sana hafta ici anlatirim canim..artik yatim vakit baya gec oldu...cuma gunleri kilo bildirimini 12den once yapabilirsin degilmi???sabah calisiyorum dedin de...simdi jeton dustu
yok be bak illaaa ben muhalefet olcam herkes evet ben hayır demişim çok mu gaddarımyok korkmadım merak etme ama ilk günden iyi ayak uydurdumsize hadi itiraf et bakimmm kaptannn kaptaannn juliadan kaptan kırmızıgüle :92::92:
yaparım yaparım cnm akşamdan bakarım eğer sabah çok yoğun olacaksam perşembe akşamdan yazarım olur değil miaynen sohbet ederken saatin farkına varmadım bende 1:30 olmuşşş
evet ilk gun uydurdun...bundan sonraki gunlerde boyle olursun insallah cani...sen nerede yasiyorsun turkiyedemi??
evet canim, cuma sabahi kilo bildiriminde bulunamayacaksan..persembe aksamindan bildirebilirsinbizde demokrasi var...cagreler tukenmezz
çenem düştü gece gece triptofan çok kızacak kaptanben evet bursada yaşıorum anladığım kadarıya sen yurt dışındasın
paylasimda bulunmazsanda ben kizicamyani isin zor juliacim her iki tarftada ates var cizzz
azerim takimda encok paylasimda bulunan arkadaslarimizdannazeri kızı muhabbetin kokusunu aldın geldin demi
eyvah eyvah diorum o zaman baskaaa ne diyim yandım ateş çemberinn içinde kaldım
azerim takimda encok paylasimda bulunan arkadaslarimizdann
ya paylasimsiz olmuyor canim...cunku ozaman hem takim yanliz kaliyor hemde paylaismdan bulunmayan kisi...o oyle oluncada hickimsenin birbirine bir faydasi olmuyor..iyi sonuclar alabilmemiz icin katilim sart
kiz azeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiganfed yapti diye sen yemek zorundamiydi...hani verdigin sozz bakim biz boylemi brinci olacagiz bu hafta???? hele bir kacamak daha yapinnnnn..... ozaman gorursunuz..sizi almanyadan turkiyeye kadar kosturucam
Tutkuuuu benimde arkadasimin mayisin 15 inde sünnet dügünü var.O zamana kadar 57 falan olmam lazimjulia hoşgeldin tatlım..umarım hwp birlikte istediğimiz kiloya ineriz ..
bizimde 21 mayısta eltimin oğlunun sünneti var..bu yılın düğünü olcak çok şaşalı önemli bi düğün..o zamana kadar vücudu forma sokmam lazım..
kırmızıgül:
ahhh tutkum ahhh..cagatayım yanımda olsun ben evde hapıs bıle kalırım...ona baksam yeter:78:ben resmen carpıldım cagataya ahh ahh
Ay canim tam girdim bakicaktimki,esim isten geldi,kapatmak zorunda kaldim.azeri kızı muhabbetin kokusunu aldın geldin demi
Oyyyyy caniiiiimmmmm:127:azerim takimda encok paylasimda bulunan arkadaslarimizdann
Aaaaa uyku cok önemliiiiii.Biliyormusunuz,gece 12 ve 2 arasi kalcada yag yakiminin en fazla oldugu saatmis.Ve o satte uykuda olmamiz lazimmis.(Gerci bugün benim uykum kacti,o yüzden bu saatte ayaktayim,yoksa ben o saatte uyuyor oluyorum :97:neyse sekerler ben kaciyorum...uykumuzu duzenli almamizda cok onemli..kilo vermemizde en buyuk etkenlerden biri..hadi ben kactim...ruyamda cagatayimi gorurum insallahhh
ben varımmm
hoşgeldin sefalar getirdin takım arkadaşımdün gece geldim sizin gruba sen dün gece yoktun sanırım ya da ben görmedim :18::18:
hosgeldin sefalar getirdinnn
ama ben burdan değilim
heee anladım cnm dün gece baya çenem düşmüştü olsaydın eğer beni görmemen imkansızdı ee hadi yazda sabah kahvaltı menünü görelmyoksa kaçamak mı yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?