Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yemedim kaptanım
Kizarsin sorarsin die... sabh yedim kahvaltı.
Tartida eksi 200 çıktı . Nasıl açsam

Dimi kaptanim. Emzikli de olsak bebekli de. Burda bi aile var. Atmayin bizi. Millete kötü örnek oluom belki ben de menülermlé flan ama .mazur goruonuz şükr. Bura olmasa şimdi ben 75 ı de geçmiştm. Şükür bugüne 67

ama sende söz ver vorones elinden geldikçe önce koladan sonra en zararlı cıslardan vazgececeksin.bizim için değil kendin ve paşan için.

kızlar günaydın ben biraz geç menü bildiriyorum,evde int. yok o yüzden ertesi gün işyerine gelince yazabiliyorum.
dünkü menüm şu şekilde

Ara Öğün (saat 11:00)
* 1 fincan türk kahvesi
* 2 kuru incir

Öğlen (saat 11:55 )
* 1 porsiyon tas kebap
* azcık cacık
* 1 dilim ekmek

Akşam (saat 20:00)
* 2 kepçe mercimek çorbası
* 1 porsiyon karnabahar yemeği
* azcık yoğurt

Hadi ilk günaydın da benden olsun
Günaydııınnnn
Ben bu saate kadar uyumadığım için şimdi 1-2 saat uyuyup uyanıp güne başlamayı düşünüyorum hepinize güzel hayırlı günler dilerim

Gunaydinnn musmutluu sabahlarr haydii bakalimm hayirlii bir gune sevgi dolu merhabaa

Bende günaydın diyerek kalbimi şuracığa koyup gün boyu kayboluyorum

Gunaydinnnnn.
@Dersaadet_ cim Avusturyada okudum.
Ama Tr de başlamıştım. Komite varken sabah namazına kadar uyumaz ķılınca yatar saat 9da da uykumu almış olarak uyanirdim.no stres.hepimiz geçtik bu yollardan.

Günaydın kızlar güzel bir gün geçirmeniz dilrğiyle

Günaydın kızlar

Günaydın hanımlar
Mutlu umutlu sabahlar
Çocuğu okuluna bıraktım
10 dk yürüyüş ve ardından 1 mil happy walk tamamladım
Şimdi duşumu alıp kahvaltımı yapıcam
Siz neler yaptınız bakalım

Herkese günaydın yoldaşlarım
Bende kocayı işe küçüğü kreşe gönderdim büyüklerle kahvaltı edicem
kelebekolacam sen çocukları kime bıraktın malum Teog var
@Dersaadet_ canım gözün aydın regl olmuşsun. sen orda sabahlayınca yurt günlerim geldi aklıma çok sabahlardık bizde şimdi o günleri anıp ahh çekiyorum çok güzel günlermiş
T tuba52 canım bebişinle mutlu huzurlu sağlıklı nice yıllar olsun bugün salma sakın

Gunaydinlar canlar...12saat uyku da ne yaaa...aksam 10 sabah 10uyudum...belim agridi yaaa...uzun zamandir boyle uyumadim...ama hala sislik var vucudumda.ya hala cumaya gore artidayim.halbuki cumartesi 400gram gitmisdi...pofff...bu iki gun puuuur dikkat bakalim...

Ahu060812 kiz o zaman niye abla diyon

@nananais sopanazaaaa bayildimmmm...nasil da sessiz evermisiniz amahatta toremeleri bilem var mis

kuzularinannesi cok ozenirim o mutfaktan cikmayan kvlere...benim kendi bulasigini bilem yikamaz bilirsin

Harikasın bebem .. yahu bendé söyle öğle yemeğini aksam menüsü gibi yesem aksam çok yenmez galiba. Benmki hep kahvaltı oliu. Sana kim hazırlıo o saatte
bu aralar hep dışarda yiyorum öğlen yemeğimi , öncesinde ise işten geldiğimde öğle menüsü olarak kahvaltı menüsü hazırlıyordum , yani bu öğle yemeklerimi gittiğim yerler hazırlıyor

Ausencia ablam ablam bende özlüyorum az kaldı atlatıp gelicem bütün işleri

Ahu060812 canım normalde benim 3üde öğlenci ve öğlene kadar bakıcımız var.bugün ve yarın izin alayım dedim,sonra aklıma geldi öğlene kadar gideyim bakıcı geliyor nasılsa evi toplar cocukları yedirir bende eve gecince yavrularıma vakit ayırabilirim hemde yarım gün çalışmış olurum.
evde kalsam akşama kadar ev işinden çıkamam kahvaltı hazırl atopla evi toparla kaçtım evden
yarın izinliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…