Canim herkes cuma gunu 12den once kilo bildiriminde bulunacak...sen herkesin kilolarinin dogru hesaplanilmasina dikkat edeceksin..ozelliklede yuzdeler cok onemli..sonrada toplam grubun kilosunu hesaplayacaksin...hesaplamayi biliyorsun demi canim?? liste hazir olunca 4.takima yada 2.takima onaylatmak icin sunuyorsun..meyve 12de yemege gidiyor..ama akrep abla(2.takim) arasira hep giriyor..onay aldiktan sonra paylasim bolumune ekliyoruz...ve birde kardes takimlarimizda listelerini bize onaylatmak icin sunuyorlar...onlarin listelerinide kontrol ettikten sonra onaylamayi unutma canim...umarim anlatma seklimden anlamissindirve unutmadan...12ye kadar kizlardan biri gellmezse o gun kilosunu ayni gecersin...ki tabiki istemedigimiz bisey bu..ama hayat iste aniden ne olacagini bilemeyiz
onu oyle dusunme canim...deki simdi yemiyorum ama fazlaliklarimi verince rahat rahat yiyebilecegim...bu kisa bir sure icin boylesonra encok istedigin birseyi aklina getir..emin ol yemekten vazgecersin...ben cagatayimi getiriyorum ahh ahh
tamam canım... hesaplamayı biliyorum ben, hepsini kontrol eder onaya gönderirim.. onların da tablosunu hesaplar onaylarım.. tablonun onaylı son halini http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html buraya mı göndereceğim??
bir sorum daha var.. bu hafta julia deneme süresinde mi olacak? listeye eklenecek mi?
tamam canım... hesaplamayı biliyorum ben, hepsini kontrol eder onaya gönderirim.. onların da tablosunu hesaplar onaylarım.. tablonun onaylı son halini http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html buraya mı göndereceğim??
bir sorum daha var.. bu hafta julia deneme süresinde mi olacak? listeye eklenecek mi?
aferim gulum...cok iyi yap...ki onlar diyeti bozsunlar
Kirmiziiiiimmmm hosgeldin.Bende simdi 4. takima komplo kuruyordumIstersen gir bir bak
Bende de öyle sayilir.1 hafta boyunca ugrastimmi midem eski halinde oluyor canim.Ama artik 5 aydir diyetteyim yani.Artik gercekten fazlasini almiyor.Amaaaaa insallah ömür boyu böyle gider yaaa.Ilk defa bu kadar uzun diyet yapiyorum.Dogumlardan sonra cok zayiflardim ben 52 ye düserdim ama 4 ayda basarirdim eskiden.Eeee artik o kadar hizli olmuyor,Ama olsun yavas yavas daha iyi.
hosgeldin canim, nasilsin...sekerli cay alirmisin?? bizde yesil cay yokta..( caktirmayin kizlar...tuzaga dusuruyorumSelam 7.takım nasılsınız
misafirliğe geldim
sanada afiyet olsun canim...ben simdide salatami yedim...iki gun yogurt diye dusunuyordum..ama temizlikten galiba icim cok kiyildiahhh kıyamam cnm bnm yaaa tmm cnm bende çarş perş yapayım o zaman
temizlik yapmışısın yoğurtu hak ettin o zaman bende şimdi yarım tabak çorba içeceğm kızlar
inanma julia yalannnnnnnnnnnn..her hafta sonu diyeti bozmustur azerim hatta fazla kacamaklarla atlatmistir cogu zaman daha iki gun once migde fesati gecirdin
ehehe
sanada afiyet olsun canim...ben simdide salatami yedim...iki gun yogurt diye dusunuyordum..ama temizlikten galiba icim cok kiyildi
bende salata yapsam mı acaba :26:
evet canim, oraya paylasiyorsun..enson bildiri yapan kisinin listesini alinti edip ekliyorsun tekrar ekliyorsun....julia 14.takimdan transfer oldu..yani gecen haftada bildiri yapmis...bana kalirsa bosuna bekletmeyelim listeye alalim diyorum...ama baska arkadaslarinda fikrini alalim...sonucta cogumuz deneme haftasi gecirdik
kızlar nasılsınız???
oğlum uyudu, ben de işe başlamadan bir bakınayım dedim buralara... bugün oğlumun ilk uykusunda 5 mil leslie yaptım, sonrasonda biraz da pilates yapacaktım ancak uyandı...
sizde spor durumları nasıl bakalım??
bende yoruldum canim..pzargunu malum temizlik bitmiyor...birde yaz geliyor..ince yorganlario felan cikarttim...simdi salatami yedim....kosu bandina gecicem...9km yurumeyi dusunuyorum..oda esittir 600kalori....cumaya birinci olmaliyiz frangi...4.takim zehir gibi diyette vallahakızlar nasılsınız???
oğlum uyudu, ben de işe başlamadan bir bakınayım dedim buralara... bugün oğlumun ilk uykusunda 5 mil leslie yaptım, sonrasonda biraz da pilates yapacaktım ancak uyandı...
sizde spor durumları nasıl bakalım??
hahaha bu is arap sacina dondu....evet frangi listeye al canim..sonucta yeni uye degil juliatmm cnm bnm için fark etmez nasıl isterseniz öle olsun deneme sürecine kalabilirim
siz spor olarak ne yapıosunuz ben çalışıorum yaaa eve gelince de çok yoruluorum acaba spor yapmaya çalışssam mı gene de
siz spor olarak ne yapıosunuz ben çalışıorum yaaa eve gelince de çok yoruluorum acaba spor yapmaya çalışssam mı gene de
canım ben de çalışıyorum haftaiçi.. eve geldiğimde yorgunluk oluyor tabii.. bir de oğlumu uyutayım falan derken saat 9.30-10.00 oluyor.. o yüzden düzenli spor yapamıyorum ama bu ara biraz daha zorluyorum kendimi.. leslie sansone ile yürüyüş yapıyorum elden geldiği kadar..
bence dene sporu, vücudun beslenme şekline alışmışsa belki spor daha kolaylaştırır kilo vermeni..
hosgeldin canim, nasilsin...sekerli cay alirmisin?? bizde yesil cay yokta..( caktirmayin kizlar...tuzaga dusuruyorum)
ayyy biz gelirken kendimize yeşil cay sizede kurabiye getiririz...
ayyy biz gelirken kendimize yeşil cay sizede kurabiye getiririz...
haha doğru dedin meyvecim biz kendi çaylarımızı alırız sizede sıcak çikolata da olabilir arkadaşlara enerji verir hem
annacım biz zaten çikolata gibi tatlı kızlarız o yüzden hiç tatlıya ihtiyac duymuoruz
çilek aromalı form çayı içiorum meyvenullcüm istermisin
tamam juliacım bizde size simit filan getirelim sıcak sıcak peynirli patatesli poğaça filan sizin şekerli çayların yanında iyi gider hem :94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?