Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim benim Allah sabirlar versin. Cok zor dayanmak. Allahim rahmet eylesin ablani cennetinde muhafaza eylesin insaAllah. Yavrunun sana ihtiyaci var tatlim. Zor ama ne yapalim hayatin gercegi. Sabirlar diliyorum

Ausum Hulya Avsarin sismis hali gibiyim evet kuzum @Dersaadet_ ten istedim de listeyi paylasir mi ki 7.takim ruhu adina

Son düzenleme:
Sagol Auscum..benim acim tek ablam degil..22 yasinda abimi.annemi babami kaybettim. Genc yasimda cok büyük acilar yasadim..mecbur dayanacagim yapacak bisey olsa keşke..

Günaydın güzellikler

Pazara gittim geldim , işe güce devam

Kolay geleee ...bol ter at iş güç sırasında

Obez sınırının 0 noktasında ben varım heyyyy aşağıdakiler bırakmayın beni .

Sıkı tuttum bırakmam

Ausum Hulya Avsarin sismis hali gibiyim evet kuzum @Dersaadet_ ten istedim de listeyi paylasir mi ki 7.takim ruhu adina

Tabii ki paylaşır .... aaaaa @Dersaadet_ paylaşmaz olur mu hiç

Ablam Rabbim gani gani sabır versin inna lillahi ve inna ileyhi raciun. Ata daha çok küçük gerçekten sana çok ihtiyacı var. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah

Hayalimdeki Gelecek Cuma Sadece listedeki isimler için geçerli bir hayal ... Diğer tüm arkadaşlar umarım 1 kilo verir haftada min.

Betulina : İstikrarlı betülden + görmeyiz . Yine listeye -500 / -600 vermiş gelir

saydin78 : 1. belli 2. kim diyen Avşar saydınımdan en az -1300 bekliyorum , yüzde olarak 1.liğe aday

ervahafsa : Ervamı bu hafta sıkı takip edeceğim . Haftada 600 gr verdiği rekorunu bu hafta en egale edeceğiz

Davina : Davim 2 haftanın tüm +100 lerinin acısını bu hafta çıkaracak . Mehtap efsanesi bu hafta dönecek. Offf veremiyorum diye salmaz o kendini eminim

T tuba52 : Tubam dış kulvardan gelecek bu hafta görün hele ... diyet listesine uysun , en az - 800 cepte

roxen2303 : roxenim güzellik kraliçem ... o da istikrara devam ...Kalan kuş kadar kilosu içinde bu hafta da 300/ 400 verecektir .

Ausencia : Hmmm austan bu hafta en az - 700 bekliyorum .

@masumm : Masum 4 elle sarılacak diyete ...73 ler kapıda .

DelyDoly : İşte bu isim feci süpriz . eksi 2500 le gelse şaşırmammmm

@Dersaadet_ : detoks saadet , 2 kilo yağı bu hafta tartıya yansırsa ...ki yansır ... 1.lik goes to saadet mi acaba

cydnz_1 çizgisini bozmaz ... bu haftada da en az 600 gr verir benim ceydam

Ahu060812 ahuuuum ... o dyete o spora o enerjiye ...listeye de girmiş 1 kg altı gelmez ahumdan , eminim

kelebekolacam doktorum ... deliye kaptırır mı 1.liği ...yoksa listeye girdiği ilk gerçek haftada ...bireysel 1.simi olur olur mu olur ...doktor bu 78 görürüz bence

Normal üstü

Wawwww kaptanim benim, bigbang olursa birinci olabilirim ya ikinci kimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…