Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dünki menüm

09:00 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta , domates -biber , peynir , 3 zeytin, 2 dilim k.ekmek

11:30 ara 2 küçük mandalina , 1 kutu süt

14:30 öğle 1 kase çorba , 1 tabak etli türlü yemeği

16:00 ara 1 kuru incir

17:30 ara 1 fincan leblebi , 2 ceviz içi

19:30 akşam 1 kase çorba , 1 tabak karnıbahar yemeği , 2-3 kaşık yoğurt , salata , 1 dilim k.ekmek

21:00 ara 11-12 tane çiğ fındık -yeşilçay

1.5 lt su not : 1 kase çorba 2 kepçe - 1 tabak karnıbahar 6 yemek kaşığı olarak ölçüldü

günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah

kızlar akşamları gelemiyorum küçükle oyna , büyüğü dinle ,iş güç derken resmen bayılıyorum
bu aralar ben ona pek vakit bulamıyorum şu 2 gün cocukları telafi edicem.akşam 6da hepberaber eve giriyoruz babamız daha gec geliyor.yemek faslı felan 8de bitiyor.9da yatar benimkiler.sabahda 7de ayaktalar.

diyetisyene mi gidiyosun?
menün hoşuma gitti

bu aralar ben ona pek vakit bulamıyorum şu 2 gün cocukları telafi edicem.akşam 6da hepberaber eve giriyoruz babamız daha gec geliyor.yemek faslı felan 8de bitiyor.9da yatar benimkiler.sabahda 7de ayaktalar.

ahhh nerde canım bebeklikleri hariç daha görmedim 9 da yattıklarını maşallah seninkilere aman nazar değmesin

23:00 de yattıysa erken geliyor bana tabi o saate kadar benim pil bitiyor canları sağolsun

evet canım tipik diyetisyen listesi değil mi mecbur kaldım gitmeye yoksa böyle saat falan bana pek uymuyor
direk belli oluyo evet
ama alışırsın ve faydasını görürsün,hatta zamanla o listeden de az yemeye başlıyosun
benim diyetisyenimde öğle ve akşam arası 2 ara öğün vermişti,bazen tek ara öğün yetiyo zamanla kendin hissederek ayarlıyosun bunu zaten

şimdilik ayarlamıyorum canım insülin direnci çıktığı için eksik fazla yememeye gayret ediyorum ama dediğin gibi fazla geliyor inşallah

Günaydın mı desem ..tünaydın mı desem bilemedim ..hiç bu saatte giriş yapmazdım

Geçmişe bakmadan bir selam vereyim dedim Yusuf iyi güzeller ...ateşte normale düştü ..keyfi de yerinde . Sabah işe gitmem gerekliydi . Eşim kaldı evde .

Bugünde dinlensin yarın gider okula dedim .

Zombi gibiyim . 5 e doğru yattım ... 7 de işteydim . Şimdi eve geldim .

Oh sukur canim pasa iyilesmis :) ♡♡♡ oyy kiyamammm uyu tatlim biraz dinlen

çok şükür gözünaydın canım aman sende kendine dikkat et yorgunlukta insanın bağışıklık sistemi düşüyor

Oh sukur canim pasa iyilesmis :) ♡♡♡ oyy kiyamammm uyu tatlim biraz dinlen

Gün içinde uyuyamam ki ... kaçtı mı kaçıyor .

Çekirdekleri gördüm 40 beden yepyeni çıtır mantonun düğmeleri kapanmasın istemezsin değil mii ?

çok şükür gözünaydın canım aman sende kendine dikkat et yorgunlukta insanın bağışıklık sistemi düşüyor

Sağol tatlım ... benim bağışıklık zaten düşük . Takviye ilaç kullanıyorum iki senedir .
Hem ülseratif kolit hem MS hastayım .
Bağışıklık demek can demek bana .

Hiç öyle düşünme tatlım ... Belki de senin sırrın arada bu şekilde şaşırtmacadır . Belki bu işe yarayacaktır .

Bakalım Cuma ya bi -200 daha gelse yanına ..süper ötesi olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…