Hehhh bende öyleyim pitbull gibi saldircak yer ariyorum kuzumm yaaaYok canim regl geldi kriz gelmedi
Kaptanii deryamm guzell menuu afiyett olsun ama suyu az icmissin biraz daha icc lütfenHer akşam aynı ...dur sofrayı toplayayım gelirim diyorum eşime ... sofra duruyor ben menü yazmaya giriyorum buraya
Çarşamba Menü Bildirimi
Sabah
1 fincan Yeşil çay
1 yumurtalı yulaflı omlet
1 domates bol kekikli zeytinyağlı
4 zeytin
Ara
1/4 ayva
Öğle
1 kase tarhana çorba
1 kase yoğurt
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa
Akşam
2 adet ciğer şiş
Salata
1 tk acılı ezme
su 1.6 şimdilik
spor yok.
Anammmm çok sıkı takipdeyiz.iyiki yememisim regle sığınıp o fıstıklı çikolata yi
Seferogullarii tellioğulları büyük gune 2 gun kaldii cissslaraa dokunmuyoruz tabee bende kendimii nasil frenlicemm ama azimliyimm yemicem nutii felann
Menumm
Kahvaltı
1 adet yumurta
2 dlm salam
3-4 çatal peynir
Ara
3 dlm jambon(şirkette kahvaltı vardı Nutella li ,borekli,bal,kaymskli)
Öğlen
2parca mantarlı tavuk kaşarlı
Salata..
Akşam
Bamya+3 kaşık yoğurt
2lt su
Mercimek çorbası ve makarna vardı makarna zaten yemiyorum çorbada mercimek diye icmedim sisirmesin malum bakliyat....
Kaptanii deryamm guzell menuu afiyett olsun ama suyu az icmissin biraz daha icc lütfen
Kaptanii deryamm guzell menuu afiyett olsun ama suyu az icmissin biraz daha icc lütfen
Hakkaten fincan HarikaEki Görüntüle 1916068 Sen bana gel ben onun yanındaki arkadaşına datlu bişeyler koyup ikram edicem
Bugün prensesin doğumgünü koskoca 1 yılı geride bıraktı
"dukancik" canım
İyi ki dogmuş mutlu seneleriniz olsun
Sonunda takibe aldım inşallah dogru kişiyi takip ediyorumdur
Pek güzel olmusss :))Anam ben bebelerden aksami unuttum ya
Töbe ya sanki namaz kaçırdım.
Büyük kız tutturdu civciv .2 saattir ugrasimiz
Eki Görüntüle 1916097
Hayır canım aşırı yüksek değil yani atak gecirmezsin kolay kolay ama bu dönem kan verdin mi bağış için, ağır hastalık yok bildiğim kadarı ile ağır regl oldu mu? Diğer belirtiler var mi saç dökülmesi depresyon tüm belirtileri gibi bunlar önemli. Ayrıca turkiyede kadınların büyük çoğunluğu tiroid hastası ama bilmeyen o kadar fazla ki.10 çok mu yüksek en üst sınır 4.2
Hiç bilgim yok
Sekizi bence iyi bu iki haftada geçici bir durumsa normale döner ya da seyri belli olur kuzum sıkma sakın canınıTıp merkezinde yaptırdım kontrol amaçlı şimdi dahiliye ye randevu aldım 8 ine verdi
Mantıyıda çok özledim beee :)))Menum 23.11.2016 Çarşamba
Sabah
2 tavuk burger
7 zeytin
2 kk peynir
3 bardak cay
Öğlen
1 simit
Akşam
1 kepce barbunya
3 yk manti
Bol salata
3 lt su 2 bardak sut 2 bardak nescafe sade 2 bardak kayisi 35 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar kizlar ben yarinin yemevine baslarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?