Edersinn canimm azmettiktenn sonra gidiyor inann benki verdimse sen haylii haylii verirsinn ilk defa azinliyimyokk cnmmmm ya, çok kaçakalı geçti dört gün telafi edicem ama aaa
Kuzucum gunaydin ♡ 4 gun diyet sonrasi simdi durumlar nasil tatlim merak ettim baktin mi kilona?Edersinn canimm azmettiktenn sonra gidiyor inann benki verdimse sen haylii haylii verirsinn ilk defa azinliyim
Kizz kp de tartildim ben şok o tartiyii sarip sarmalayasimm geldiii 88 ciktii hahaha şaka gibii ama kendi tartimm da gramKuzucum gunaydin ♡ 4 gun diyet sonrasi simdi durumlar nasil tatlim merak ettim baktin mi kilona?
Kiz faydası ne ki o otunn kuzummaçlık otu içtim dün banamısın demedi davul gibi şiştimm
Eşine geçmiş olsun ...oh misss gibi oldu ev desene
Ben Cumadan beri saldım evi
4 gün diyetin hayırlı uğurlu ve sonu daim olsun
Ceydam moralin ne alemde ? Salladın gitti mi
Görmemezlikten gelecektim bu mesajı da ... hadi dedim yazayım .
Ervam hafsam menekşem tellimListede olmak seni kasmıyorsa ...ya ben listedeyim diye kendimi kilo vermek için sıkıyorum ...sıktıkça veremiyorum demiyorsan .... bir yere gitmek yok .
Beraber yürüdük biz bu yollarda şarkısını sölerim bak ...kaçacak yer ararsın
Bu ara 2 öğüne dadandın kaldın . Cumanı merak ediyorum
Davim ne oldu canım ?
Canını biri sıktıysa , çıkışa çağırsaydın beni
Kabak yemeği galiba öğlen :)
Nohut nerde vardı , akşam mı yasom ?
Selamlar kp e
Özletme kendini sabah güzel mesajını görerek açayım topiği
55 dk eliptik hiç ara vermeden yapabiliyor musun canım ?Geç olmadan menü bildireyim
Sabah
1 dilim ekme
Peynir
Zeytin
Yumurta
Bir kaç yaş üzüm
Ara
1 muz
1 kase pul biberli ev yoğurdu
Akşam
Bir kase erişteli yeşil mercimek yemeği
Hamsi
Bir kaç yeşil üzüm
Su 2 olur
spor
55 dk eliptik
squat
kol karın omuz sırt egZersizleri
Bir kaç twerk
@fatmanurkaya ablam sessiz kalınca korkuyom heee
+1Anammm 3 ettik eşiyle limoni olanlar
Çok geçmiş olsun oğluna kaptanım Allah şifa versin. Çocuklar hasta oldu mu dünya duruyor sankiGünaydın güzeller.
Geçmişe dönmeden geldim ...dönemeden de çıkarım .
Sabah 6 ya kadar ateş ölçme nöbetinde uyumadık hiç eşimle . O öyle işe gitti . Bende 8 de uyandım .
Gece 4-5 kez ılık duş , soğuk kompres . Yalancı bir düşme oluyor hoop bir saat sonra yine 39 larda ateş
Şimdi iyi gibi . Ne oluyorsa gece oluyor .
Uyuduğunda gelirim Yusuf.
Herkesi öptüm kocaman kocaman .
malesef canımm ama dediğin gibi değmiyor.senidemi üzdüler ceydaaa, boşver degmiyorrr
çoook güzelPazar günü kaban aldım kendime, hep önce 42 bedenleri denedim bol geldiler 40 bedenler oldu üzerime. En son L beden denerken ilgilenen çocuk 'o size büyük olur hanımefendi küçüğünü deneyin' demedi mi içimin yağları eridigenelde 'bir büyük bedenini veriyim o size olmaz' şeklinde tersini duyduğum için pek bir mutlu oldum. Sonuç olarak en son aldığım palto XL iken, şuan M beden kaban almış bulunmaktayım
malesef canımm ama dediğin gibi değmiyor.
boşveeer deyip geçmek en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?