nesi var oğlunun çok geçmiş olsunIyi geceler kızlar kusura bakmayin bugun pek gelemedim
Sabah
Yok cunku oglumu hastaneye gotrdum
Ogle
Kiyma kavurmasi 5 kasik kadar
2 zeytin
2dilim ekmek
Ara ogun
1mandalina
Aksam
Yarm tabah karnabahar
Yogurt salata
Bakk bakk zalimm tellim bizde yemeyelimm dimii bunlariiiGünaydın
Bugün perşembe telliogullari
1.bol sıvı tüketiyoruz ama bu tüketimi bi anda değil veya aksama sıkıştırmıyoruz
2.agir spor yok
3.bol karbonhidrat yok
4.stres den uzak açık güzel bi müzik Ohh oh
5.aksam 6dan sonra yemek yok
6.bulgur vs gibi sıvı tutan yiyecek yemek yok
Yooo olur mu size serbest yiyin için kısır partilar yapin.Bakk bakk zalimm tellim bizde yemeyelimm dimii bunlariii
Hahahhaa cokk zalimm gördüm seni bakk cok cikin hastayim dohtorumm üzme beniiYooo olur mu size serbest yiyin için kısır partilar yapin.
Bende onu diyecektim.o tür makinelerin görselliği güzel ama en güzel kahve bakır cezvede oluyor.makine olarakta sinbo lar varya iyi iş görüyor. TSM de çalışırken öğrendim. Tecrübeli ellerde süper oluyor kahvesi.canım ben kahve delisi olduğum için eşim doğum günümde almıştı geçen yıl .
kolay oluyor yapması tamam amaa çok ta gerek yok bence .
Oy canım benim.bende bi uyandım kan golundeyim.Allahtan izinliyim.sen istesin dimi.Hahahhaa cokk zalimm gördüm seni bakk cok cikin hastayim dohtorumm üzme beniimalumm agrilarimm var en siddetlisinden artcilarr yasiyorumm
Ahhh ahh maleseff işteyim canimm yaa valla ufoyu kendime monte edecemm o kadarda üşüyorum .Ohh sukur kii sen izinlisinn fırsat buldukca uzat ayaklarini dinlenOy canım benim.bende bi uyandım kan golundeyim.Allahtan izinliyim.sen istesin dimi.
Öksürüyor cnm çoğaldı iyice dolu dolu öksürüyor ne yaplm önerebileceğiniz bisey varminesi var oğlunun çok geçmiş olsun
Saol cnmgünaydınnnnn,
saydin78 cnm sabah yedim trabzon hurması ve iki kaşık yogurt teşekür ederim
eşim almış 5-6 tane daha varr,
eşimin tadellede çalışan bri arkadaşı var dün iki kutu tadellle vermiş eşme bir kutusuu şekersiz olandan
bir kez yemiştim ama besin içerigin i bilmiyorum ne gerek vardı şimdi yahu , arada ödül niyetine yesem olur sanırım 87 kalori diyorda önemli olan glismein endeks ti tabi
efsa , ogluna geçmiş olsun cnm
kızlar kahve makinas banada çok pahalı geldi ya esseden aldıgım cezvelerim var benim demir döküm çok güzel salında , sinbonunda var elektirikli cezvesi, ona okdar para verene kadar kaazanlı ütü alırım ben kendimeee
hafta sonu bend esınava girecegim ama hiç çalışmadımmm
Günaydınnnnnnnnn
İçinde fırtınalar kopan dışı sakin aus günaydını bu sabah
Son 3 gün yorulmuşum belli , sabah bacağım seke seke uyandımkendime sinir oluyorum .
Sabah eşim yat sen ben hazırlarım bir şeyler dedi , yataktan seksen kere karıştım adama .
İzin alayım bugün dedi , yoook . Huysuz ihtiyarlar gibiyim .
geçmiş olsun kaptanımGünaydınnnnnnnnn
İçinde fırtınalar kopan dışı sakin aus günaydını bu sabah
Son 3 gün yorulmuşum belli , sabah bacağım seke seke uyandımkendime sinir oluyorum .
Sabah eşim yat sen ben hazırlarım bir şeyler dedi , yataktan seksen kere karıştım adama .
İzin alayım bugün dedi , yoook . Huysuz ihtiyarlar gibiyim .
sonuna cık ekleyince zararı azalıyo du dimiValla yarın Cuma ...üzmesin tartılar ..İyice tırtlarım ha
Mantı gördüm zaten geçmişte3 kaşıkcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?