Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben allta konulan çizelgeden bahsetmedim ki şu yüzdeli kilo bildirimi var yaaa onu diorum ki yapıo dieee yanlış anlaşıldım sanırım

kızlar merhaba bi konu var paylasımda oylamaya sunuluyor sizin kararınıza göre takımın kararını bildiricem herkes konu ile ilgili fikrini belirtsin lütfen..

yarısmadan ayrılan üye kilo vererek döndüğünde verdiği kiloyu ayrı kaldığı haftaya bölüyoruz.
ama kilo alarak döndüğünde normal hesaplama yapıyoruz. ve dönen üyenin takımı sonuncu oluyor.
siz bu konuda ne diyorsunuz kilo alanın kilosuda ayrı kaldığı haftaya bölünsün mü.

ben kendi fikrimi söylim kabul etmiyorum hayır diyorum.

ÖNERİ :

Geri dönmek üzere yarışmadan ayrılan arkadaşlarımız kilo alarak döndüklerinde; aldıkları kilo, yarışmadan ayrı kaldıkları etap sayısına bölünsün.

ÖNERİ SAHİBİ : URUZ / 8. Takım Kaptanı

ÖNERİ OYLARI :
1. Takım
2. Takım => HAYIR
3. Takım
4. Takım
5. Takım
6. Takım
7. Takım
8. Takım => EVET
9. Takım => EVET
13. Takım
14. Takım

Yukarıdaki öneriyi takım arkadaşlarının oyuna sunup, çoğunluğun kararını alan takım kaptanı / yardımcısı takım kararlarını EVET / HAYIR şeklinde, paylaşım alanına iletecektir.

Önerinin geçerlilik tarihi 26 Mart 2011 Cumartesi günüdür.

Mevcut takım sayımız 11 dir. 6 Evet/Hayır oyu, önerinin karara bağlanması için yeterlidir.

MEYVEMDEN ALINTIDIR...BUKADARI YAZMAYA ERINDIM..MEYVEMDEN CALDIM

kızlar ben allta konulan çizelgeden bahsetmedim ki şu yüzdeli kilo bildirimi var yaaa onu diorum ki yapıo dieee yanlış anlaşıldım sanırım

evet yanlıs anladım ozaman canım, sen kılo cızelgesı deyınce...onu ıkı haftaya bır ben yapıyorum...vardıyelı calıstıgım ıcın bır hafta sabah bır hafta aksamcı olarak calısıyorum..aksamcı oldugum gunler takımdankı kızlar sırayla lısteyı hazırlayacak...gelecek cumakı lıste frangıpanı arkadasımıza aıt..
Takım kaptanı benım..yardımcım saferan..ben ve saferan olmazsa butun yetkı azerı arkadasımızda

bence de kesinlikle hayır

yani cuma günü ben sadece kilo yazıcam öle mi atıorum bu haftaki kilo 56 dır gibi...

yani cuma günü ben sadece kilo yazıcam öle mi atıorum bu haftaki kilo 56 dır gibi...

liste cuma sabahi takima erkenden ekleniyor..cuma vaktimiz yooksa persembe aksamindan ekliyoruz listeyi..ve herkes enson bildirim yapan arkadastan listeyi alinti yapip kilosunu bildiriyor 14.takimda bu farklimiydi?

liste cuma sabahi takima erkenden ekleniyor..cuma vaktimiz yooksa persembe aksamindan ekliyoruz listeyi..ve herkes enson bildirim yapan arkadastan listeyi alinti yapip kilosunu bildiriyor 14.takimda bu farklimiydi?

14.takımda ben sadece kilomu yazıodum % li kısmını aynalar yani kaptan yapıodu cnm

ahh ahh tek mesele kılo olsa..adamda 1.90 boy var bende 1.60..artık o egılır ben oyle oper sarılırım Haha yuzsuzluge bak...benı begendı kabul ettı..gerı opup koklasmak kaldı
canım dert ettiğin o olsun ben sana canlı örneğim..benim boyum 1.60 eşim 1.87..gayette mutlu mesut yaşıyoruz..edüyle büdü gibi ne olcak

tatlım ben idrak edemedim olayı..sen hayır diyosan manyıklı bi açııklaması vardır.banada hayır yaz

tutku2012

cemre2010

ceyce

saferan

azerikizi

kirmizigül06 hayir
JJuLiEtt

doga3

frangipani

Julia hayır [/COLOR]

Son düzenleme:
tutku2012 evet
cemre2010

ceyce

saferan

azerikizi

kirmizigül06 evet

JJuLiEtt

doga3

frangipani

Julia hayır [/COLOR ]

ben evet yazacaktim...meyvenin gazina geldim

aciklama olarakta...nasil bir arkadasimiz izine ayrildiktan osnra verdigi kilolar o haftalara bolunuluyorsa...aldigi kilolarinda bolunmesinden yanayim..

gaza gelme kızzz içinden geçeni yaz

yok yok sonradan duzelttim

seni ilk gunden korkutmadik insallah

yok be bak illaaa ben muhalefet olcam herkes evet ben hayır demişim çok mu gaddarım yok korkmadım merak etme ama ilk günden iyi ayak uydurdumsize hadi itiraf et bakimmm kaptannn kaptaannn juliadan kaptan kırmızıgüle :92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…