Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Edersinn canimm azmettiktenn sonra gidiyor inann benki verdimse sen haylii haylii verirsinn ilk defa azinliyim
Kuzucum gunaydin ♡ 4 gun diyet sonrasi simdi durumlar nasil tatlim merak ettim baktin mi kilona?

Kuzucum gunaydin ♡ 4 gun diyet sonrasi simdi durumlar nasil tatlim merak ettim baktin mi kilona?
Kizz kp de tartildim ben şok o tartiyii sarip sarmalayasimm geldiii 88 ciktii hahaha şaka gibii ama kendi tartimm da gram

Aus'cum daha iyiyim teşekkür ederim .
k,mse için üzülmeye değmiyor

55 dk eliptik hiç ara vermeden yapabiliyor musun canım ?

Anammm 3 ettik eşiyle limoni olanlar
+1

Günaydın güzellikler. Pazar günü memlekete gidip geldik , dün de işim bitmedi bir türlü
Pazar menüm
Saat 10:00 (dışarda) yarım simit, 2 dl peynir, zeytin, domates, 2 kurukayısı, ceviz, 2-3 tk kadar tahin-pekmez, 2 lokma çikolatalı ekmek, çay
Saat 17:00 uskumru, marul salatası, yarım dl ekmek, 2 dl tahin helvası
Saat 19:30 2 lavaş, çiğköfte

Pzt menüm
Saat 08:00 maydanozlu-baharatlı omlet, beyaz peynir, zeytin, domates, çay
Ara 1 muz, 1 mandalina
Saat 15:00 1 tabak erişte
Saat 20:00 1/2 tabak havuç-karnıbahar kızartması üzerine sarımsaklı yoğurt, 1/4 dl tam ekmek

Günaydın güzeller.

Geçmişe dönmeden geldim ...dönemeden de çıkarım .

Sabah 6 ya kadar ateş ölçme nöbetinde uyumadık hiç eşimle . O öyle işe gitti . Bende 8 de uyandım .

Gece 4-5 kez ılık duş , soğuk kompres . Yalancı bir düşme oluyor hoop bir saat sonra yine 39 larda ateş

Şimdi iyi gibi . Ne oluyorsa gece oluyor .

Uyuduğunda gelirim Yusuf.

Herkesi öptüm kocaman kocaman .

Pazar günü kaban aldım kendime, hep önce 42 bedenleri denedim bol geldiler 40 bedenler oldu üzerime. En son L beden denerken ilgilenen çocuk 'o size büyük olur hanımefendi küçüğünü deneyin' demedi mi içimin yağları eridi genelde 'bir büyük bedenini veriyim o size olmaz' şeklinde tersini duyduğum için pek bir mutlu oldum. Sonuç olarak en son aldığım palto XL iken, şuan M beden kaban almış bulunmaktayım

Çok geçmiş olsun oğluna kaptanım Allah şifa versin. Çocuklar hasta oldu mu dünya duruyor sanki

çoook güzel
benim de kaban almam lazım kendime ama 1 ay daha beklesem mi diyorum

malesef canımm ama dediğin gibi değmiyor.
boşveeer deyip geçmek en güzeli

bende çok üzüldüm ama boşverdim bugünden itibaren hatta dünde yazsam mı , yazmasam mı
diye düşündüm ama yazmıycamm , hayatımı idam ettirmek için ona ihtiyacım yok
sneinde mevzuyu ilmiyorum kiminle sıkıntı yaşadın ama salla gitsinnn

`