytin tuzsuz
1 yk maydonozlu lor peyniri
4 tane çeri domates
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak yeşil çay
Öğlen 14.00
8 yk kuru fasulye
4 yk yoğurt light
Salata
1 muz
Ara 16.00
1 sade activia içine 1 yk çörek otu
1 kepekli galeta
Akşam 18.30
6 yk kuru fasulye
4 yk yoğurt light
Salata
1 yeşil elma
Ara 20.30
Yarım ananas
Birazdan adaçayı içicem
Su: 2 Lt
Egzersiz yok
Kizarmis patateseten vazgeemiyoruz cnm ya yoksa iyi menunIyi aksamlar kizlar
Dun yoğunluktan ugrayamadim aksam da.iyuyakalmisim.
Bugun menu.bildirimi.yapayim dedim cepten de olsa.
Sabah 1.fincan şekersiz kahve, 1.kuru incir
Kahv. 1.adet lavas.içine iki yumurtadan durum,yesillik ve cay
Ara yesilcay, kuru incir
Ogle, 3.tavuk baget haslama, bol.ayran
Aksam. 8.adet.ısveç köfte, biraz kizarmis patates, bir.adet.sarmisakli ekmek
Su . 2.lt
Spor,.bol.ev isi, avm.gezmesi
oo kaptanim baya fark var ya evrim gecirmi gi iBu gün kime bahsettim unuttum da ...ibretlik sakladığım pantalonlar . 48 beden (o da lcw nın 48 i ) 38 ve 28kot olan ...
Şimdi o 38lere tekrar gireceğim
Not: Hurçtan çıkardım . Kırışıkları görmeyin
Eki Görüntüle 1914934 Eki Görüntüle 1914935
Hersey ust uste gelyor cnm ama bnm bi tane vardi dunya onun uzerine donuyr sanyrdum ne yaparsam sorardm herseyimi anlatrdm en ozelimi ama o bunlari bitirip yanina bes katrak iyi niyetle soylediklerime aleyhime orda burda knstu cnm vok kotu gnler gecrdm ama gecti bende cok cabuk unutyrm ama yapilan kotulugu smdi bende tekra arkadslk kurdu zordaym ardm et falan dayanamadm ama biseyimi anlatmamaya calisiyrm kndime kzryrm safm yaEvet ben tipik bir yengecim , cok degerip böyle kafaya takiyorum sonra bütün herseyimi etkiliyor...
Birde esimlede aram bozuk.... herşey ust uste geldi
Aynen şimdi kaç bedenim acaba 50 miHayallerimiz yıkıldı
Menulerin maşallahı var seninkide öyle bu hafta birinci oluruz heralde
Ay canlar buralardayim.firsat bulamıyorum yahu. Tabi bi de kahnem menulerimi yazmaya yüzüm olmuyor.vorones seslenelim bakalım bi ...
Benimde başım ağrıyor. 4 kez ılık duş aldı , yalancı bir inme yaşıyor ateş sonra yine 38.5 39 ... Gece nöbetimiz var kesin elimde derece ... sabahlarım artık .
Zannımca bende tembelim canım
Yok gülüm ne özrü .. tabii ki listeli listesiz herkes gelse ... ama diğer takımlarda üye krizi varken ...her gelene buyur diyemiyoruz işte
Çok iyi yapmışsın ....slow müzikler damardan giriyor , azıcık derdin varsa hepten depresyona sokuyor insanı .
Tatlım 2 kare hadi 3 kare ... Abla dua et bütün paketi bitirmedim diyeceksin de
İyi gidiyorsun ahum ...sporda ekledin ... artık kim tutar seni
Aman bilirim o iş yeri bozmalarını . Ofisten içeri girince içlerinde 2. karakter çıkar .
Ne ağlıyorsun beee ... bırak . Ver cevabını sende .
Yine de toparlandı bence davi'm . Ara olsa öğünler iyi .
Güzel menü olmuş fatmacım .
Hadi gözün aydın ... En azından kilo vermeni engelleyen sağlıkla ilgili bir sorun yok .
