- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Canim benim Allah sabirlar versin. Cok zor dayanmak. Allahim rahmet eylesin ablani cennetinde muhafaza eylesin insaAllah. Yavrunun sana ihtiyaci var tatlim. Zor ama ne yapalim hayatin gercegi. Sabirlar diliyorumSelam kizlar cok sagolun...ablamin 3 yıllık mucadelesi maalesef sona erdi..yokluguna alismak sozkonusu bile degil..birbirimize cok düşkündük..kendimi toparlamaya calisiyorum. Mesaj yazan arkadaslarima tek tek donemedim..kusura bakmayin..su 2 hafta nasil gecti neydi farkinda bile degilim..ama geride kalanlar icin iyi olmak zorundayim biloyorum..ozellikle oglum cok etkileniyor..sen sadece gül bana yeter diyor kuzum. Diyet isine baslayayim tekrar dedim kendime meşgale olsun diye..tartildim sabah 78.6 ile basliyorum bakalim..yapabilirsem.
Ausum Hulya Avsarin sismis hali gibiyim
Ooooo Hülya Avşar mı kaçtı içine yavrumdersaadetin detoksunu da istemişsin gözümden kaçmadı
Eline sağlık gülüm . Gece gelirim dedim gelemedim .Muhabbete daldık eşle .
İlk fırsatta düzenleyeceğim
Sagol Auscum..benim acim tek ablam degil..22 yasinda abimi.annemi babami kaybettim. Genc yasimda cok büyük acilar yasadim..mecbur dayanacagim yapacak bisey olsa keşke..
Günaydın güzellikler
Pazara gittim geldim , işe güce devam
Obez sınırının 0 noktasında ben varım heyyyy aşağıdakiler bırakmayın beni .
Ausum Hulya Avsarin sismis hali gibiyimevet kuzum @Dersaadet_ ten istedim de listeyi paylasir mi ki 7.takim ruhu adina
Gidemeyen Ausum ♥♥♥Gitmeden gelen aus
Selam kizlar cok sagolun...ablamin 3 yıllık mucadelesi maalesef sona erdi..yokluguna alismak sozkonusu bile degil..birbirimize cok düşkündük..kendimi toparlamaya calisiyorum. Mesaj yazan arkadaslarima tek tek donemedim..kusura bakmayin..su 2 hafta nasil gecti neydi farkinda bile degilim..ama geride kalanlar icin iyi olmak zorundayim biloyorum..ozellikle oglum cok etkileniyor..sen sadece gül bana yeter diyor kuzum. Diyet isine baslayayim tekrar dedim kendime meşgale olsun diye..tartildim sabah 78.6 ile basliyorum bakalim..yapabilirsem.
Normal üstü
B K E Top List Sıra Üye BKE Durum 1. @fatmanurkaya 41.9 2.sınıf Obez 2. Ahu060812 36.1 2.sınıf Obez 3. @Nisaca 35.7 2.sınıf Obez 4. Davina 35.6 2.sınıf Obez 5. T tuba52 34.7 1.sınıf Obez 6. cydnz_1 32.2 1.sınıf Obez 7. @Sherrysherrylady 31.9 1.sınıf Obez 8. @narin_nazenin 31.9 1.sınıf Obez 9. DelyDoly 31.6 1.sınıf Obez 10. Betulina 30.7 1.sınıf Obez 11. kelebekolacam 29.3 Normal Üstü/Kilolu 12. @aeben 29.0 Normal Üstü/Kilolu 13. @masumm 28.2 Normal Üstü/Kilolu 14. @Dersaadet_ 27.7 Normal Üstü/Kilolu 15. @ErSeSi 27.7 Normal Üstü/Kilolu 16. kuzularinannesi 27.3 Normal Üstü/Kilolu 17. saydin78 27.2 Normal Üstü/Kilolu 18. ervahafsa 27.1 Normal Üstü/Kilolu 19. @yasom7272 27 Normal Üstü/Kilolu 20. Ausencia 26.8 Normal Üstü/Kilolu 21. @vorones 25.2 Normal Üstü/Kilolu 22. @_AYNURA_ 24.9 Normal 23. @nananais 24.3 Normal 24. @begum75 23.8 Normal 25. @Yenihayat2016 22 Normal 26. roxen2303 21.1 Normal 27. . . . 28. . . . 29. . . . 30. . . .
Alice harikalar diyarındaki şapkacı. Adamın her karakteri ayrı bir hoşkuzularinannesi canım avatar Resmini görünce tirsiyom.ayyy o nerden.benim coluk çocuğa karisali pek film kulturum kalmadı bi filmden mi
Wawwww kaptanim benim, bigbang olursa birinci olabilirimHayalimdeki Gelecek CumaSadece listedeki isimler için geçerli bir hayal ... Diğer tüm arkadaşlar umarım 1 kilo verir haftada min.
Betulina : İstikrarlı betülden + görmeyiz . Yine listeye -500 / -600 vermiş gelir
saydin78 : 1. belli 2. kim diyen Avşar saydınımdan en az -1300 bekliyorum , yüzde olarak 1.liğe aday
ervahafsa : Ervamı bu hafta sıkı takip edeceğim . Haftada 600 gr verdiği rekorunu bu hafta en egale edeceğiz
Davina : Davim 2 haftanın tüm +100 lerinin acısını bu hafta çıkaracak . Mehtap efsanesi bu hafta dönecek. Offf veremiyorum diye salmaz o kendini eminim
T tuba52 : Tubam dış kulvardan gelecek bu hafta görün hele ... diyet listesine uysun , en az - 800 cepte
roxen2303 : roxenim güzellik kraliçem ... o da istikrara devam ...Kalan kuş kadar kilosu içinde bu hafta da 300/ 400 verecektir .
Ausencia : Hmmm austan bu hafta en az - 700 bekliyorum .
@masumm : Masum 4 elle sarılacak diyete ...73 ler kapıda .
DelyDoly : İşte bu isim feci süpriz . eksi 2500 le gelse şaşırmammmm
@Dersaadet_ : detoks saadet , 2 kilo yağı bu hafta tartıya yansırsa ...ki yansır ... 1.lik goes to saadet mi acaba
cydnz_1 çizgisini bozmaz ... bu haftada da en az 600 gr verir benim ceydam
Ahu060812 ahuuuum ... o dyete o spora o enerjiye ...listeye de girmiş 1 kg altı gelmez ahumdan , eminim
kelebekolacam doktorum ... deliye kaptırır mı 1.liği ...yoksa listeye girdiği ilk gerçek haftada ...bireysel 1.simi olur olur mu olur ...doktor bu 78 görürüz bence
Eki Görüntüle 1917282 Buyrun birlikte kahve içelim şekerler ♡♡♡♡♡
Afiyet olsun doktorcum ♡ Gofret mi kahvenin yanindakiler? aman diyim sakın yime tellioğlumEki Görüntüle 1917284 ben içtim canım saol.cislari görmeyin koklamadim bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?