ayyy canim benim ya...cok teskkurlerr
evet bazen yarim kiloda olsa veridnKiz öldüm gülmekten.Kakahayla güldüm kizzzzz.
Dogru diyon valla ,her hafta sonu kacamakli yasiyorum ben.Yapamiyorum kacamaksiz.Ama birde arkadaslara gidiyorum,pisirip tasiriyorlar,dayanamiyorum napiyim.Ama yinede haftada yarim kilomu veriyorum takir takir kirmizicim yaaa.Sende onu gör.Dün Ganfed'de yedim ya,bugün 300 gram vermisim tatlim .Bak dikkatli oku,almamisim vermisimYani bu sabah 59,1 düm.Bugün aksam yemegi yiyemedim,midem kötüydü.Birazdanda 5 mil Leslie yapicam.Bakayim yarin ne olacam
Ben Leslie'den $a$mam valla.Beni harika inceltti.Herseyi denemistim,yürüyüs pilates,aerobik ama Leslie teyzemden Allah razi olsun.Onun sayesinde bu ikidir arkadaslar bana dediki sen 59 asla olamazsin.56-57 sin.
Yaniii,yaniiii,yaniiiiiiiiiiii:108:
selam canim nasilsin???insallah kacamak felan yapmadin..brkac kisi yine dayanamamis malesefselam kızlar....
bugğn yediklerim 1 dilim ekmek peynir zeytin kaşar
öğlen kivi ve yarım muz,
akşam karnıyarık ve az pilav
ara:meyve
cnm yazcam ben sana bunu tmm mı özelden
frangipani hg gunaydin guzelim.adinin anlami ne cok merak ettim dogrusu.:26:
arkadaslar bu hafta kotu emeller pesindeyim 4. takima kahvaltiya bide yemege cagirdim bol bol yedirecem kilo alsinlar biz kazanalim diye caktirmayin ha .aramizda sirdir bu sisst
günaydın arkadaşlar..keyfim yok moralim bozuk..dün akşam eşimle çok ötü kavga ettik..akşamdan beri kafam kazan gibi düşün düşün çıkamıyorum işin içinden..haftaya ancak bu kadar kötü başlanabilirdi..
uzulme canim dietlerin basinda oyle olur vucut kendini korumaya alir az kalori yakar anlayacagin tasarruf yapar merak etme yakinda duzelir .günaydın günaydın günaydın....
hepinize bol sporlu, az yemekli, kalorisiz bir hafta diliyorum arkadaşlar... bu haftaki yarışta birinci gelmemi lazım, o yüzden birbirimizi bol bol motive etmeliyiz..
keşke şu yarışma cuma değil de pazartesi olsa yaa... ben haftasonu daha çok kilo veriyorum, haftaiçi bir kısmı geri geliyor maalesef.. bu sabah 69,4 çıktım.. geçen haftaya da 69,8 başlayıp 70,2 bitirmiştimniye böyle oluyor acaba?? bir fikri olan var mı?? hani beslenmemde de çok bişey değişmiyor, valla anlamadım.. :26::26:
Günaydın kızlar bu sabah gene güne pazartesi sendromu iile başladımsevmiorum pazartesileri
sabah kahvaltımı yazayım hemencik
1 kaç parça peynir , 1 salatalık , 5 tane zeytin , yarım dilim kadar ekmek
dip not : ekmeği çok az yiyosun demeyin kızlar yaa ben oldum olası ekmeği çok yiyemem yutamıom ama napim
tutku2012 evet
cemre2010
ceyce
saferan
azerikizi
kirmizigül06 evet
JJuLiEtt
doga3
frangipani
Julia hayır
7. TAKIM NEDEN FİKRİNİ BELİRTEN BU KADAR AZ ACİL BİLDİRİLMESİ GEREKİYOR BU KONUNUN PAYLASIMA HERKES FİKRİNİ BELİRTSİN
canım bir çiçeğin ismi.. uzakdoğuda var bu çiçekten daha çok, balayında görmüş aşık olmuştum da kendisine.. arama motoruna yaz bak resimleri çıkıyo, belki tanıdık gelir..
tutku2012 evet
cemre2010
ceyce
saferan
azerikizi
kirmizigül06 evet
JJuLiEtt
doga3
frangipani evet
Julia hayır [/COLOR ]
ben senin oyunu da ekledim ganfedcim..tutku2012 evet
cemre2010
ceyce
saferan
azerikizi
kirmizigül06 evet
JJuLiEtt
doga3
frangipani evet
Ganfed evet
Julia hayır [/COLOR ]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?