Aslında akşam dediğim 4.5da yedik.Öğle ile akşam yer değiştireydi bari .. akşam için çok olmuş .. laf aramızda dely daha az yemiş
Hehehehe benn 1. Olcammm benn bennnÖğle ile akşam yer değiştireydi bari .. akşam için çok olmuş .. laf aramızda dely daha az yemiş
Kuzum 12 kilo öyle bir hayal ki benim için keşke diyeceğim ama çok zor mezun olduktan sonra 7 kilo fazlam var şimdi. Ama memeler moralimi bozdu sal aldım elbisenin üzerine mecburen düğün de karma kadın erkekVe bence Fatma hiç moralini bozmasın . Gebelik sürecinin doğal akışına bıraksın kendini . 12 kilodan üste çıkmasın .
Gebelik sonrası diyete başlasın
Kuzum 12 kilo öyle bir hayal ki benim için keşke diyeceğim ama çok zor mezun olduktan sonra 7 kilo fazlam var şimdi. Ama memeler moralimi bozdu sal aldım elbisenin üzerine mecburen düğün de karma kadın erkek
Iyi aksamlar arkadaslar...acim yaaa cok acimmm...cok yemeye aliskin biri olarak az yemeye dayanamiyorum...
Sabah 2yumurta tere lor yedim
Oylen 1tavuk salata lor yedim
Ara 6siyah kuru erik
Aksam 3kepce diet mercimek corbasi ve dereotu yedim.3litre su 3yesil cay ve su an kocam onumde yemek yiyo kokulu kokulu mis beyaz ekmekle...dayanamiyom yaa...ama bugun ekmeksiz yedim bi de sifir kacamak....yarin tartiyi merakla bekliyorum...
Hehehehe benn 1. Olcammm benn bennn
Kaptana bak huuu tarafsız olman lazimBende senle beraber 4 gün yapsam mı yinekaşınan aus modeli
Kaptana bak huuu tarafsız olman lazim
Kızlar 45 dk yurume yetirli diye dusunuyorum, birde bende bir alet var twisten shape adı 100 adım onu yaptım fazlalatircam ,, birde sguat yapmak istiyorum
2 kg ağırlıklarim var kolda calisiyim diyorum ..
Ay su kadın 40 kilo nasıl gider diyen ece inanılmaz motive ediyor yaa
oy oyyy sen dur ben atarım. Ben simdi bi Leslie yapar arayı kapatirim.bi de 2 bağ tere alırım0 tarafsızlık işte ... sefer 4 gün yapınca kendini ateşe atan telli tarafsızlığı
sınavlar yarın da var miaeben sınav nasıldı gülüm ?
oy oyyy sen dur ben atarım. Ben simdi bi Leslie yapar arayı kapatirim.bi de 2 bağ tere alırım
sınavlar yarın da var mi
Bağırsak hareketine katıda bulunur. Bağırsakların temizlenmesini sağlar. Böylece aynı zamanda kilo vermeyi kolaylaştırır.
Dersaadet Detox dedi tere dedi kayboldu.Tere çılgınlığı var topikte ...bilmediğim bir etkisi mi var yahu ?
Yarında var evet .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?