Gunaydin kizlar... Telefondan giriyorum oyuzden hepinize ayri ayri cvp veremicem
Tutkucum uzme tatli canini her ailede olur ... Cok cidi birsey icin tartismadiysaniz gecer gider;-)
Ganfed senin adini yazmayi unutmusum pc gecince eklerim.. Affet canim
Juliacim az ekmek yemen sorun degil.. Yarim dilim olsada yeterli keske bizlerde yarim dilimle doysak
Hadi ben kosu bandina artik
günaydın kızlar hepimizin haftası güzel geçer inş. ama hava kapalı benim içim kapalı sinüzitlerim tuttu çook işim var oof offf monti derseniz yerlerde sürünüyor :2::2::2:
bende çok üşüdüm cnm bugün yaaa bankaya fln gitttim geldim çalışmak zor vesselam :97::97:
koş bakalım kaptancım bende 2 uzak bankaya gittim geldim hızlı adımlarla hiç yoktan iyidir demi akşama bi de leslie teyze yaparım 3 mil ohh değme keyfimeee elveda yağlar :92:
canım benim.. sıkma canını, düzelir elbet.. arada eşler arasında olur öyle şeyler, çok ciddi bir sebepten tartışmadınız değil mi??
Tutkucum uzme tatli canini her ailede olur ... Cok cidi birsey icin tartismadiysaniz gecer gider;-)
julia hoşgeldin canım sen yeni katıldın herhalde grubumuza geçmişe bakamadım.hoşgeldin canım.
ohh ohh hadi bakalım... ben de öğle yemeğimi ofiste yicem, o 1 saatte biraz yürüyüş mü yapsam diyorum ama hava da çok soğuk yaaa...
sağolun arkadaşlar..malesef ciddi bi konu nasıl aşıcaz nasıl normale döncez bilmiyorum..açıkcası aşmakta istemiyorum.inceldiği yerden kopsun artık
günaydın kızlar hepimizin haftası güzel geçer inş. ama hava kapalı benim içim kapalı sinüzitlerim tuttu çook işim var oof offf monti derseniz yerlerde sürünüyor :2::2::2:
sağolun arkadaşlar..malesef ciddi bi konu nasıl aşıcaz nasıl normale döncez bilmiyorum..açıkcası aşmakta istemiyorum.inceldiği yerden kopsun artık
noldu canım kocanla ilgilimi problem yaşadın. Allahım rabbim en iyi koca çenesini kapatıp köşede oturan koca kocamada ayarım bugün zaten allahım haftaya çok gergin başladım.
ben senin oyunu da ekledim ganfedcim..
geçmiş olsun canım yaaa.. Başın ağrıyo mu?? çok fenadır onun da ağrısı..
Montiyi bozdun mu haftasonu?? Olsun zararın neresinden dönsen kardır, devam edersin yine ..
canım sağol acayip baş ağrısı yapıyor. Monti fln kalmadı haftasonu kerem sağolsun beni çıldırttı birşey yemiyor içmiyor ishalide geçmedi bunaldım iyicene kocaylada girdik onun yüzünden birbirimize.işe geldim burdada bir gerginim hadi hayırlı olsun haftaya süper başladım
ayy geçer inşallah başının ağrısı canım...
ya çocuklar hasta olunca babalar onlardan daha huysuz oluyo sanırım.. ben de bir tek bizde böyle sanıyordum.. sanki ben üzülmüyorum çocuğun hastalığına.. benim eşim egeden beter oluyor, bir de onunla uğraşıyorum valla..
hoşgeldin tatlııım...7.takım kaptan yardımcısı saferan seni kucaklıyooor....:13:merhaba kızlar yeni takım arkadasınız oldum sanırım
şimdi kısaca kendimden bahsedeyim 58 kiloyum hedefim 54 olmak 63 kilodan düştüm 3 ayda 58e sanırım kilom aşırı olmadığı için biraz daha zor kilo veriorum ben
hele şu sıralar daha da zorlaştı verilecek kilo azaldıkçaaa :97:
siz neler yapıosunuz kızlar farklı bişiy var mı ??? :26:
kırmızıgül beni takıma çağırdığın için teşekkür ederm cnm
rica etsem kurallarınızdan bahsedermisiniz biraz bana
azeriii bunu kepekli pirinçlemi yapcaaz... bu gün bulabilirsem 2 gün yapıcam.. yanında yoğurtla oluyo dimiii...eveeetttttt buda pirinc lapasi diyeti topigi.Okuyun sayfalarca
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/46460-2-gunluk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz.html
ooofffof kentuckiyede hayır denmez kiii....kazan mübarek olaaa...ya ben bugün kentucky yedim, ne olacak benim bu halim???
neymiş sebep ben de merak ederim amaaaa...cnm yazcam ben sana bunu tmm mı özelden
ne oldu ki tatlım yaaa.. belimizi büken hep evlatlarımız yoksa erkeklerin kahrı çekilmiyo....günaydın arkadaşlar..keyfim yok moralim bozuk..dün akşam eşimle çok ötü kavga ettik..akşamdan beri kafam kazan gibi düşün düşün çıkamıyorum işin içinden..haftaya ancak bu kadar kötü başlanabilirdi..
öyle deme canım bi çıkar yol bulursun inş... allah akıl fikir versin eşinede...sağolun arkadaşlar..malesef ciddi bi konu nasıl aşıcaz nasıl normale döncez bilmiyorum..açıkcası aşmakta istemiyorum.inceldiği yerden kopsun artık
çok sevindim canım iyi olmana ... takımımız sağlıklı mutlu 0olsun hep...:90:merhaba kızlar geçmişi okumadan yazayımda öyle okurum evdeki pc bozuk derken bu günde burda bi hata vardı şimdi geldi int
cuma günü hastaneye gitmiştim ya nerdeyse tüm günüm orda geçti mamoğrafi -ultrason çekildi gögsümde 2 noktada iltihap toplanmış korkmana gerek yok dedi dr ilaç verdi biraz azalma var agrıda işte büleeee allaha şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?