Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daisy-papatya varmış Kore filmi telaffuzları kaba geliyor ama izleyeceğim.

Tüm sezonlarını özledim mi? Guzelse Bende baslayayim, zamanım bol

İzlemem mi ..yeni bölümü hacı bekler gibi bekliyoruz pazartesileri ... kaçırma derim .

Ben yabancı diziciyim .

İzlemediysen sezon finali yapmışlardan , prison break ... fringe...hannibal ... tavsiyem ...tabii twd de devam edenlerden 7.sezon şu an.

Az ye içli köfteyi ... bana yolla benim iyi değerlerim
Kurban bayramında ortağın parayı çıkıştıramadım deyip son anda çıkması üzerine ortak bulamadık,mecburen koyun kestik.Ben de koyun eti yiyemiyorum.Çoğunu dağıttım.3 poşet kadar kıyma vardı,içli köfteyi ondan yaptım ama burnuma koktuğu için yiyemedimEşim de hafta sonu markete gidince et almış.Sen yiyemiyorsun diye boğazımdan geçmedi dedi.Ben de seni uyanık ,düşünüyorum ayağına beni öteki dünyaya götürmek istiyorsun ,anlamadım sanma dedim

günaydın kızlar dünki menüm

09:30 kahvaltı 2 dilim d.ekmek , 1 dilim peynir , 1 haşlanmış yumurta ,3 zeytin

11:30 ara 1 kutu süt , 1 küçük yerli muz ,1 küçük mandalina

14:30 öğle 4 köfte büyüklüğünde et , 2 dilim ekmek , salata

16:30 ara 1 fincan tuzsuz leblebi , 2 ceviz içi , 1 kuru incir

18:00 ara 1 parça peynir

19:30 2 kepçe çorba , 6 yemek kaşığı karnıbahar yemeği , 1 dilim d.ekmek , marul

21.30 fındık sayısını saymadım

2 lt su

Bende pek dizi izlemem, kitapciyim
Dakikaları kısa oluyor izlerim

İşte araştırma değil ki devlet ,endokrin araştırma hastanesinde ve de uzak ,randevu sorunu da oluyor,netten falan alınmıyor.
Aaa neden öyle ki bizim burada devlet hastanesi(araştırma hastanesi) ikisi de bir olan hastaneler var. Şevket yılmaz(yüksek ihtisas) da onlardan biri.

300 gr küçümseme canım 1 paket yağ daha bile fazlası her hafta çöpe gidiyor gitsin de gelmesinler inşallah

canım tekrar çok geçmiş olsun sende dinlenmeye çalış yorgunluktan hasta falan olma canım

bende o günleri görebilecek miyim

kelebekolacam cnm 40 kilo nasıl gideri snein sayende tanıdım takip eidyorumda iyi irade var kadında
birde ananas iki yumurta onun kahvaltısı dimi

bende cezalı olarak 4 kaşık ygurt yedim bugün akşamda yogurt yiycem sadece
öglen patates var kıymalı yanında cacık,
cumaya kadar devam mı etsem sabah akşam yogurt öglen yemek olayına?

Kötü kolestrol yüksekliği, iyi kolesterol dusuktu bakalım ne olacak şimdi

ciddi birşey değildir inşallah nanacım geçmiş olsun

geçmiş olsun canım

ben yine hastalığı ayakta attlattım eşimde hasta aynı şekilde sabah ayyyy ooffff uffff cok hastayım cokkk diyo.bende hastayım diyom yok yokkkk benimki kesin farklı diyo.erkekler her zaman artı 1 cocuk.

benim evde ben daha haa demeden hastalanıp yata yatar eşim sıra bana gelmez çocuklardan eşimden aman kimse hasta olmasın ya
Grammlar var kuzumm o da eyii degilk ama sukur arti yokk

sabah ki kp tartısı mesajını anlamamıştım aus kaptanımın alıntısında kayınpeder tartısı olduğunu görünce kahkahayı bastım sen çok yaşa canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…