kız yazdım yaa okumadınmı
sabah kalkınca 1 incir
kahvaltıda sütlü yoğurtlu yulaf ezmesi çilek yumurta haslanmıs..
selam kızlar sabah oldu yeni bir gün daha basladııı herkeseee az kalorili bol eğlenceli bir gün diliorumöncelikle veeee kader anı yediklerimi yazıorum
sabahleyin ; 1 salatalık , 1 domates ama çeri , 2 zeytin , küçük yarım dilim peynir yarım yağlı , 2 çatal patates kavurması ,ve yarım dilim tam tahıllı buğday ekmeği kızlar
sabah kahvaltım sankiii ii gibi yaaaa aslında çok da yeemedim karnım şişmedi yaniii tam doymadan kalktım sofradan
bu pirinc lapası ne menem bişiy kızlar nasıl yapılırrr :26:
Hahaaaaaaaaaa sen gül daha gül.Bugün sabah tartildim kacim biliyonmuuuuuuuuoyy oyy oyyy ne güzel pastalar börekler yenmiş..yiyin anacım yiyin
Hepsi kilo kilo yağ olsunnn
Ben erkencikden kalktım
sabah kahvaltımı yaptım yulaf ezmesi az süt ve yoğurtlu yanında 1 kace çilek 1 haslanmıs yumurtayla ohhh erisin yağlarım
Dizim bayabaya gecti bu gün leslie yapmaya calısıcam..
Korkun bizden korkunnnn
Selam canim.Kahvaltin cok az olmus.Kahvalti günün en önemli saati oldugu icin daha cok besin almalisin.2 dilim ekmek serbest mesela.Ben 2 dilimden az yemiyorum mesela.Domates salatalik yesillikte istedigin kadar yemelisin.selam kızlar sabah oldu yeni bir gün daha basladııı herkeseee az kalorili bol eğlenceli bir gün diliorumöncelikle veeee kader anı yediklerimi yazıorum
sabahleyin ; 1 salatalık , 1 domates ama çeri , 2 zeytin , küçük yarım dilim peynir yarım yağlı , 2 çatal patates kavurması ,ve yarım dilim tam tahıllı buğday ekmeği kızlar
sabah kahvaltım sankiii ii gibi yaaaa aslında çok da yeemedim karnım şişmedi yaniii tam doymadan kalktım sofradan
bu pirinc lapası ne menem bişiy kızlar nasıl yapılırrr :26:
pazar sabahında benden baska uyanan yok demek gerçi bende erken kalkmış sayılmam 11 i geçioduama napim haftada bir gün yatabiliorum vucudum anca dinlenio sizlere bişiy sorcam kızlar bu adım sayar denen aleti kullanan var mı memnun olan ya da :26:
eveeetttttt buda pirinc lapasi diyeti topigi.Okuyun sayfalarca
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/46460-2-gunluk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz.html
Selam canim.Kahvaltin cok az olmus.Kahvalti günün en önemli saati oldugu icin daha cok besin almalisin.2 dilim ekmek serbest mesela.Ben 2 dilimden az yemiyorum mesela.Domates salatalik yesillikte istedigin kadar yemelisin.
Pirinc lapasi cok güzel en fazla iki gün yapilacak bir detoks diyeti.Dur birazdan linkini koyayim buraya
teşekkür ederim cnm
cnm ama şöle sölim o zaman kilo vermem çok zorlaştı bu sıralar vucudumu şaşırtmam lazım birazda az yiyeyim diorum
hmmm anladim.Ama bende tam tersi oldu biliyormusun canim.Ben cok yiyerek sasairttim ve su an pasta börek yiyerek veriyorum
hmmm anladim.Ama bende tam tersi oldu biliyormusun canim.Ben cok yiyerek sasairttim ve su an pasta börek yiyerek veriyorum
canim dikkat et ama,bi ara bendede öyle olmustu,nasilsa veriyom diye dikkat etmedim ve birden almistim
selam kizlar....sabahtan beri kardesimin odasini temizliyorum..yoruldum ve 300gr yogurt yedim...oturmuskende bir buraya bakim dedim
Tabiiki canim dikkat etmezmiyim.Zaten pasta börek yesemde ona bile dikkat ederek yiyorum.Mesela dün saat 16 da yedim bunlari ve bir dahada hic birsey yemedim.Zaten saat 18 den sonra yemek yemegi 5 aydir biraktim.Ayrica porsiyonlarda kücüldü, cünkü mide kücüldü.Eskiden belki iki tabak kisir yerken simdi yarim tabak yiyebiliyorum.
oh ne mutlu sana,valla benim migdem kücülsede bi gün yedimmi direk büyüyo yine
Ya julia sana iki saattir lapa diyetiyle ilgili biseyler yazdim,göndermeden sayfayi kapattim sasirip yaaaaaaaaaOffffff.
günde 3 cay bardagi pirinc hakkin var.1 cay bardagi pirinci 3 cay bardagi suyla hasla.Tuzsuz.Sonra ister bol salatayla (tuzsuz)
yada yogurtla yada sarmisakli yogurtla falan ye.Aralarda meyve ye yada cig sebze.Ama iki gün yapicaksin en fazla.Ben carsamba persembe düsünüyorum.Cumaya iyi yansir diye.
selam kizlar....sabahtan beri kardesimin odasini temizliyorum..yoruldum ve 300gr yogurt yedim...oturmuskende bir buraya bakim dedim
merhaba kızlar yeni takım arkadasınız oldum sanırım
şimdi kısaca kendimden bahsedeyim 58 kiloyum hedefim 54 olmak 63 kilodan düştüm 3 ayda 58e sanırım kilom aşırı olmadığı için biraz daha zor kilo veriorum ben
hele şu sıralar daha da zorlaştı verilecek kilo azaldıkçaaa :97:
siz neler yapıosunuz kızlar farklı bişiy var mı ??? :26:
kırmızıgül beni takıma çağırdığın için teşekkür ederm cnm
rica etsem kurallarınızdan bahsedermisiniz biraz bana
aramıza hoşgeldin canım..
evet kilon fazla olmadığı için vermek zor oluyordur, inşallah yavaş yavaş da olsa istediğin kiloya ulaşırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?