aferim gulum...cok iyi yap...ki onlar diyeti bozsunlar
inanma julia yalannnnnnnnnnnn..her hafta sonu diyeti bozmustur azerim hatta fazla kacamaklarla atlatmistir cogu zaman daha iki gun once migde fesati gecirdin
[
Ben Leslie'den $a$mam valla.Beni harika inceltti.Herseyi denemistim,yürüyüs pilates,aerobik ama Leslie teyzemden Allah razi olsun.Onun sayesinde bu ikidir arkadaslar bana dediki sen 59 asla olamazsin.56-57 sin.siz spor olarak ne yapıosunuz ben çalışıorum yaaa eve gelince de çok yoruluorum acaba spor yapmaya çalışssam mı gene de
Yaniii,yaniiii,yaniiiiiiiiiiiiannacım biz zaten çikolata gibi tatlı kızlarız o yüzden hiç tatlıya ihtiyac duymuoruz
Ben Leslie'den $a$mam valla.Beni harika inceltti.Herseyi denemistim,yürüyüs pilates,aerobik ama Leslie teyzemden Allah razi olsun.Onun sayesinde bu ikidir arkadaslar bana dediki sen 59 asla olamazsin.56-57 sin.
Yaniii,yaniiii,yaniiiiiiiiiiii:108:
selam kızlar....
bugğn yediklerim 1 dilim ekmek peynir zeytin kaşar
öğlen kivi ve yarım muz,
akşam karnıyarık ve az pilav
ara:meyve
biz sağlıklı beslenioz bi kerem kalsın :94:
ehe tamam güzelim ikna oldumiradene sağlık hadi bakalım iyi geceler diliyorum sana
selam juliacım....
Demin Leslie'den yeni bittim.Tabii bende öldüm bittim geberdim.Bugün 3 milde yoruldum yaa.Ama yinede pes etmedim.Yikilmadim ayakta kaldim
Canim Türk kayfesi cekiyor.Yapsammiiiiii yapmasammiiiii?Cünkü ben Türk kahvesini sekersiz icemem.Neyse biraz düsüneyim ben
Demin Leslie'den yeni bittim.Tabii bende öldüm bittim geberdim.Bugün 3 milde yoruldum yaa.Ama yinede pes etmedim.Yikilmadim ayakta kaldim
Canim Türk kayfesi cekiyor.Yapsammiiiiii yapmasammiiiii?Cünkü ben Türk kahvesini sekersiz icemem.Neyse biraz düsüneyim ben
bende 3 mile baslıcam yarın cnm 5 mile baslamıştım geçen gün hem iş hem 5 mil çok ağır geldi bana yaa
Olsun 3 milde iyi.Bence vücudun iyice alisana kadar 3 mil yap.E zaten 3 mil 37-38 dakika ediyor.E oda az degil yani
sen süper kilo vermişsn cnm yaaa hepsini bu grupta mı verdin :26:
cnm bnm yaaaa sizinle eminim kilo bvercem burda
Insallah canim.Vericeksin tabiiki.4 kilo nedirki.
Sana bisey sorucaktim.Sen 14. takimdan geldin degilmi?Peki ne oldu oradan ayrildin.Bunu merak ediyorum
cnm yazcam ben sana bunu tmm mı özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?