Valla benimm geldiide siss kuzummm catttt diyee catlamakk uzereyimm neresindenn tutup duzeleyimm sarkisii gibiiiBenim gelemedi kuzum yaaaKarnım fena şiş
Heeee amannn iyiioll herdaimm kuzummmKız bu haftalar yani, ondan dedim, yoksa iyiyim canım şükür
Valla benimm geldiide siss kuzummm catttt diyee catlamakk uzereyimm neresindenn tutup duzeleyimm sarkisii gibiii
Bence de bu iki haftayı gülerek değerlendir bebisHayırlısı ablam, inşallah sadece stresten olmuştur , bu ara ful komedi izleyeceğim
Ben patladım lav puskurtuyom
Allah evdeki erkek cinsiyetini korusun.Gecmis olsun doktorcum
saydınım günün ne zaman kiBenim gelemedi kuzum yaaaKarnım fena şiş
Dimi gerginligimizden korusun onlari RabbimAllah evdeki erkek cinsiyetini korusun.
Olsun ablam olur böyle başlarda zamanla adapte olursun.slm ne geçmişi okuyabiliyom nede adepte olabiliyom takıma kusura bakmayın arkadaşlar hastası olanlara rabbim şafi ismiyle şifa versin doğum günü olanlarında nice güzel yaşlara müşgülü olanlara rabbim kolaylık sınavları olanlarada başarılar dilerim.........
evet menüme gelince
sabah
1yumurta kk peynir 1 dilim tb ekmeği domates maydonoz
ara
5 6tane ciğ fındık
öğlen
türlü 2 kaşık bulgur ve caccık
akşam
4 köfte salata ve ayran
2 lt su 30 dakka yürüyüş bandında yürüyüş
Takvimim yarın diyor Ahucumsaydınım günün ne zaman ki
Hmm hadi bakalım hayırlısıTakvimim yarın diyor Ahucum
InsaAllah Ahucum keske ♡ ama belirtiler fenaHmm hadi bakalım hayırlısı
İss bitmiyor yap yap aynı
Ayakkabılık artık gicmustu ,ust uste duruyordu hepsi, onları düzelttim
Cocuk odasını topsrlardim dolap feci olmustu , daha duş alicam ama öncesinde bi kahve icicemmm
Kızlar arçelik telve kahve makinesi almak istiyorum ama çok pahalı yaa
slm ne geçmişi okuyabiliyom nede adepte olabiliyom takıma kusura bakmayın arkadaşlar hastası olanlara rabbim şafi ismiyle şifa versin doğum günü olanlarında nice güzel yaşlara müşgülü olanlara rabbim kolaylık sınavları olanlarada başarılar dilerim.........
evet menüme gelince
sabah
1yumurta kk peynir 1 dilim tb ekmeği domates maydonoz
ara
5 6tane ciğ fındık
öğlen
türlü 2 kaşık bulgur ve caccık
akşam
4 köfte salata ve ayran
2 lt su 30 dakka yürüyüş bandında yürüyüş
Öyle deme kuzum kısmet işi bu işler mesela ben ilk gün bildiğin adet oldum sonra kesildi sonra test yaptırıp söktürücü alayım derken öğrendim gramimiInsaAllah Ahucum keske ♡ ama belirtiler fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?