Pazar günü kaban aldım kendime, hep önce 42 bedenleri denedim bol geldiler 40 bedenler oldu üzerime. En son L beden denerken ilgilenen çocuk 'o size büyük olur hanımefendi küçüğünü deneyin' demedi mi içimin yağları eridigenelde 'bir büyük bedenini veriyim o size olmaz' şeklinde tersini duyduğum için pek bir mutlu oldum. Sonuç olarak en son aldığım palto XL iken, şuan M beden kaban almış bulunmaktayım
Yani verdikten sonra sabitsin oyle dimi kuzucumKizz kp de tartildim ben şok o tartiyii sarip sarmalayasimm geldiii 88 ciktii hahaha şaka gibii ama kendi tartimm da gram
aaa meslekdaş buldum kendime hemde memleketimde.yakında bizde ankaraya gideceğiz sanırım.nasip olursa görüşürüz.
Valla tatlim ben hazirim ne zaman istersenizHadi buluşuyoruz deyin gelirim
Yeter benim horoza baktığınız acıkta bana bakın
maşallah ahu ile müsemma.o dert hepimizde hem iltifat hem teselli gibi.Çok sağol canısı artık zayıflayıp şu sözden kurtulmak istiyorum ."çok güzel yüzün var"yani bu gözlerle bir bürün olmak istiyorum ama bu sefer olacak
canım gr ları hiçküçümseme.92 den 75 e gr gr düşmüştüm.yeterki düzenli olsun.günaydınnnnnnnnnnnn,
akşam saat 10 yattım uyudum yapılan kaçamakların, düzensiz yemelerin üzerine bir singer çektm
3 gün kuş kadar yiyerekkk cumaya görebilecegim en iyi rakamı görmek için ugraşıcammm
efsana geri döndüü ahahahaahaftada 300 gr veren efsane
Allah onlara akıl fükür versin.şurda hayatın en büyük mücadelesini veriyoruz,destek olmaları lazım.stres yapıp kortizon salgılatıp yağ depolatıyorlar.hep suç erkek cinsinde.Aus'cum daha iyiyim teşekkür ederim .
k,mse için üzülmeye değmiyor
55 dk eliptik hiç ara vermeden yapabiliyor musun canım ?
+1
enfeksiyonlar genelde 3 gün daha aktif olur sabır canım gececek inşallah.Günaydın güzeller.
Geçmişe dönmeden geldim ...dönemeden de çıkarım .
Sabah 6 ya kadar ateş ölçme nöbetinde uyumadık hiç eşimle . O öyle işe gitti . Bende 8 de uyandım .
Gece 4-5 kez ılık duş , soğuk kompres . Yalancı bir düşme oluyor hoop bir saat sonra yine 39 larda ateş
Şimdi iyi gibi . Ne oluyorsa gece oluyor .
Uyuduğunda gelirim Yusuf.
Herkesi öptüm kocaman kocaman .
Kuzucum gecen lcvde kaban giydim 42 beden biraz boldu 40 ını giydim sıkıca oturdu üstümebenim de kaban almam lazım kendime ama 1 ay daha beklesem mi diyorum
Cnm dikkt et bi doktra faln gotursemiydinz tekrar gecms olsnGünaydın güzeller.
Sabah 6 ya kadar ateş ölçme nöbetinde uyumadık hiç eşimle . O öyle işe gitti . Bende 8 de uyandım .
