Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ve bence Fatma hiç moralini bozmasın . Gebelik sürecinin doğal akışına bıraksın kendini . 12 kilodan üste çıkmasın .
Gebelik sonrası diyete başlasın
Kuzum 12 kilo öyle bir hayal ki benim için keşke diyeceğim ama çok zor mezun olduktan sonra 7 kilo fazlam var şimdi. Ama memeler moralimi bozdu sal aldım elbisenin üzerine mecburen düğün de karma kadın erkek

Iyi aksamlar arkadaslar...acim yaaa cok acimmm...cok yemeye aliskin biri olarak az yemeye dayanamiyorum...
Sabah 2yumurta tere lor yedim
Oylen 1tavuk salata lor yedim
Ara 6siyah kuru erik
Aksam 3kepce diet mercimek corbasi ve dereotu yedim.3litre su 3yesil cay ve su an kocam onumde yemek yiyo kokulu kokulu mis beyaz ekmekle...dayanamiyom yaa...ama bugun ekmeksiz yedim bi de sifir kacamak....yarin tartiyi merakla bekliyorum...

Kuzum 12 kilo öyle bir hayal ki benim için keşke diyeceğim ama çok zor mezun olduktan sonra 7 kilo fazlam var şimdi. Ama memeler moralimi bozdu sal aldım elbisenin üzerine mecburen düğün de karma kadın erkek

Üzme canını ...geçici ve çok güzel bir dönem bu bırak şişsin memeler ... bırak dar gelsin elbisen ...

Oyyyyyyy tam diyet günü olmuş aynura ...sakınnnn sakınnn bozma .Bırak yesin eşin ..o şişko olsun

Kızlar 45 dk yurume yetirli diye dusunuyorum, birde bende bir alet var twisten shape adı 100 adım onu yaptım fazlalatircam ,, birde sguat yapmak istiyorum

2 kg ağırlıklarim var kolda calisiyim diyorum ..

Ay su kadın 40 kilo nasıl gider diyen ece inanılmaz motive ediyor yaa

Benimde kol çalışmam lazımmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…