Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sonra aciklamissin zati doktorum kalbime iniyodu az daha Kocis cikolatayi goturdu ben sadece kahvemi ictim tabi ki
Benim koca az değişik kahveyi şekersiz yaptım diye getirdim Gofreti baktı ben yemiyom oda belki 1 tane almıştır.bana kiyamadigindan değil ben diyet yaparsam oda yapar.

Insallah kaptanm

Kizlar selam, yoruldum geverdimmmmm

Sabah sınava gittim ,ordan arkadaşa,sonra tekrar sınav iki pantul aldım geldim

@Daydream15 basın sağolsun,allah sabırlar versin hayatta bazilarimizin sınavı böyle ağır oluyor

Ausencia o 73 görülecek bu hafta analiz yine superr yaa

Valla çok yoruldum , iki pantul aldım kendime bisiyler daha ali alicaktim önce hak et masumm hanım dedimmm!!!!

Menü yazayım bugün biraz garip oldu!!

Sabah 1 Trabzon hurması yiyip gittim okula

Sınav zamanıni beklerken iki wasa arasına yaptığım sandviç yedim...

Arkadaşıma gittim bir ,iki leblebi ,bir parça çikolata yedim,ikisi bir arada kahve ile ,

yemek yemeden birakmam dedi, bir kepçe çorba mercimek ,iki uç yemek kaşığı kıyma kavurma yedimm..

Eve zor dustum içim yanmıştı iki büyük ayran aldım gelirken 600 cc ayran içtim,biraz et döner yedim bir iki tanede fındık badem tirrikladim ( hala tirtiklamaya devam ediyorum)

Kahve icerim bundan sonra evde kimse yok aslında yurusem biraz

Hayırlıı iyi günlerinde kullan canım pantullarını

Nare83 nasıl geçti sınavlar canım ?

Arkadaşta iyi atlatmışsın günü . O 73 burayaaa gelecek

Kaç beden aldın bakayım pantalonları ?

Bende bugün netten bakıp sepete attım , alıp almamakta kararsızım . 40 beden işaretledim

Bu ikisi

Ausencia çok beğendim ikisi de güzel ben bi laci aldım birde siyah kanvas gibi böyle şekilli sukullu şeyleri henüz yiyemiyorum

Kuruyemiş tabağını kaldırıp acı kahve getirdim yerine

İyi yapmışsın , kahve candır

Ya aslında almamam gerek bir şey ama istediğim kiloya da çok kalmadı . Beden o kadar değişmez . 40 a şu an girer miyim onu da bilmyorum ya ... 4o alayım da giymek için cebelleşeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…