Gece 4-5 kez ılık duş , soğuk kompres . Yalancı bir düşme oluyor hoop bir saat sonra yine 39 larda ateş
Ay Fatma o nasıl bi hala öyle.kız oğlu kızı torunu torbası yok mu kertiveriyim beşiği benimkilerle böyle bi genetik miras heba olmasınKendisi benim öp öz halam maalesef kuzum. Mangalda iç yağı yer her öğün 1 ekmek yer 10 dilimden az baklava yemez çaya şeker atıp demlik demlik içer. Tüm tahlilleri sağlıklı ve iki çocuk anası
Hamilelik hariç 50li rakam görmedi ben şahidim son 10 senedir 42-44 kilo arası 150 boy ve kız halaya çeker mottosunu I yerle bir eden kişidir kendisi
Yapabiliyorum hemde hiç inmek istemiyorum açıyorum radyo fenomeni valla çok eğleniyorum benim ev 3 katlı ya bacaklar alışık55 dk eliptik hiç ara vermeden yapabiliyor musun canım ?
Ay ablam çok geçmiş olsun yaa inşallah atlatırsınız en kısa zamanda.Allah sizede güç kuvvet versinGünaydın güzeller.
ne güzel Elif im darısı başımızaPazar günü kaban aldım kendime, hep önce 42 bedenleri denedim bol geldiler 40 bedenler oldu üzerime. En son L beden denerken ilgilenen çocuk 'o size büyük olur hanımefendi küçüğünü deneyin' demedi mi içimin yağları eridigenelde 'bir büyük bedenini veriyim o size olmaz' şeklinde tersini duyduğum için pek bir mutlu oldum. Sonuç olarak en son aldığım palto XL iken, şuan M beden kaban almış bulunmaktayım
Yok kaptaniçem kan verdim, kendimden geçtim yatıyorum
Günaydın canım enerjik bi gün olsun hepimiz içinGunaydin kızlar
Gecmis olsun tatlim hayırdır? Rutin kontrol mü kuzucum?Yok kaptaniçem kan verdim, kendimden geçtim yatıyorum
ayy ahum, ben 10 yıl yurtdısında kaldım almanca okudum türkçem kıt biraz smmm ne olaki,biz 3 kızkardeşim ablam azimli,ben zeki ,kızkardesim hem azimli hem zekiydi.şimdi ikisi ev hanımı ben dr.nasip herşey.ben kardeşimden cok ümitliydim.ama nasip olmayınca olmuyor.kelebekolacam doktorum ben Smmm yim yazarken virgül kullanmayınca böyle oluyo aslında "bende, doktorum beni anlar diye boşa dememişim " demek istedim ama yarama dokundun doktor olmayı özellikle kadın Doğum cu olmayı çok isterdim hep hamile Bebek görmek için.ama işte o yıllar kocamı bulunca ders mers hak getire anca smmm oldum yoksa sınıf birincisiydim.o yüzden çocuklarımın çalışkanlığına hiç bel bağlamıyorum
ben de 1 beden küçük mü alsam acaba ya , şu an ceketlerimle falan idare ediyorumKuzucum gecen lcvde kaban giydim 42 beden biraz boldu 40 ını giydim sıkıca oturdu üstümebugun aldigim 32 beden kotumun paça boyu için gidicem ( 30 u da oldu da strech gibi durdu mubarek o sebepten 32 aldim) kabanın 40 ını tekrar denicem o güne kıyasla daha rahat olursa eve alıp gelebilirim
bana zor geliyor bisiklet 10 dk dayanabiliyrum maksimum.. 1-2 dk dinlenip tekrar devam ediyorumAy Fatma o nasıl bi hala öyle.kız oğlu kızı torunu torbası yok mu kertiveriyim beşiği benimkilerle böyle bi genetik miras heba olmasın
Yapabiliyorum hemde hiç inmek istemiyorum açıyorum radyo fenomeni valla çok eğleniyorum benim ev 3 katlı ya bacaklar alışık
Ay ablam çok geçmiş olsun yaa inşallah atlatırsınız en kısa zamanda.Allah sizede güç kuvvet versin
ne güzel Elif im darısı başımıza
Evet canım, 6 ayda bir yapmak gerekiyor. Kötü bir şey olmasın diye baktırıyorum ama kan alırken canımı aldı hemşireGecmis olsun tatlim hayırdır? Rutin kontrol mü kuzucum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?