Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok kaptaniçem kan verdim, kendimden geçtim yatıyorum

Aman bana kan verme deme nanam ... damarlarım arkeolojik kazı yapılsa bulunmaz cinsten ... klasiktir giderim hemşire gelir .... biraz sağa sola çevirir ...zor bulunuyor derim ... umursamaz ve bakmaya devam eder ...bir deneme yapar tutmaz ... el üstünden alınıyor genelde benim için sorun değil oradan deneyin derim ... sallamaz ... sonra başka hemşire gelir ...bakar gider ... anesteziden gelirler ...bakar ...denerler ... bebek iğnesi denilen sarı mı mavi mi bir uç alırlar ... ve nihayetinde kallavi bir sağlıkçı gelir ....açılın ben doktorum der

Geçmiş olsun kuzum ...bol bol yat dinlen ...kitap oku ... ne işin var ki

Kötü kolestrol yüksekliği, iyi kolesterol dusuktu bakalım ne olacak şimdi

A ha aynı eşim ... Nazarlara gelmeye adama fit diyorum hep , sporcu zaten ..beslenmesi 9 diyet yapan kadına taş çıkarır ...

Ama geçen rutin tahlil yaptık ..bende kolestrol normal ....onda yüksek Len dedim evde bana sağlıklı sporcu ayakları yapıp ...dışarda iskenderleri mi gömüyorsun

kolesterol iyidir iyidir.o değerler hep insanların uydurması.hdl si yüksekse gerisi boş.bide ne kadar yüksek.ailede kalp hastası var mı önemli olan o.

Var bi bit yenigi demek Ausum gözlemle bakalım

Benim damarlarim iyi ilkte alıyorlardı bu beceremedi
Tabi ki yatıyorum, aklım rahat bi kere, rahatim yerinde bütün gün benim zaten, oh gel keyfim gel filmde açarım şimdi

Ausuuummm bana spor yapiyorsan ondanda olmuştur denmişti

kolesterol iyidir iyidir.o değerler hep insanların uydurması.hdl si yüksekse gerisi boş.bide ne kadar yüksek.ailede kalp hastası var mı önemli olan o.

Kendimi otobüs durağında rastladığı doktora hemen romatizmalarını anlatan teyzeler gibi hissettim ...ama mesleğiniz kutsal napalım bacım

Kolestrol 249
HDL 69
LDL 162

Kalp hastası yok doktor hanım .

Var bi bit yenigi demek Ausum gözlemle bakalım

taktım yakınları bacım

Benim damarlarim iyi ilkte alıyorlardı bu beceremedi
Tabi ki yatıyorum, aklım rahat bi kere, rahatim yerinde bütün gün benim zaten, oh gel keyfim gel filmde açarım şimdi

Ne izleyecen bakim ? Benim dünden kalan TWD im var ama bakalım ...

Kendimi otobüs durağında rastladığı doktora hemen romatizmalarını anlatan teyzeler gibi hissettim ...ama mesleğiniz kutsal napalım bacım

Kolestrol 249
HDL 69
LDL 162

Kalp hastası yok doktor hanım .
iyi iyi.o üst sınırlar hep göreceli ki 200 küsür yüksek sayılmaz bile hdl zaten iyi.
bana pek sormazlar.dr olmama anlam veremiyorlar.üstümde uzun şişme mont sırtımda sırt çantası ayağımda spor ayakkabı.standartdışıyım biraz.buraya ilk geldiğimde demekki istanbuldaki drlar böyle diyordu burdakiler.en sonunda bana topuklu ayakkabı aldırdılar.arada giyiyorum

ben yine hastalığı ayakta attlattım eşimde hasta aynı şekilde sabah ayyyy ooffff uffff cok hastayım cokkk diyo.bende hastayım diyom yok yokkkk benimki kesin farklı diyo.erkekler her zaman artı 1 cocuk.

Onların ki her zaman farklıdır ... Tıp literatüründe yazmayan yazısız kural bu

Daisy-papatya varmış Kore filmi telaffuzları kaba geliyor ama izleyeceğim.

Tüm sezonlarını özledim mi? Guzelse Bende baslayayim, zamanım bol

N Nisaca canım menünü fotolu göndermen de elbette sorun yok ... Ama akşam öğünü hangisi öğle hangisi karıştırdım ...o lavaşlı olan özellikle akşamsa fazla geldi gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…