Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

koş bakalım kaptancım bende 2 uzak bankaya gittim geldim hızlı adımlarla hiç yoktan iyidir demi akşama bi de leslie teyze yaparım 3 mil ohh değme keyfimeee elveda yağlar :92:

tutku2012 evet

cemre2010

ceyce evet

saferan

azerikizi

kirmizigül06 evet

JJuLiEtt

doga3

frangipani

Julia hayır

GANFED EVET[/B][/QUOTE]

Son düzenleme:
günaydın kızlar hepimizin haftası güzel geçer inş. ama hava kapalı benim içim kapalı sinüzitlerim tuttu çook işim var oof offf monti derseniz yerlerde sürünüyor :2::2::2:

günaydın kızlar hepimizin haftası güzel geçer inş. ama hava kapalı benim içim kapalı sinüzitlerim tuttu çook işim var oof offf monti derseniz yerlerde sürünüyor :2::2::2:

bende çok üşüdüm cnm bugün yaaa bankaya fln gitttim geldim çalışmak zor vesselam :97::97:

koş bakalım kaptancım bende 2 uzak bankaya gittim geldim hızlı adımlarla hiç yoktan iyidir demi akşama bi de leslie teyze yaparım 3 mil ohh değme keyfimeee elveda yağlar :92:

ohh ohh hadi bakalım... ben de öğle yemeğimi ofiste yicem, o 1 saatte biraz yürüyüş mü yapsam diyorum ama hava da çok soğuk yaaa...

canım benim.. sıkma canını, düzelir elbet.. arada eşler arasında olur öyle şeyler, çok ciddi bir sebepten tartışmadınız değil mi??

Tutkucum uzme tatli canini her ailede olur ... Cok cidi birsey icin tartismadiysaniz gecer gider;-)

sağolun arkadaşlar..malesef ciddi bi konu nasıl aşıcaz nasıl normale döncez bilmiyorum..açıkcası aşmakta istemiyorum.inceldiği yerden kopsun artık

julia hoşgeldin canım sen yeni katıldın herhalde grubumuza geçmişe bakamadım.hoşgeldin canım.

evet cnm ben yeni katıldım
ohh ohh hadi bakalım... ben de öğle yemeğimi ofiste yicem, o 1 saatte biraz yürüyüş mü yapsam diyorum ama hava da çok soğuk yaaa...

ara öğün zamanı bi koşu gidip elmamı alim çantamdan :92::92:

sağolun arkadaşlar..malesef ciddi bi konu nasıl aşıcaz nasıl normale döncez bilmiyorum..açıkcası aşmakta istemiyorum.inceldiği yerden kopsun artık

noldu canım kocanla ilgilimi problem yaşadın. Allahım rabbim en iyi koca çenesini kapatıp köşede oturan koca kocamada ayarım bugün zaten allahım haftaya çok gergin başladım.

geçmiş olsun canım yaaa.. başın ağrıyo mu?? çok fenadır onun da ağrısı..

montiyi bozdun mu haftasonu?? olsun zararın neresinden dönsen kardır, devam edersin yine ..

canım eminimki konuşup halledebilirsiniz yaa.. hatırlıyorum birkaç defa daha problem yaşamıştınız.. öyle deme lütfen, her evlilikte olur bunlar.. utkuyu düşün, aile ortamında ayrı büyümesini gerektirecek kadar mı ciddi probleminiz?? hemen kestirip atma lütfen..

noldu canım kocanla ilgilimi problem yaşadın. Allahım rabbim en iyi koca çenesini kapatıp köşede oturan koca kocamada ayarım bugün zaten allahım haftaya çok gergin başladım.

canım sana ne oldu? sen niye kızdın kocana?? allah allah yaa.. haftaya kötü başladık desene..

geçmiş olsun canım yaaa.. Başın ağrıyo mu?? çok fenadır onun da ağrısı..

Montiyi bozdun mu haftasonu?? Olsun zararın neresinden dönsen kardır, devam edersin yine ..

canım sağol acayip baş ağrısı yapıyor. Monti fln kalmadı haftasonu kerem sağolsun beni çıldırttı birşey yemiyor içmiyor ishalide geçmedi bunaldım iyicene kocaylada girdik onun yüzünden birbirimize.işe geldim burdada bir gerginim hadi hayırlı olsun haftaya süper başladım

ayy geçer inşallah başının ağrısı canım...

ya çocuklar hasta olunca babalar onlardan daha huysuz oluyo sanırım.. ben de bir tek bizde böyle sanıyordum.. sanki ben üzülmüyorum çocuğun hastalığına.. benim eşim egeden beter oluyor, bir de onunla uğraşıyorum valla..

sağol canım yaa.

aynen yaa ikinci bebeğim adam resmen yaa hangisiyle uğraşacağımı bilemiyorum. kendimden vazgeçtim zaten onlarla uğraşmaktan kendimi bile unutuyorum.

merhaba kızlar geçmişi okumadan yazayımda öyle okurum evdeki pc bozuk derken bu günde burda bi hata vardı şimdi geldi int
cuma günü hastaneye gitmiştim ya nerdeyse tüm günüm orda geçti mamoğrafi -ultrason çekildi gögsümde 2 noktada iltihap toplanmış korkmana gerek yok dedi dr ilaç verdi biraz azalma var agrıda işte büleeee allaha şükür

hadiyin kızlar sularımızı iiçelim hep beraber

hoşgeldin tatlııım...7.takım kaptan yardımcısı saferan seni kucaklıyooor....:13:

tutku2012

cemre2010

ceyce

saferan evet

azerikizi

kirmizigül06 hayir
JJuLiEtt

doga3

frangipani

Julia[/COLOR]

azeriii bunu kepekli pirinçlemi yapcaaz... bu gün bulabilirsem 2 gün yapıcam.. yanında yoğurtla oluyo dimiii...
ya ben bugün kentucky yedim, ne olacak benim bu halim???
ooofffof kentuckiyede hayır denmez kiii....kazan mübarek olaaa...
cnm yazcam ben sana bunu tmm mı özelden
neymiş sebep ben de merak ederim amaaaa...
ne oldu ki tatlım yaaa.. belimizi büken hep evlatlarımız yoksa erkeklerin kahrı çekilmiyo....
öyle deme canım bi çıkar yol bulursun inş... allah akıl fikir versin eşinede...
çok sevindim canım iyi olmana ... takımımız sağlıklı mutlu 0olsun hep...:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…