Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aus'cum daha iyiyim teşekkür ederim .
k,mse için üzülmeye değmiyor

55 dk eliptik hiç ara vermeden yapabiliyor musun canım ?

Anammm 3 ettik eşiyle limoni olanlar
+1

Günaydın güzellikler. Pazar günü memlekete gidip geldik , dün de işim bitmedi bir türlü
Pazar menüm
Saat 10:00 (dışarda) yarım simit, 2 dl peynir, zeytin, domates, 2 kurukayısı, ceviz, 2-3 tk kadar tahin-pekmez, 2 lokma çikolatalı ekmek, çay
Saat 17:00 uskumru, marul salatası, yarım dl ekmek, 2 dl tahin helvası
Saat 19:30 2 lavaş, çiğköfte

Pzt menüm
Saat 08:00 maydanozlu-baharatlı omlet, beyaz peynir, zeytin, domates, çay
Ara 1 muz, 1 mandalina
Saat 15:00 1 tabak erişte
Saat 20:00 1/2 tabak havuç-karnıbahar kızartması üzerine sarımsaklı yoğurt, 1/4 dl tam ekmek

Günaydın güzeller.

Geçmişe dönmeden geldim ...dönemeden de çıkarım .

Sabah 6 ya kadar ateş ölçme nöbetinde uyumadık hiç eşimle . O öyle işe gitti . Bende 8 de uyandım .

Gece 4-5 kez ılık duş , soğuk kompres . Yalancı bir düşme oluyor hoop bir saat sonra yine 39 larda ateş

Şimdi iyi gibi . Ne oluyorsa gece oluyor .

Uyuduğunda gelirim Yusuf.

Herkesi öptüm kocaman kocaman .

Pazar günü kaban aldım kendime, hep önce 42 bedenleri denedim bol geldiler 40 bedenler oldu üzerime. En son L beden denerken ilgilenen çocuk 'o size büyük olur hanımefendi küçüğünü deneyin' demedi mi içimin yağları eridi genelde 'bir büyük bedenini veriyim o size olmaz' şeklinde tersini duyduğum için pek bir mutlu oldum. Sonuç olarak en son aldığım palto XL iken, şuan M beden kaban almış bulunmaktayım

Çok geçmiş olsun oğluna kaptanım Allah şifa versin. Çocuklar hasta oldu mu dünya duruyor sanki

çoook güzel
benim de kaban almam lazım kendime ama 1 ay daha beklesem mi diyorum

malesef canımm ama dediğin gibi değmiyor.
boşveeer deyip geçmek en güzeli

bende çok üzüldüm ama boşverdim bugünden itibaren hatta dünde yazsam mı , yazmasam mı
diye düşündüm ama yazmıycamm , hayatımı idam ettirmek için ona ihtiyacım yok
sneinde mevzuyu ilmiyorum kiminle sıkıntı yaşadın ama salla gitsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…