Yemedim kaptanımSıkı tutuyorsun bu işi yasom
Yedin miii ?
Aus bunu beğendi :)
Tubam bana öyle geliyor ki , senin giden kilolar kalıcı gidecek . Bize göre az gidiyor ama senin ama bir ömür boyu devam edebilecek listelerin var .
Yeter ki kaçamk olmasın . Bu diyetisyenle iyi yol kattedeceksin gör bak .
Öğlen az olmuş stop.
Spor çok iyi stop.
Sosyal medya hesaplarından uzağım ben canım stop .
Kızdım valla fatma (ne olur doğru hatırlıyor olayım) Hiç bu soru sorulur mu ?
Burası sizin eviniz gibi .
Tabii ki de paylaş ... memnun olurum .
Yarından tezi yok bekliyorum menülerini
Bu arada gebeliği boyunca sadece 6 kilo alıp , 3.5 kilo kucağıma almış bir kadın diyorum ki ... gebelikte bebeğe yarar ya da ayy aş eriyorum diye yediğimiz bir çok şey kof .
Dikkat edersen hem kilo almazsın hem sağlıklı beslersin pıt pıt kalbi.
Yemedim kaptanım
Kizarsin sorarsin die... sabh yedim kahvaltı.
Tartida eksi 200 çıktı . Nasıl açsam
Dimi kaptanim. Emzikli de olsak bebekli de. Burda bi aile var. Atmayin bizi. Millete kötü örnek oluom belki ben de menülermlé flan ama .mazur goruonuz şükr. Bura olmasa şimdi ben 75 ı de geçmiştm. Şükür bugüne 67Sıkı tutuyorsun bu işi yasom
Yedin miii ?
Aus bunu beğendi :)
Tubam bana öyle geliyor ki , senin giden kilolar kalıcı gidecek . Bize göre az gidiyor ama senin ama bir ömür boyu devam edebilecek listelerin var .
Yeter ki kaçamk olmasın . Bu diyetisyenle iyi yol kattedeceksin gör bak .
Öğlen az olmuş stop.
Spor çok iyi stop.
Sosyal medya hesaplarından uzağım ben canım stop .
Kızdım valla fatma (ne olur doğru hatırlıyor olayım) Hiç bu soru sorulur mu ?
Burası sizin eviniz gibi .
Tabii ki de paylaş ... memnun olurum .
Yarından tezi yok bekliyorum menülerini
Bu arada gebeliği boyunca sadece 6 kilo alıp , 3.5 kilo kucağıma almış bir kadın diyorum ki ... gebelikte bebeğe yarar ya da ayy aş eriyorum diye yediğimiz bir çok şey kof .
Dikkat edersen hem kilo almazsın hem sağlıklı beslersin pıt pıt kalbi.
Teşekkürler betulinam
ne fotografı atttııı, hani nerdeÖğleden sonra çok fena muhabbet döndü burda davii ... bize de foto attı dely ama hiç senin anlattığın gbi değildi
Hahhahaha valla o kadan güzel bir fotoydu kii herhal rtük kaldrdı
Allah seniiiiEki Görüntüle 1915680
Hehehee sende ilkk kez goruyonn cimcimemm
ama sende söz ver vorones elinden geldikçe önce koladan sonra en zararlı cıslardan vazgececeksin.bizim için değil kendin ve paşan için.Dimi kaptanim. Emzikli de olsak bebekli de. Burda bi aile var. Atmayin bizi. Millete kötü örnek oluom belki ben de menülermlé flan ama .mazur goruonuz şükr. Bura olmasa şimdi ben 75 ı de geçmiştm. Şükür bugüne 67
günaydın canım tellioğlucum.akşamları sana nöbetçi dikecegiz çekirdek savarGünaydın şekerler ♡
Sorma dr.um pismanlik duyuyorum geceden berigünaydın canım tellioğlucum.akşamları sana nöbetçi dikecegiz çekirdek savar
Hadi ilk günaydın da benden olsun
Günaydııınnnn
Ben bu saate kadar uyumadığım için şimdi 1-2 saat uyuyup uyanıp güne başlamayı düşünüyorumhepinize güzel hayırlı günler dilerim
Gunaydinnn musmutluu sabahlarr haydii bakalimm hayirlii bir gune sevgi dolu merhabaa
Bende günaydın diyerek kalbimi şuracığa koyup gün boyu kayboluyorum
Gunaydinnnnn.
@Dersaadet_ cim Avusturyada okudum.
Ama Tr de başlamıştım. Komite varken sabah namazına kadar uyumaz ķılınca yatar saat 9da da uykumu almış olarak uyanirdim.no stres.hepimiz geçtik bu yollardan.
Günaydın kızlar güzel bir gün geçirmeniz dilrğiyle
Günaydın kızlar
günaydınnnnn
Günaydın hanımlar
Mutlu umutlu sabahlar
Çocuğu okuluna bıraktım
10 dk yürüyüş ve ardından 1 mil happy walk tamamladım
Şimdi duşumu alıp kahvaltımı yapıcam
Siz neler yaptınız bakalım
Herkese günaydın yoldaşlarımkızlar günaydın ben biraz geç menü bildiriyorum,evde int. yok o yüzden ertesi gün işyerine gelince yazabiliyorum.
dünkü menüm şu şekilde
Ara Öğün (saat 11:00)
* 1 fincan türk kahvesi
* 2 kuru incir
Öğlen (saat 11:55 )
* 1 porsiyon tas kebap
* azcık cacık
* 1 dilim ekmek
Akşam (saat 20:00)
* 2 kepçe mercimek çorbası
* 1 porsiyon karnabahar yemeği
* azcık yoğurt
bu aralar hep dışarda yiyorum öğlen yemeğimi , öncesinde ise işten geldiğimde öğle menüsü olarak kahvaltı menüsü hazırlıyordum , yani bu öğle yemeklerimi gittiğim yerler hazırlıyorHarikasın bebem .. yahu bendé söyle öğle yemeğini aksam menüsü gibi yesem aksam çok yenmez galiba. Benmki hep kahvaltı oliu. Sana kim hazırlıo o saatte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?