hep beraber güzelleşiriz inşallah...teşekkür ederim cnmmminşallaahhh güzel paylaşımlar olurrr
evet birkac ayimiz kaldi surda..cok calismamz lazim cokk...cok sporr:82::82:
hepberaber güzelleşelim inşallah :)
kızlar ben allta konulan çizelgeden bahsetmedim ki şu yüzdeli kilo bildirimi var yaaa onu diorum ki yapıo dieee yanlış anlaşıldım sanırım
bence de kesinlikle hayırkızlar merhaba bi konu var paylasımda oylamaya sunuluyor sizin kararınıza göre takımın kararını bildiricem herkes konu ile ilgili fikrini belirtsin lütfen..
yarısmadan ayrılan üye kilo vererek döndüğünde verdiği kiloyu ayrı kaldığı haftaya bölüyoruz.
ama kilo alarak döndüğünde normal hesaplama yapıyoruz. ve dönen üyenin takımı sonuncu oluyor.
siz bu konuda ne diyorsunuz kilo alanın kilosuda ayrı kaldığı haftaya bölünsün mü.
ben kendi fikrimi söylim kabul etmiyorum hayır diyorum.
ÖNERİ :
Geri dönmek üzere yarışmadan ayrılan arkadaşlarımız kilo alarak döndüklerinde; aldıkları kilo, yarışmadan ayrı kaldıkları etap sayısına bölünsün.
ÖNERİ SAHİBİ : URUZ / 8. Takım Kaptanı
ÖNERİ OYLARI :
1. Takım
2. Takım => HAYIR
3. Takım
4. Takım
5. Takım
6. Takım
7. Takım
8. Takım => EVET
9. Takım => EVET
13. Takım
14. Takım
Yukarıdaki öneriyi takım arkadaşlarının oyuna sunup, çoğunluğun kararını alan takım kaptanı / yardımcısı takım kararlarını EVET / HAYIR şeklinde, paylaşım alanına iletecektir.
Önerinin geçerlilik tarihi 26 Mart 2011 Cumartesi günüdür.
Mevcut takım sayımız 11 dir. 6 Evet/Hayır oyu, önerinin karara bağlanması için yeterlidir.
MEYVEMDEN ALINTIDIR...BUKADARI YAZMAYA ERINDIM..MEYVEMDEN CALDIM
evet yanlıs anladım ozaman canım, sen kılo cızelgesı deyınce...onu ıkı haftaya bır ben yapıyorum...vardıyelı calıstıgım ıcın bır hafta sabah bır hafta aksamcı olarak calısıyorum..aksamcı oldugum gunler takımdankı kızlar sırayla lısteyı hazırlayacak...gelecek cumakı lıste frangıpanı arkadasımıza aıt..
Takım kaptanı benım..yardımcım saferan..ben ve saferan olmazsa butun yetkı azerı arkadasımızda
yani cuma günü ben sadece kilo yazıcam öle mi atıorum bu haftaki kilo 56 dır gibi...
liste cuma sabahi takima erkenden ekleniyor..cuma vaktimiz yooksa persembe aksamindan ekliyoruz listeyi..ve herkes enson bildirim yapan arkadastan listeyi alinti yapip kilosunu bildiriyor14.takimda bu farklimiydi?
canım dert ettiğin o olsun ben sana canlı örneğim..benim boyum 1.60 eşim 1.87..gayette mutlu mesut yaşıyoruz..edüyle büdü gibi ne olcakahh ahh tek mesele kılo olsa..adamda 1.90 boy var bende 1.60..artık o egılır ben oyle oper sarılırımHaha yuzsuzluge bak...benı begendı kabul ettı..gerı opup koklasmak kaldı
kızlar merhaba bi konu var paylasımda oylamaya sunuluyor sizin kararınıza göre takımın kararını bildiricem herkes konu ile ilgili fikrini belirtsin lütfen..
yarısmadan ayrılan üye kilo vererek döndüğünde verdiği kiloyu ayrı kaldığı haftaya bölüyoruz.
ama kilo alarak döndüğünde normal hesaplama yapıyoruz. ve dönen üyenin takımı sonuncu oluyor.
siz bu konuda ne diyorsunuz kilo alanın kilosuda ayrı kaldığı haftaya bölünsün mü.
ben kendi fikrimi söylim kabul etmiyorum hayır diyorum.
ÖNERİ :
Geri dönmek üzere yarışmadan ayrılan arkadaşlarımız kilo alarak döndüklerinde; aldıkları kilo, yarışmadan ayrı kaldıkları etap sayısına bölünsün.
ÖNERİ SAHİBİ : URUZ / 8. Takım Kaptanı
ÖNERİ OYLARI :
1. Takım
2. Takım => HAYIR
3. Takım
4. Takım
5. Takım
6. Takım
7. Takım
8. Takım => EVET
9. Takım => EVET
13. Takım
14. Takım
Yukarıdaki öneriyi takım arkadaşlarının oyuna sunup, çoğunluğun kararını alan takım kaptanı / yardımcısı takım kararlarını EVET / HAYIR şeklinde, paylaşım alanına iletecektir.
Önerinin geçerlilik tarihi 26 Mart 2011 Cumartesi günüdür.
Mevcut takım sayımız 11 dir. 6 Evet/Hayır oyu, önerinin karara bağlanması için yeterlidir.
MEYVEMDEN ALINTIDIR...BUKADARI YAZMAYA ERINDIM..MEYVEMDEN CALDIM
14.takımda ben sadece kilomu yazıodum % li kısmını aynalar yani kaptan yapıodu cnm
tutku2012 evet
cemre2010
ceyce
saferan
azerikizi
kirmizigül06 evet
JJuLiEtt
doga3
frangipani
Julia hayır [/COLOR ]
ben evet yazacaktim...meyvenin gazina geldim
aciklama olarakta...nasil bir arkadasimiz izine ayrildiktan osnra verdigi kilolar o haftalara bolunuluyorsa...aldigi kilolarinda bolunmesinden yanayim..
işte benn o işin nasıl yapıldığını bilmiorum ama yaaa biri bana anlatabilir mi kiyok canim, bizde herkez kendi kilosunu ve hesabini kendisi hesaplayip listeye ekliyor
gaza gelme kızzz içinden geçeni yaz
işte benn o işin nasıl yapıldığını bilmiorum ama yaaa biri bana anlatabilir mi ki
yok yok sonradan duzelttim
seni ilk gunden korkutmadik insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?