Sonra aciklamissin zati doktorum kalbime iniyodu az dahaEki Görüntüle 1917284 ben içtim canım saol.cislari görmeyin koklamadim bile.
Benim koca az değişik kahveyi şekersiz yaptım diye getirdim Gofreti baktı ben yemiyom oda belki 1 tane almıştır.bana kiyamadigindan değil ben diyet yaparsam oda yapar.Sonra aciklamissin zati doktorum kalbime iniyodu az dahaKocis cikolatayi goturdu ben sadece kahvemi ictim tabi ki
Allah sabır versin mekanları cennet olsn cnmSagol Ahum.
Insallah kaptanmHayalimdeki Gelecek CumaSadece listedeki isimler için geçerli bir hayal ... Diğer tüm arkadaşlar umarım 1 kilo verir haftada min.
@Betulina : İstikrarlı betülden + görmeyiz . Yine listeye -500 / -600 vermiş gelir
saydin78 : 1. belli 2. kim diyen Avşar saydınımdan en az -1300 bekliyorum , yüzde olarak 1.liğe aday
ervahafsa : Ervamı bu hafta sıkı takip edeceğim . Haftada 600 gr verdiği rekorunu bu hafta en egale edeceğiz
@Davina : Davim 2 haftanın tüm +100 lerinin acısını bu hafta çıkaracak . Mehtap efsanesi bu hafta dönecek. Offf veremiyorum diye salmaz o kendini eminim
@tuba52 : Tubam dış kulvardan gelecek bu hafta görün hele ... diyet listesine uysun , en az - 800 cepte
@roxen2303 : roxenim güzellik kraliçem ... o da istikrara devam ...Kalan kuş kadar kilosu içinde bu hafta da 300/ 400 verecektir .
Ausencia : Hmmm austan bu hafta en az - 700 bekliyorum .
Nare83 : Masum 4 elle sarılacak diyete ...73 ler kapıda .
DelyDoly : İşte bu isim feci süpriz . eksi 2500 le gelse şaşırmammmm
@Dersaadet_ : detoks saadet , 2 kilo yağı bu hafta tartıya yansırsa ...ki yansır ... 1.lik goes to saadet mi acaba
@cydnz_1 çizgisini bozmaz ... bu haftada da en az 600 gr verir benim ceydam
@Ahu060812 ahuuuum ... o dyete o spora o enerjiye ...listeye de girmiş1 kg altı gelmez ahumdan , eminim
kelebekolacam doktorum ... deliye kaptırır mı 1.liği ...yoksa listeye girdiği ilk gerçek haftada ...bireysel 1.simi olur olur mu olur ...doktor bu 78 görürüz bence
Insallah kaptanm
Umarim oyledir kaptanimHafta sonu sessizliği hayra alamet değil miiiii güzeller ?
Umarim oyledir kaptanimbenim acimdan super giden bir hafta sonu sıfır kacamak
Hahhahahhaa diyorum kelebekimmmBen sadece dely i gecicem gerisi artık kacincilik olur bilmem.
Hayırlıı iyi günlerinde kullan canım pantullarınıKizlar selam, yoruldum geverdimmmmm
Sabah sınava gittim ,ordan arkadaşa,sonra tekrar sınav iki pantul aldım geldim
@Daydream15 basın sağolsun,allah sabırlar versin hayatta bazilarimizin sınavı böyle ağır oluyor
Ausencia o 73 görülecek bu hafta analiz yine superr yaa
Valla çok yoruldum , iki pantul aldım kendime bisiyler daha ali alicaktim önce hak et masumm hanım dedimmm!!!!
ilk gülen oldun dikkatini cekerimHahhahahhaa diyorum kelebekimmm
ilk gülen oldun dikkatini cekerim
Alış veriş demeyinnn yasakliyim
Ausencia çok beğendim ikisi de güzel ben bi laci aldım birde siyah kanvas gibi böyle şekilli sukullu şeyleri henüz yiyemiyorum
Kuruyemiş tabağını kaldırıp acı kahve getirdim yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?