Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aayyyyy ne büyük bir keyiffffffffffffff

aaa meslekdaş buldum kendime hemde memleketimde.yakında bizde ankaraya gideceğiz sanırım.nasip olursa görüşürüz.
Valla tatlim ben hazirim ne zaman isterseniz Hadi buluşuyoruz deyin gelirim

Yeter benim horoza baktığınız acıkta bana bakın

Çok sağol canısı artık zayıflayıp şu sözden kurtulmak istiyorum ."çok güzel yüzün var" yani bu gözlerle bir bürün olmak istiyorum ama bu sefer olacak
maşallah ahu ile müsemma.o dert hepimizde hem iltifat hem teselli gibi.

canım gr ları hiçküçümseme.92 den 75 e gr gr düşmüştüm.yeterki düzenli olsun.

Aus'cum daha iyiyim teşekkür ederim .
k,mse için üzülmeye değmiyor
55 dk eliptik hiç ara vermeden yapabiliyor musun canım ?
+1
Allah onlara akıl fükür versin.şurda hayatın en büyük mücadelesini veriyoruz,destek olmaları lazım.stres yapıp kortizon salgılatıp yağ depolatıyorlar.hep suç erkek cinsinde.
ah o nişanlılık dönemleri insanın yeni aşıkken ne güzel iştahı kaçıyor.

enfeksiyonlar genelde 3 gün daha aktif olur sabır canım gececek inşallah.

benim de kaban almam lazım kendime ama 1 ay daha beklesem mi diyorum
Kuzucum gecen lcvde kaban giydim 42 beden biraz boldu 40 ını giydim sıkıca oturdu üstüme bugun aldigim 32 beden kotumun paça boyu için gidicem ( 30 u da oldu da strech gibi durdu mubarek o sebepten 32 aldim) kabanın 40 ını tekrar denicem o güne kıyasla daha rahat olursa eve alıp gelebilirim

Cnm dikkt et bi doktra faln gotursemiydinz tekrar gecms olsn

Ay Fatma o nasıl bi hala öyle.kız oğlu kızı torunu torbası yok mu kertiveriyim beşiği benimkilerle böyle bi genetik miras heba olmasın
55 dk eliptik hiç ara vermeden yapabiliyor musun canım ?
Yapabiliyorum hemde hiç inmek istemiyorum açıyorum radyo fenomeni valla çok eğleniyorum benim ev 3 katlı ya bacaklar alışık
Ay ablam çok geçmiş olsun yaa inşallah atlatırsınız en kısa zamanda.Allah sizede güç kuvvet versin
ne güzel Elif im darısı başımıza

kelebekolacam doktorum ben Smmm yim yazarken virgül kullanmayınca böyle oluyo aslında "bende, doktorum beni anlar diye boşa dememişim " demek istedim ama yarama dokundun doktor olmayı özellikle kadın Doğum cu olmayı çok isterdim hep hamile Bebek görmek için.ama işte o yıllar kocamı bulunca ders mers hak getire anca smmm oldum yoksa sınıf birincisiydim.o yüzden çocuklarımın çalışkanlığına hiç bel bağlamıyorum

Gunaydin kızlar
Günaydın canım enerjik bi gün olsun hepimiz için
gerçi benim mod düştü ya hayırlısı
Oğlumun geçen seneki öğretmeninin kocası açığa alınmıştı bizim kolej zaten kapandı kadın da öyle işsiz kalmış işte birinin halt yemesi kaç yuva yıktı bizim okul da kurucunun biri cemaatçiymiş o yüzden okulu kapatmışlardı kadında burda öğretmen olduğu için işsiz kaldı kocası da karısından dolayı açığa alındı şimdide ihraç olmuş aslını bilmeyiz de üzüldüm açıkçası ne olursa olsun dağılan aileler vicdanımı rahatsız ediyo çünkü asıl suçlular dururken ceremeyi yine garibanlar çekiyo

ayy ahum, ben 10 yıl yurtdısında kaldım almanca okudum türkçem kıt biraz smmm ne olaki,biz 3 kızkardeşim ablam azimli,ben zeki ,kızkardesim hem azimli hem zekiydi.şimdi ikisi ev hanımı ben dr.nasip herşey.ben kardeşimden cok ümitliydim.ama nasip olmayınca olmuyor.

ben de 1 beden küçük mü alsam acaba ya , şu an ceketlerimle falan idare ediyorum

bana zor geliyor bisiklet 10 dk dayanabiliyrum maksimum.. 1-2 dk dinlenip tekrar devam ediyorum

Geçmiş olsun dileyen herkese teşekkürler ablaları , teyzeleri O koltuktan o koltuğa atıveriyor kendini .

Ervacım dr cumartesi günü gittik , tüm tahlil ve tetkikleri yapıldı ... ilaçlarını da alıyor

Alıntısız okudum geçmişi ama aklımda kalanlar Ahu060812 rahmetli horozdan sonra gelen afet gözleri , Nare83 bacımın efsane dönüşü , bol gelen kabanlar artık M lerin 40 ların tozunu attıranlar .... DelyDoly nin 88 gösteren kayınpeder tartısı .... dış kulvardan gelerek kocalarla limoniler listesine giren cydnz_1 ...

Başka başka ... kelebekolacam doktorumun 3 gün sürer diye içime su serpişi .... vorones in kahnem ve kayıp menüsü

Unuttuklarım affola ... ErSeSi nin guruldayan karnını unutmuşum :))))

Şimdi yine Yusuf paşanın gönlünü eylemeye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…