- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
bu aralar ben ona pek vakit bulamıyorum şu 2 gün cocukları telafi edicem.akşam 6da hepberaber eve giriyoruz babamız daha gec geliyor.yemek faslı felan 8de bitiyor.9da yatar benimkiler.sabahda 7de ayaktalar.günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
kızlar akşamları gelemiyorum küçükle oyna , büyüğü dinle ,iş güç derken resmen bayılıyorum
diyetisyene mi gidiyosun?dünki menüm
09:00 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta , domates -biber , peynir , 3 zeytin, 2 dilim k.ekmek
11:30 ara 2 küçük mandalina , 1 kutu süt
14:30 öğle 1 kase çorba , 1 tabak etli türlü yemeği
16:00 ara 1 kuru incir
17:30 ara 1 fincan leblebi , 2 ceviz içi
19:30 akşam 1 kase çorba , 1 tabak karnıbahar yemeği , 2-3 kaşık yoğurt , salata , 1 dilim k.ekmek
21:00 ara 11-12 tane çiğ fındık -yeşilçay
1.5 lt su
bu aralar ben ona pek vakit bulamıyorum şu 2 gün cocukları telafi edicem.akşam 6da hepberaber eve giriyoruz babamız daha gec geliyor.yemek faslı felan 8de bitiyor.9da yatar benimkiler.sabahda 7de ayaktalar.
diyetisyene mi gidiyosun?
menün hoşuma gitti
direk belli oluyo evetevet canım tipik diyetisyen listesi değil mi mecbur kaldım gitmeye yoksa böyle saat falan bana pek uymuyor
direk belli oluyo evet
ama alışırsın ve faydasını görürsün,hatta zamanla o listeden de az yemeye başlıyosun
benim diyetisyenimde öğle ve akşam arası 2 ara öğün vermişti,bazen tek ara öğün yetiyo zamanla kendin hissederek ayarlıyosun bunu zaten
Oh sukur canim pasa iyilesmis :) ♡♡♡ oyy kiyamammm uyu tatlim biraz dinlenGünaydın mı desem ..tünaydın mı desem bilemedim ..hiç bu saatte giriş yapmazdım
Geçmişe bakmadan bir selam vereyim dedimYusuf iyi güzeller ...ateşte normale düştü ..keyfi de yerinde . Sabah işe gitmem gerekliydi . Eşim kaldı evde .
Bugünde dinlensin yarın gider okula dedim .
Zombi gibiyim . 5 e doğru yattım ... 7 de işteydim . Şimdi eve geldim .
Günaydın mı desem ..tünaydın mı desem bilemedim ..hiç bu saatte giriş yapmazdım
Geçmişe bakmadan bir selam vereyim dedimYusuf iyi güzeller ...ateşte normale düştü ..keyfi de yerinde . Sabah işe gitmem gerekliydi . Eşim kaldı evde .
Bugünde dinlensin yarın gider okula dedim .
Zombi gibiyim . 5 e doğru yattım ... 7 de işteydim . Şimdi eve geldim .
Oh sukur canim pasa iyilesmis :) ♡♡♡ oyy kiyamammm uyu tatlim biraz dinlen
çok şükür gözünaydın canım aman sende kendine dikkat et yorgunlukta insanın bağışıklık sistemi düşüyor
Yemedim kaptanım
Kizarsin sorarsin die... sabh yedim kahvaltı.
Tartida eksi 200 çıktı . Nasıl açsam
Gecenin bu saatinde ne işim var tabiki sabahlamacaayy çok acıktım ben ya şimdi hiçbir şey yemesem mi acaba bilemedim
Bugün prensesin doğumgünü koskoca 1 yılı geride bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?