Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay bu cumaya geri sayım yapmasak mı cuma günü sınavım var strese girdim yine

Ya bende 100 ken giyiyordum ama dedim ya lcw nın büyük kalıp oluyor ...50 beden falandım .

Şimdi 44 ..şükür bunu da

Acep 50miydim bende :) büyük kalıpsa eğer bilemedim şimdi.
Ben de geçen ay 46 beden normal bi pantolon ve 44 beden kot almıştım lcw den 44 kot dar geliyordu 46 oluyordu. Şimdi 46 baya büyük olmaya başladı 44 kot iyi oluyo seviniyodum pehh büyükmüş kalıpları meğer

Hayallerimiz yıkıldı

Menulerin guzel cnm ya
Oo msallh sporda yapmssn menude güzel

Evet cnm az olmus menun
Masallah abla ne guzel menu olms
saydin78 canım kan Verdiğim den kolum acısı sorduğun için tşk ederim
Gecmis olsn cnm temiz cikms ya
Gayet basarali cnm

Sabah 2 yumurta 1dilim ananas
Öğle yok
Ikindi 3 hurma 1 kase yoğurt 1 salatalık
Aksam 1 kase tarhana yarım turp

Hastalık hali.zorla bu kadar
Az olmus ama guzel beslenmen lazm cabuk iyilesesin
Super menu
Menulerin maşallahı var seninkide öyle bu hafta birinci oluruz heralde
Kizarmis patateseten vazgeemiyoruz cnm ya yoksa iyi menun
oo kaptanim baya fark var ya evrim gecirmi gi i

Evet ben tipik bir yengecim , cok degerip böyle kafaya takiyorum sonra bütün herseyimi etkiliyor...

Birde esimlede aram bozuk.... herşey ust uste geldi
Hersey ust uste gelyor cnm ama bnm bi tane vardi dunya onun uzerine donuyr sanyrdum ne yaparsam sorardm herseyimi anlatrdm en ozelimi ama o bunlari bitirip yanina bes katrak iyi niyetle soylediklerime aleyhime orda burda knstu cnm vok kotu gnler gecrdm ama gecti bende cok cabuk unutyrm ama yapilan kotulugu smdi bende tekra arkadslk kurdu zordaym ardm et falan dayanamadm ama biseyimi anlatmamaya calisiyrm kndime kzryrm safm ya

Ay canlar buralardayim.firsat bulamıyorum yahu. Tabi bi de kahnem menulerimi yazmaya yüzüm olmuyor.

Hiç sevmem öyle empatisiz arkadaşları gıcık ne olacak
Neyse ablam menün çok güzelmiş korktuğum olmadı
ben 37 yaşındayım 2013 ocak kiz,2010 Mart erkek,2008 haziran kiz

bizde
Ay ben gibisin benim de 2006 kız, 2008 erkek, 2012 kız bende doktorum beni anlar diye boşa dememişim
Benim Ailem. Ankara da illaki gelirim haberleselim.
Bende Ankara dayım kızlar bu sene müsaitim de ne dersiniz büyük Ankara buluşması yapalımmı @aeben @saydin78 geçen sene çok niyetlendik olmadı
Kuzu geçen bi araştırma makalesi okumuştum orda aslında light ürünlerde yağ olmadığı içinirmişler tutma süresi az oluyormuş sütün içindeki yağ hem faydalıymış hemde uzun süre tok tutarmiş o yüzden o gün bugündür yemiyorum ben light

Valla tatlim ben hazirim ne zaman isterseniz Hadi buluşuyoruz deyin gelirim

Neyse bende günün anlam ve önemini açıklayan bi yazı atayım size
EVLİLİKLERE UZUN YOL BAKIMI ŞART...
Evliliğinizde bir şeylerin yolunda gitmediğini, çıkmaza girdiğinizi mi düşünüyorsunuz? Eşinizle ilişkinizi sıradan ve rutin mi buluyorsunuz? İlk günlerinizdeki tutkuyu ve heyecanı yaşayamıyor musunuz? Bu sorulara yanıtınız “Evet” ise, evliliğinizi bakıma alma vaktiniz gelmiş olabilir. Devamı için: https://cemkece.com.tr/m-evliliklere-uzun-yol-bakimi-sart.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…