Oyle tabi canım, kismet Rabbim nasip ederse hersey olur. Kendimi biliyorum ama kuzucum. Ah keske ahÖyle deme kuzum kısmet işi bu işler mesela ben ilk gün bildiğin adet oldum sonra kesildi sonra test yaptırıp söktürücü alayım derken öğrendim gramimi
elamanmı kaldı kuzum 3 kişi kaldık hergün işe gidiyoz gündüz çalışıyoz gece icap berbat durumumuz neyse bişeyler yazacaktım vazgeçtim sus kapa çeneni yasemin:))))))))))Ablam sizin nöbet sistemine ne oldu ???
Ümitsizlik yok kuzum sakın rabbimin gücüne giderOyle tabi canım, kismet Rabbim nasip ederse hersey olur. Kendimi biliyorum ama kuzucum. Ah keske ahgramını Allah bagislasin tatlim ♡♡
Hadi ya hem is hem icap baya az kişi kalmışsınız ablam yeni atamalarda var miydi kadro pekielamanmı kaldı kuzum 3 kişi kaldık hergün işe gidiyoz gündüz çalışıyoz gece icap berbat durumumuz neyse bişeyler yazacaktım vazgeçtim sus kapa çeneni yasemin:))))))))))
Umutsuz degilim canim. Rabbim en iyisini bilir, hayırlısıÜmitsizlik yok kuzum sakın rabbimin gücüne gider
Gecmis olsn cnmKızlar tsh çok yüksek çıktı , diğerleri iyi gibiDahiliyeden randevu aldım yine
Cnm ya uğraştın o kadar baktn mi ya saol ablamervahafsa sabit çıkman kafana takılıyordu ya ; bugün biraz geçmiş haftalarını inceledim senin .
Tartı değişikliği haftan hariç zaten 200 gr - 600 gr arası ... yani hiç büyük şaşman sapman yok . Haftada ortalama 400 gr.
600 gr verdiğin bir hafta var . Oradaki menülerini inceledim . O hafta son bir gün niyetliymişsin ...diğer 2 gün roxenle patates / salata diyeti yapmışsın . İlk 4 günde şimdi ne yiyorsan onu yemişsin .
Yani kuzum senin metabolizmadan benim anladığım , ayda 2-3 kilo verebiliyor kolayca ama fazlası bu düzende yok .
Arttırmak istiyorsan spor ekleyeceksin . O zaman haftada 600-700 ortalamasını yakalarsın diye düşünüyorum .
aeben aplayı soran gördüm dü sanki geçmişte.aöf sınavları var ya haftasonu o sık gelemez bu hafta
kızlar mecbur özleyeceğiz Allah yardımcın olsun ablaaaa
Gunaydinnn canimm insallahh gecer biter sinav dikkat ediyordun bayagi nasil arti kii ödemdir kiz belki üzülmeGünaydın canlar
Su sınav bi geçeydi fena daraldım
Haftaya gelirim inş .
Bu hafta baya artıdayım sanırım.
canım ben kahve delisi olduğum için eşim doğum günümde almıştı geçen yıl .İss bitmiyor yap yap aynı
Ayakkabılık artık gicmustu ,ust uste duruyordu hepsi, onları düzelttim
Cocuk odasını topsrlardim dolap feci olmustu , daha duş alicam ama öncesinde bi kahve icicemmm
Kızlar arçelik telve kahve makinesi almak istiyorum ama çok pahalı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?