Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum almadim montu 38 bedene dustugumde alicam aaa asla Allah korusun Agzini hayra ac Ausummm. Haftaya spora basliyorum. Yuzme aerobik kardiyo Yilbasina bazi planlarim var

Kuzum almadim montu 38 bedene dustugumde alicam aaa asla Allah korusun Agzini hayra ac Ausummm. Haftaya spora basliyorum. Yuzme aerobik kardiyo Yilbasina bazi planlarim var

Biliyorum planlarını kuzum ...süper hepsi ... Ama hazır spora başlayacağım diye ...çekirdeğe sarma .
Az kabak çekirdeği al eline ille eşine eşlik edeceksen ...o da geç saat olmasın

kelebekolacam canım chrome kullanmaya başladın mı birde sabah aç karnına mı tok karnına mı yemeklerle mi kafam karıştı sen ne dersin bu işe doktorum hekimim
yok canım ya ben alamadım.ilk marka olandan bulamayınca eczacımız bende diğerinden istemeye gitmedim.ama yemekle birlikte alınıyor.kahvaltı yaparken arada atıver ağzına.
aç karna demek yemek öncesi demek gibi anlaşılsa da tıbben şudur.
aç demek yemekten en az yarım saat önce veya yemekten 2 saat sonra.yani aç içilecek birşey içildiğinde en az yarım saat yemek yenmemeli.
tok demekte yemekle yada yemek ardı demek kendimizi tok hissediyoruz tokuz olmuyo.2saatde mide boşalabiliyor.

Allah kolaylık versin.sen dinlen dely cim nerelerde yardımcın bizi dürter
ben tellioğullarını dürtüyorum zaten

Canım seninde kuzuna çok geçmişler olsun .
Rabbim şifa versin

Arkadaşında ki iradeni kutlarım ama o milföyde olmasın Yemediğimiz şey değil ... aman bu seferde tatmayalım diye düşünüyorum ben hep.

Bir de menünü karbon ağırlıklı görüyorum .
Yoğurt ve salata bizim önemli silahımız , ekle öğünlere

Görüyorum canım görüyorum ... Ben zaten tarafsızlık ilkesi ile artık tellioğlu dürtücülüğünü çok yapamam :))

Dely seferoğlunu ne kadar dürterse bende telli yi o kadar

TELLİOĞULLARI sana emanet doktor(um)

Biliyorum planlarını kuzum ...süper hepsi ... Ama hazır spora başlayacağım diye ...çekirdeğe sarma .
Az kabak çekirdeği al eline ille eşine eşlik edeceksen ...o da geç saat olmasın
Yok Ausum çekirdek artık zinhar yok yemeyecegim ♡♡♡

Canım kayınvaliden bugünkü mesaisine başladı mı

Okuyunca benim içim şişmişti dün

Saol cnm.teşekürler. aslında sabah yarım yufka nın içinde 1 yumurta ve 2 yk çökelek var.
Öğlene 4 yk Karnıbahar ve 1 kepçe yoğurt var.
Milföy de akşam yemeğinde ekmek ve pilav tüketmedim diye yedim.
Diyetimde yoğurt Süt yumurta ve elbette salata çok önemli. ama burada yeşillik bulmak biraz sorun.
Ama daha fazla tüketicem inşaallah yoğurdu
Görüşmek üzere:)

evet kaptanım, sabah doktora gittim kan verceğim için yemedim,sonrada işyerinde gelince direk öğlen yemeği yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…