Gelsin kaçamaksız menüler ..gitsin kilolar
Nerdeeeee cıs hani nerde nerdeAynen şimdi kaç bedenim acaba 50 mi
Ay hadi inş bu hafta birinci olalım sonra cısslı bi parti yapalım olma mı
Valla ne guzel olurBenim Ailem. Ankara da illaki gelirim haberleselim.
Abartmayark yapalm cnmAynen şimdi kaç bedenim acaba 50 mi
Ay hadi inş bu hafta birinci olalım sonra cısslı bi parti yapalım olma mı
Hiç sevmem öyle empatisiz arkadaşları gıcık ne olacakİş yerindeki arkadaşın hoyt hoyt konuşmaları deli etti beni. Egoist oluyor bazı insanlar işte
Bir dahakine çagırayım bütün kk yı toplayıp dövelim şu egocanı
Ben arkadaşın yanına girdim işe. Arkadaş olunca fazla samimiyiz ama işe gelince o samimiyeti devam ettirip hoyt hoyt dikleniyor birazda egoist işyerinde aglattı beni sinirden! İş yoğunluğuda vardı üstüste geldi hepsi sinirim bozuldu baya
Neyse ablam menün çok güzelmiş korktuğum olmadıIyı aksamlar canlar menumu veriyorum
Uyanınca
Limonlu su
SABAH
3dlm cavdar ekmegı
Peynır
Yumurta
6 7 zeytın
Domates
ARA
10fındık
2kayısı
OGLE
4et koftesı
Yogurt
Marul
ARA
yarım nar
AKŞAM
kozlenmıs patlıcan
Yogurt
Marul
Ara
Tarcınlı sut ıcebılırım
Spor 45 dk yuruyus
Su 2lt civarında
2kupa y.cay
Ay ben gibisin benim de 2006 kız, 2008 erkek, 2012 kız bende doktorum beni anlar diye boşa dememişimben 37 yaşındayım 2013 ocak kiz,2010 Mart erkek,2008 haziran kiz
bizde
Bende Ankara dayım kızlar bu sene müsaitim de ne dersiniz büyük Ankara buluşması yapalımmı @aeben @saydin78 geçen sene çok niyetlendik olmadıBenim Ailem. Ankara da illaki gelirim haberleselim.
Kuzu geçen bi araştırma makalesi okumuştum orda aslında light ürünlerde yağ olmadığı içinirmişler tutma süresi az oluyormuş sütün içindeki yağ hem faydalıymış hemde uzun süre tok tutarmiş o yüzden o gün bugündür yemiyorum ben lightOlsun boşver light ürün tüketmek aslında çok mantıklı gelmiyor bana. Diyetisyen istiyor diye light alıyorum yoksa ömür boyu light yiyip içmeyeceğim kendimi buna alıştırmasam daha iyiydi yani. Bence hayatımız boyunca nasıl yememiz gerekiyorsa ona göre diyet yapmalıyız. Öylesi daha kalıcı olur.
Valla tatlim ben hazirim ne zaman istersenizHiç sevmem öyle empatisiz arkadaşları gıcık ne olacak
Neyse ablam menün çok güzelmiş korktuğum olmadı
Ay ben gibisin benim de 2006 kız, 2008 erkek, 2012 kız bende doktorum beni anlar diye boşa dememişim
Bende Ankara dayım kızlar bu sene müsaitim de ne dersiniz büyük Ankara buluşması yapalımmıaeben saydin78 geçen sene çok niyetlendik olmadı
Kuzu geçen bi araştırma makalesi okumuştum orda aslında light ürünlerde yağ olmadığı içinirmişler tutma süresi az oluyormuş sütün içindeki yağ hem faydalıymış hemde uzun süre tok tutarmiş o yüzden o gün bugündür yemiyorum ben light
Maşallah cnm ne güzel gözlerin varYeter benim horoza baktığınız acıkta bana bakın
Çok sağol canısı artık zayıflayıp şu sözden kurtulmak istiyorum ."çok güzel yüzün var"Maşallah cnm ne güzel gözlerin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?