Canım doktor başka doktora gondermediyse sorun etme
Benim de geçen gün tahlil yaptırdım.Benim kötü kolesterol de yüksek çıktı,tiroidlerde yüksek çıktı(hipotiroidi var ben de.O da kolestrol yüksekliğine sebep oluyormuş.
Daisy-papatya varmış Kore filmi telaffuzları kaba geliyor ama izleyeceğim.
Tüm sezonlarını özledim mi? Guzelse Bende baslayayim, zamanım bol
Kayisi yada cayi icsene kuzummkabızlıga etkiliiii
Kurban bayramında ortağın parayı çıkıştıramadım deyip son anda çıkması üzerine ortak bulamadık,mecburen koyun kestik.Ben de koyun eti yiyemiyorum.Çoğunu dağıttım.3 poşet kadar kıyma vardı,içli köfteyi ondan yaptım ama burnuma koktuğu için yiyemedimAz ye içli köfteyi ... bana yolla benim iyi değerlerim
Grammlar var kuzumm o da eyii degilk ama sukur arti yokkYani verdikten sonra sabitsin oyle dimi kuzucumbu da iyi bisey :)
Normalde kontrolüm endokrin bölümünde ama çocuk küçük olduğu için devlet hastanesinde halledeyim dedim.Canım doktor başka doktora gondermediyse sorun etme
Bende pek dizi izlemem, kitapciyimİzlemem mi ..yeni bölümü hacı bekler gibi bekliyoruz pazartesileri ... kaçırma derim .
Ben yabancı diziciyim .
İzlemediysen sezon finali yapmışlardan , prison break ... fringe...hannibal ... tavsiyem ...tabii twd de devam edenlerden 7.sezon şu an.
Daha iyi canım, Bende devlete gidiyorum. Araştırma hastanesi.Normalde kontrolüm endokrin bölümünde ama çocuk küçük olduğu için devlet hastanesinde halledeyim dedim.
İşte araştırma değil ki devlet ,endokrin araştırma hastanesinde ve de uzak ,randevu sorunu da oluyor,netten falan alınmıyor.Daha iyi canım, Bende devlete gidiyorum. Araştırma hastanesi.
Aaa neden öyle ki bizim burada devlet hastanesi(araştırma hastanesi) ikisi de bir olan hastaneler var. Şevket yılmaz(yüksek ihtisas) da onlardan biri.İşte araştırma değil ki devlet ,endokrin araştırma hastanesinde ve de uzak ,randevu sorunu da oluyor,netten falan alınmıyor.
Yakındaki devlet hastanesi de araştırma olsa çok iyi olacak.Çoğu zaman hep araştırmaya git diye yönlendiriyorlar.Aaa neden öyle ki bizim burada devlet hastanesi(araştırma hastanesi) ikisi de bir olan hastaneler var. Şevket yılmaz(yüksek ihtisas) da onlardan biri.
Evet, sıra çok olsa da çok iyi ilgileniyorlar. Allahtan bize yakınYakındaki devlet hastanesi de araştırma olsa çok iyi olacak.Çoğu zaman hep araştırmaya git diye yönlendiriyorlar.
Kendisi benim öp öz halam maalesef kuzum. Mangalda iç yağı yer her öğün 1 ekmek yer 10 dilimden az baklava yemez çaya şeker atıp demlik demlik içer. Tüm tahlilleri sağlıklı ve iki çocuk anası
Hamilelik hariç 50li rakam görmedi ben şahidim son 10 senedir 42-44 kilo arası 150 boy ve kız halaya çeker mottosunu I yerle bir eden kişidir kendisi
günaydınnnnnnnnnnnn,
akşam saat 10 yattım uyudum yapılan kaçamakların, düzensiz yemelerin üzerine bir singer çektm
3 gün kuş kadar yiyerekkk cumaya görebilecegim en iyi rakamı görmek için ugraşıcammm
efsana geri döndüü ahahahaahaftada 300 gr veren efsane
Günaydın güzeller.
Geçmişe dönmeden geldim ...dönemeden de çıkarım .
Sabah 6 ya kadar ateş ölçme nöbetinde uyumadık hiç eşimle . O öyle işe gitti . Bende 8 de uyandım .
Gece 4-5 kez ılık duş , soğuk kompres . Yalancı bir düşme oluyor hoop bir saat sonra yine 39 larda ateş
Şimdi iyi gibi . Ne oluyorsa gece oluyor .
Uyuduğunda gelirim Yusuf.
Herkesi öptüm kocaman kocaman .
Pazar günü kaban aldım kendime, hep önce 42 bedenleri denedim bol geldiler 40 bedenler oldu üzerime. En son L beden denerken ilgilenen çocuk 'o size büyük olur hanımefendi küçüğünü deneyin' demedi mi içimin yağları eridigenelde 'bir büyük bedenini veriyim o size olmaz' şeklinde tersini duyduğum için pek bir mutlu oldum. Sonuç olarak en son aldığım palto XL iken, şuan M beden kaban almış bulunmaktayım
Kötü kolestrol yüksekliği, iyi kolesterol dusuktu bakalım ne olacak şimdi
A ha aynı eşim ... Nazarlara gelmeye adama fit diyorum hep , sporcu zaten ..beslenmesi 9 diyet yapan kadına taş çıkarır ...
Ama geçen rutin tahlil yaptık ..bende kolestrol normal ....onda yüksekLen dedim evde bana sağlıklı sporcu ayakları yapıp ...dışarda iskenderleri mi gömüyorsun
ben yine hastalığı ayakta attlattım eşimde hasta aynı şekilde sabah ayyyy ooffff uffff cok hastayım cokkk diyo.bende hastayım diyom yok yokkkk benimki kesin farklı diyo.erkekler her zaman artı 1 cocuk.
Grammlar var kuzumm o da eyii degilk ama sukur arti yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?