Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sana hafta ici anlatirim canim..artik yatim vakit baya gec oldu...cuma gunleri kilo bildirimini 12den once yapabilirsin degilmi???sabah calisiyorum dedin de...simdi jeton dustu

yaparım yaparım cnm akşamdan bakarım eğer sabah çok yoğun olacaksam perşembe akşamdan yazarım olur değil mi aynen sohbet ederken saatin farkına varmadım bende 1:30 olmuşşş

evet ilk gun uydurdun...bundan sonraki gunlerde boyle olursun insallah cani...sen nerede yasiyorsun turkiyedemi??

yaparım yaparım cnm akşamdan bakarım eğer sabah çok yoğun olacaksam perşembe akşamdan yazarım olur değil mi aynen sohbet ederken saatin farkına varmadım bende 1:30 olmuşşş

evet canim, cuma sabahi kilo bildiriminde bulunamayacaksan..persembe aksamindan bildirebilirsin bizde demokrasi var...cagreler tukenmezz

evet ilk gun uydurdun...bundan sonraki gunlerde boyle olursun insallah cani...sen nerede yasiyorsun turkiyedemi??

çenem düştü gece gece triptofan çok kızacak kaptan ben evet bursada yaşıorum anladığım kadarıya sen yurt dışındasın

evet canim, cuma sabahi kilo bildiriminde bulunamayacaksan..persembe aksamindan bildirebilirsin bizde demokrasi var...cagreler tukenmezz

14.takımda da öle idi cnm o yüzden rahat oluodu ama orda nasıl diyeyim paylaşım az ama sohbet olmadı mı selam verip kaçıodum kendi adıma sölim çoğu zaman bazı zamanlar böle sohbet ortamı oluşuodu ama arkadaslarım orda da çok iyidi

azeri kızı muhabbetin kokusunu aldın geldin demi

azerim takimda encok paylasimda bulunan arkadaslarimizdann
eyvah eyvah diorum o zaman baskaaa ne diyim yandım ateş çemberinn içinde kaldım

ya paylasimsiz olmuyor canim...cunku ozaman hem takim yanliz kaliyor hemde paylaismdan bulunmayan kisi...o oyle oluncada hickimsenin birbirine bir faydasi olmuyor..iyi sonuclar alabilmemiz icin katilim sart

neyse sekerler ben kaciyorum...uykumuzu duzenli almamizda cok onemli..kilo vermemizde en buyuk etkenlerden biri..hadi ben kactim...ruyamda cagatayimi gorurum insallahhh

bende buna sonuna kadar inanıo ve katılıorummm veeeee sonradaaaa culiiii kaaçar diorum çünküüü uykum geldi mır mır oldum

kiz azeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ganfed yapti diye sen yemek zorundamiydi...hani verdigin sozz bakimbiz boylemi brinci olacagiz bu hafta???? hele bir kacamak daha yapinnnnn.....ozaman gorursunuz..sizi almanyadan turkiyeye kadar kosturucam

Kirmizim kirmizim kizmaaa.Valla bir tanecik pogaca yedim,yarim kek,kisir ve patates salatasinida cok az yagla yaptik,valla.Ayrica bir sürüde spor yaptim.Sen hic korkma,ben bu hafta yine en az yarim kilo vericem.Carsamba ve persembe lapa diyeti yapicam kizzzz.O beni kurtarir
Tutkuuuu benimde arkadasimin mayisin 15 inde sünnet dügünü var.O zamana kadar 57 falan olmam lazim
ahhh tutkum ahhh..cagatayım yanımda olsun ben evde hapıs bıle kalırım...ona baksam yeter :78:ben resmen carpıldım cagataya ahh ahh
Allah iyiligini versin kirmizi,öldüm gülmekten
Ay canim tam girdim bakicaktimki,esim isten geldi,kapatmak zorunda kaldim.
azerim takimda encok paylasimda bulunan arkadaslarimizdann

Oyyyyy caniiiiimmmmm:127:
neyse sekerler ben kaciyorum...uykumuzu duzenli almamizda cok onemli..kilo vermemizde en buyuk etkenlerden biri..hadi ben kactim...ruyamda cagatayimi gorurum insallahhh
Aaaaa uyku cok önemliiiiii.Biliyormusunuz,gece 12 ve 2 arasi kalcada yag yakiminin en fazla oldugu saatmis.Ve o satte uykuda olmamiz lazimmis.(Gerci bugün benim uykum kacti,o yüzden bu saatte ayaktayim,yoksa ben o saatte uyuyor oluyorum :97:

oyy oyy oyyy ne güzel pastalar börekler yenmiş..yiyin anacım yiyin
Hepsi kilo kilo yağ olsunnn

Ben erkencikden kalktım
sabah kahvaltımı yaptım yulaf ezmesi az süt ve yoğurtlu yanında 1 kace çilek 1 haslanmıs yumurtayla ohhh erisin yağlarım

Dizim bayabaya gecti bu gün leslie yapmaya calısıcam..

Korkun bizden korkunnnn

selam kızlar sabah oldu yeni bir gün daha basladııı herkeseee az kalorili bol eğlenceli bir gün diliorum öncelikle veeee kader anı yediklerimi yazıorum

sabahleyin ; 1 salatalık , 1 domates ama çeri , 2 zeytin , küçük yarım dilim peynir yarım yağlı , 2 çatal patates kavurması ,ve yarım dilim tam tahıllı buğday ekmeği kızlar

sabah kahvaltım sankiii ii gibi yaaaa aslında çok da yeemedim karnım şişmedi yaniii tam doymadan kalktım sofradan

bu pirinc lapası ne menem bişiy kızlar nasıl yapılırrr :26:

pazar sabahında benden baska uyanan yok demek gerçi bende erken kalkmış sayılmam 11 i geçiodu ama napim haftada bir gün yatabiliorum vucudum anca dinlenio sizlere bişiy sorcam kızlar bu adım sayar denen aleti kullanan var mı memnun olan ya da :26:

hosgeldin sefalar getirdinnn

ama ben burdan değilim

heee anladım cnm dün gece baya çenem düşmüştü olsaydın eğer beni görmemen imkansızdı ee hadi yazda sabah kahvaltı menünü görelm yoksa kaçamak mı yaptın

heee anladım cnm dün gece baya çenem düşmüştü olsaydın eğer beni görmemen imkansızdı ee hadi yazda sabah kahvaltı menünü görelm yoksa kaçamak mı yaptın

kız yazdım yaa okumadınmı

sabah kalkınca 1 incir
kahvaltıda sütlü yoğurtlu yulaf ezmesi çilek yumurta haslanmıs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…