Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kırmızıgül gördüm seni aşağıda ve sana bunu getirdim

ayyy canim benim ya...cok teskkurlerr evet bazen yarim kiloda olsa veridn yerim seni
selam kızlar....
bugğn yediklerim 1 dilim ekmek peynir zeytin kaşar
öğlen kivi ve yarım muz,
akşam karnıyarık ve az pilav
ara:meyve
selam canim nasilsin???insallah kacamak felan yapmadin..brkac kisi yine dayanamamis malesef
cnm yazcam ben sana bunu tmm mı özelden

banada banada banadaa juliacimmm...bende bilmek isterimmm

kizlar bu hafta aksamciyim...yani buyuk ihtimal 2den osnra hep nette olurum..sabah erkenden kalkip 9km yurumeye calisacagim...4.takimi yenmemiz lazim sonucta demi ama

gunaydin kizlar iki gundur yoktum ,malum bhafta sonu . misafirlerim vardi. ama bugun dondum hehe .benden kurtulusunuz yok cumaya kadar burdayim .evet misafir demistim demi ,hihihine yaptim biliyormusunuz cay getir gotur bahanesiyle ben bisey yemedim .misafirime bol bol ikramda bulundum yemedigimi caktirmadim ama.he bide dun leslie ile bulusamadimbeni beni kacamakti yani ama bugun bulusacam birazdanhepinizi kocaman opuyorum.

günaydın günaydın günaydın....

hepinize bol sporlu, az yemekli, kalorisiz bir hafta diliyorum arkadaşlar... bu haftaki yarışta birinci gelmemi lazım, o yüzden birbirimizi bol bol motive etmeliyiz..

keşke şu yarışma cuma değil de pazartesi olsa yaa... ben haftasonu daha çok kilo veriyorum, haftaiçi bir kısmı geri geliyor maalesef.. bu sabah 69,4 çıktım.. geçen haftaya da 69,8 başlayıp 70,2 bitirmiştim niye böyle oluyor acaba?? bir fikri olan var mı?? hani beslenmemde de çok bişey değişmiyor, valla anlamadım.. :26::26:

Günaydın kızlar bu sabah gene güne pazartesi sendromu iile başladım sevmiorum pazartesileri

sabah kahvaltımı yazayım hemencik

1 kaç parça peynir , 1 salatalık , 5 tane zeytin , yarım dilim kadar ekmek

dip not : ekmeği çok az yiyosun demeyin kızlar yaa ben oldum olası ekmeği çok yiyemem yutamıom ama napim

arkadaslar bu hafta kotu emeller pesindeyim 4. takima kahvaltiya bide yemege cagirdim bol bol yedirecem kilo alsinlar biz kazanalim diye caktirmayin ha .aramizda sirdir bu sisst

günaydın arkadaşlar..keyfim yok moralim bozuk..dün akşam eşimle çok ötü kavga ettik..akşamdan beri kafam kazan gibi düşün düşün çıkamıyorum işin içinden..haftaya ancak bu kadar kötü başlanabilirdi..

tutku2012 evet

cemre2010

ceyce

saferan

azerikizi

kirmizigül06 evet

JJuLiEtt

doga3

frangipani

Julia hayır

7. TAKIM NEDEN FİKRİNİ BELİRTEN BU KADAR AZ ACİL BİLDİRİLMESİ GEREKİYOR BU KONUNUN PAYLASIMA HERKES FİKRİNİ BELİRTSİN

kızlar merhaba bi konu var paylasımda oylamaya sunuluyor sizin kararınıza göre takımın kararını bildiricem herkes konu ile ilgili fikrini belirtsin lütfen..

yarısmadan ayrılan üye kilo vererek döndüğünde verdiği kiloyu ayrı kaldığı haftaya bölüyoruz.
ama kilo alarak döndüğünde normal hesaplama yapıyoruz. ve dönen üyenin takımı sonuncu oluyor.
siz bu konuda ne diyorsunuz kilo alanın kilosuda ayrı kaldığı haftaya bölünsün mü.

ÖNERİ :

Geri dönmek üzere yarışmadan ayrılan arkadaşlarımız kilo alarak döndüklerinde; aldıkları kilo, yarışmadan ayrı kaldıkları etap sayısına bölünsün.

ÖNERİ SAHİBİ : URUZ / 8. Takım Kaptanı

ÖNERİ OYLARI :
1. Takım => EVET
2. Takım => HAYIR
3. Takım => HAYIR
4. Takım => HAYIR
5. Takım
6. Takım
7. Takım
8. Takım =>
9. Takım => EVET
13. Takım
14. Takım

Yukarıdaki öneriyi takım arkadaşlarının oyuna sunup, çoğunluğun kararını alan takım kaptanı / yardımcısı takım kararlarını EVET / HAYIR şeklinde, paylaşım alanına iletecektir.

Önerinin geçerlilik tarihi 26 Mart 2011 Cumartesi günüdür.

Mevcut takım sayımız 11 dir. 6 Evet/Hayır oyu, önerinin karara bağlanması için yeterlidir.

Son düzenleme:

canım benim.. sıkma canını, düzelir elbet.. arada eşler arasında olur öyle şeyler, çok ciddi bir sebepten tartışmadınız değil mi??

uzulme canim dietlerin basinda oyle olur vucut kendini korumaya alir az kalori yakar anlayacagin tasarruf yapar merak etme yakinda duzelir .

valla kahvalti disinda ekmek yemem bende .bende kahvaltida bi dilim ekmek yedim o yuzden fazla yemedim hafta sonundan kalan depolari kullanirim dedim

bende evet diyorum adim her ne kadar listede olmasada

Gunaydin kizlar... Telefondan giriyorum oyuzden hepinize ayri ayri cvp veremicem

Tutkucum uzme tatli canini her ailede olur ... Cok cidi birsey icin tartismadiysaniz gecer gider;-)

Ganfed senin adini yazmayi unutmusum pc gecince eklerim.. Affet canim

Juliacim az ekmek yemen sorun degil.. Yarim dilim olsada yeterli keske bizlerde yarim dilimle doysak

Hadi ben kosu bandina artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…