Kuzum almadim montu 38 bedene dustugumde alicam
Gün içinde uyuyamam ki ... kaçtı mı kaçıyor .
Çekirdekleri gördüm40 beden yepyeni çıtır mantonun düğmeleri kapanmasın istemezsin değil mii ?
Sağol tatlım ... benim bağışıklık zaten düşük . Takviye ilaç kullanıyorum iki senedir .
Hem ülseratif kolit hem MS hastayım .
Bağışıklık demek can demek bana .
@betülina acaba seni en son gördüğümde kaç kiloydun ben 75dim
Kuzum almadim montu 38 bedene dustugumde alicamaaa asla Allah korusun Agzini hayra ac Ausummm. Haftaya spora basliyorum. Yuzme aerobik kardiyo Yilbasina bazi planlarim var
yok canım ya ben alamadım.ilk marka olandan bulamayınca eczacımız bende diğerinden istemeye gitmedim.ama yemekle birlikte alınıyor.kahvaltı yaparken arada atıver ağzına.kelebekolacam canım chrome kullanmaya başladın mı birde sabah aç karnına mı tok karnına mı yemeklerle mi kafam karıştı sen ne dersin bu işe doktorum hekimim
Allah kolaylık versin.sen dinlen dely cim nerelerde yardımcın bizi dürterGünaydın mı desem ..tünaydın mı desem bilemedim ..hiç bu saatte giriş yapmazdım
Geçmişe bakmadan bir selam vereyim dedimYusuf iyi güzeller ...ateşte normale düştü ..keyfi de yerinde . Sabah işe gitmem gerekliydi . Eşim kaldı evde .
Bugünde dinlensin yarın gider okula dedim .
Zombi gibiyim . 5 e doğru yattım ... 7 de işteydim . Şimdi eve geldim .
Bugünkü Menüm
Eki Görüntüle 1915706
Sabah limonlu su
Ara öğünlerde 1 portakal 1 türk kahvesi 1 Mandalin
Akşam 1 kase mercimek çorba 4 y.k tas kebap 1 çökelek li milföy
10 dk yürüyüş oğlanı okula bırakıp geldim -13 derecede 1 mil happy walk
2.5 litre su
yıllarca hemde.cok severim canım benim cok tatlıdır gercekten acayip rahatlatıcı biridir.aranan kandır.Yaaaa siz görüştünüz müüü ?
Ben her birinizi çok merak ediyorum ya
yok canım ya ben alamadım.ilk marka olandan bulamayınca eczacımız bende diğerinden istemeye gitmedim.ama yemekle birlikte alınıyor.kahvaltı yaparken arada atıver ağzına.
aç karna demek yemek öncesi demek gibi anlaşılsa da tıbben şudur.
aç demek yemekten en az yarım saat önce veya yemekten 2 saat sonra.yani aç içilecek birşey içildiğinde en az yarım saat yemek yenmemeli.
tok demekte yemekle yada yemek ardı demek kendimizi tok hissediyoruz tokuz olmuyo.2saatde mide boşalabiliyor.
Allah kolaylık versin.sen dinlen dely cim nerelerde yardımcın bizi dürter
ben tellioğullarını dürtüyorum zaten
yıllarca hemde.cok severim canım benim cok tatlıdır gercekten acayip rahatlatıcı biridir.aranan kandır.
Yok Ausum çekirdek artık zinhar yok yemeyecegimBiliyorum planlarını kuzum ...süper hepsi ... Ama hazır spora başlayacağım diye ...çekirdeğe sarma .
Az kabak çekirdeği al eline ille eşine eşlik edeceksen ...o da geç saat olmasın
Gunaydinlar canlar...12saat uyku da ne yaaa...aksam 10 sabah 10uyudum...belim agridi yaaa...uzun zamandir boyle uyumadim...ama hala sislik var vucudumda.ya hala cumaya gore artidayim.halbuki cumartesi 400gram gitmisdi...pofff...bu iki gun puuuur dikkat bakalim...
@Ahu060812 kiz o zaman niye abla diyon
@nananais sopanazaaaa bayildimmmm...nasil da sessiz evermisiniz amahatta toremeleri bilem var mis
@kuzularinannesi cok ozenirim o mutfaktan cikmayan kvlere...benim kendi bulasigini bilem yikamaz bilirsin
Aminnn canım benim insaAllah ♡♡♡♡saydin78 canım ya rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün.
Oyyy kuzum eksik olma, Allah razı olsun hepinizden ♡♡♡♡ Anammm aktı gözyaşlarım yine sessizce...İnşallah saydınım , hep dualarımdasınız
Aminnn canım benim insaAllah ♡♡♡♡
Oyyy kuzum eksik olma, Allah razı olsun hepinizden ♡♡♡♡ Anammm aktı gözyaşlarım yine sessizce...
Saol cnm.teşekürler. aslında sabah yarım yufka nın içinde 1 yumurta ve 2 yk çökelek var.Canım seninde kuzuna çok geçmişler olsun .
Rabbim şifa versin
Arkadaşında ki iradeni kutlarım ama o milföyde olmasınYemediğimiz şey değil ... aman bu seferde tatmayalım diye düşünüyorum ben hep.
Bir de menünü karbon ağırlıklı görüyorum .
Yoğurt ve salata bizim önemli silahımız , ekle öğünlere
evet kaptanım, sabah doktora gittim kan verceğim için yemedim,sonrada işyerinde gelince direk öğlen yemeği yedimbegum75 Canım menünün devamı iyi ama sabah çok az ..hatta yok ...güne tas kebabı ile başlamış gibi olmuşsun
narin_nazenin diyetisyen listeni beğenerek takipteyim umarım işe yarayacak sende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?