Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1 salatalık = 11 puan 1 çeri domates = 7 puan , bir dilim peynir 40 klaori yarım dilim tt ekmek 30 kalri patates 15 kl, zeytn sabah kahvaltım nerden baksan 100 kalori yaaa

tık tık tık kimse yok mu

napim bende kendim yazar kendim konuşurum iştee

Son düzenleme:
ara öğün de yani şuan bir 5i 1 yerde çay içiorum ama kocaman bir kupada

veee saat 3 te de 1 tane yeşil elma yicem kızlar

haydi kızlar şuan su ve çay içmeyen suları dikin kafayaaa

Hahaaaaaaaaaa sen gül daha gül.Bugün sabah tartildim kacim biliyonmuuuuuuuusöylemiycem söylemiycem isteeeeeee
Selam canim.Kahvaltin cok az olmus.Kahvalti günün en önemli saati oldugu icin daha cok besin almalisin.2 dilim ekmek serbest mesela.Ben 2 dilimden az yemiyorum mesela.Domates salatalik yesillikte istedigin kadar yemelisin.

Pirinc lapasi cok güzel en fazla iki gün yapilacak bir detoks diyeti.Dur birazdan linkini koyayim buraya

Bende 11 de kalktim hehe.Hafta sonlari erken kalkinca cok kiziyorum kendime

teşekkür ederim cnm

cnm ama şöle sölim o zaman kilo vermem çok zorlaştı bu sıralar vucudumu şaşırtmam lazım birazda az yiyeyim diorum

teşekkür ederim cnm

cnm ama şöle sölim o zaman kilo vermem çok zorlaştı bu sıralar vucudumu şaşırtmam lazım birazda az yiyeyim diorum

hmmm anladim.Ama bende tam tersi oldu biliyormusun canim.Ben cok yiyerek sasairttim ve su an pasta börek yiyerek veriyorum

hmmm anladim.Ama bende tam tersi oldu biliyormusun canim.Ben cok yiyerek sasairttim ve su an pasta börek yiyerek veriyorum

bu lapa diyetini yapmaya karar verdm kızlar şimdi pirinci haşlayıp yiyormuyuz bu şekilde mi hazırlıosunuz

canim dikkat et ama,bi ara bendede öyle olmustu,nasilsa veriyom diye dikkat etmedim ve birden almistim

Tabiiki canim dikkat etmezmiyim.Zaten pasta börek yesemde ona bile dikkat ederek yiyorum.Mesela dün saat 16 da yedim bunlari ve bir dahada hic birsey yemedim.Zaten saat 18 den sonra yemek yemegi 5 aydir biraktim.Ayrica porsiyonlarda kücüldü, cünkü mide kücüldü.Eskiden belki iki tabak kisir yerken simdi yarim tabak yiyebiliyorum.

Ya julia sana iki saattir lapa diyetiyle ilgili biseyler yazdim,göndermeden sayfayi kapattim sasirip yaaaaaaaaaOffffff.

günde 3 cay bardagi pirinc hakkin var.1 cay bardagi pirinci 3 cay bardagi suyla hasla.Tuzsuz.Sonra ister bol salatayla (tuzsuz)
yada yogurtla yada sarmisakli yogurtla falan ye.Aralarda meyve ye yada cig sebze.Ama iki gün yapicaksin en fazla.Ben carsamba persembe düsünüyorum.Cumaya iyi yansir diye.

oh ne mutlu sana,valla benim migdem kücülsede bi gün yedimmi direk büyüyo yine

oh ne mutlu sana,valla benim migdem kücülsede bi gün yedimmi direk büyüyo yine

Bende de öyle sayilir.1 hafta boyunca ugrastimmi midem eski halinde oluyor canim.Ama artik 5 aydir diyetteyim yani.Artik gercekten fazlasini almiyor.Amaaaaa insallah ömür boyu böyle gider yaaa.Ilk defa bu kadar uzun diyet yapiyorum.Dogumlardan sonra cok zayiflardim ben 52 ye düserdim ama 4 ayda basarirdim eskiden.Eeee artik o kadar hizli olmuyor,Ama olsun yavas yavas daha iyi.

ahhh kıyamam cnm bnm yaaa tmm cnm bende çarş perş yapayım o zaman
selam kizlar....sabahtan beri kardesimin odasini temizliyorum..yoruldum ve 300gr yogurt yedim...oturmuskende bir buraya bakim dedim

temizlik yapmışısın yoğurtu hak ettin o zaman bende şimdi yarım tabak çorba içeceğm kızlar

aramıza hoşgeldin canım..
evet kilon fazla olmadığı için vermek zor oluyordur, inşallah yavaş yavaş da olsa istediğin kiloya ulaşırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…