Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

BIZDE senin kulaklarını cinlattik durduk.hepsi meraktan

Atomu icemedim yine canim istemedi 1-2 yudum yerli muz ilave oldu menume

Canim bebegin o kekstralarla cezeryelerle tahin pekmez ve sutlacla doymuyor inanki. Seninki sadece kendini kandirmak boyle olduguna bu sekilde beslenerek cocugunun doyduguna inanmak
Yok ben o dedikelrini kendim için yani canım istedi die yedim de. Bebem için aç yatmiyim peynir ekmek yedim

Başiniz sağolsun. Allahım sabır versin. Yeniden gelMen ne güzel oldu. Hoşgeldin. İnşallah diyetin vs. Herşey gönlüne göre olur

Ama bu bebeginin senin yediklerinden beslendigi gercegini degistirmez ki. Ve onlari yedin
Yediklerim bana kilo yapıcı besleyici şeyler ki hani tahinpekmez ekmek tatlı şeyler . . Kaliteli süt nasıl olur ki. Yesin yediklerimden ona kilo yapsın isterim yani.

Mersi tatlım

Yediklerim bana kilo yapıcı besleyici şeyler ki hani tahinpekmez ekmek tatlı şeyler . . Kaliteli süt nasıl olur ki. Yesin yediklerimden ona kilo yapsın isterim yani.
Karar senin tabi. Bir sure once anlattigin ablanin cocuklari gibi olmasin da cocugun. Sen kilo alinca bebeginin beslendigini dusunuyorsan yorum yapamiyorum artik.

OKURSAN BELKİ YARDIMCI OLUR

Süt oluşum sürecinde günlük protein ihtiyacınızın karşılanmasında bitkisel protein kaynaklarının dışında hayvansal protein de önemlidir. Çünkü ilerleyen süreçte daha sonrakigebelikleriniz için bebeğin beyin gelişimi anne karnında başlaması nedeni ile ve anne sağlığını da korumak adına emziren kadının tüketimlerine ek olarak 1 yumurta ve 2 su bardağı süt veya yoğurt eklemek ile günlük ihtiyacı karşılanmış olur.

Günde 5-7 porsiyon taze sebze ve meyve mutlaka tüketilmelidir. Yalnız bunların mevsimsel ürünlerden seçilmesi önemlidir.

Salam, sosis, sucuk, jambon gibi katkı maddesi içeren baharat ve tuz yoğunluğu fazla olan bu tarz besinler, konserve gıdalardan uzak durmak daha sağlıklıdır.

Kalsiyum yönünden zengin olan süt, yoğurt, peynir her gün mutlaka tüketilmelidir.

Sağlıklı beslenme için her besin gurubundan günlük olarak yeterli ve dengeli olarak almak gerekir. Kabaca bu dönemde;

Süt- yoğurt 2-3 su bardağı (400-600 ml)

Peynir 2 kibrit kutusu kadar( 60 gr)

Et, tavuk, balık 3-4 porsiyon

Yumurta, kuru baklagiller 1 porsiyon

Taze sebze ve meyveler 5-7 porsiyon

Tahıllar

Ekmek 4-6 dilim

Pirinç, bulgur, makarna vb hiç veya 2-3 porsiyon

Süt oluşumu için çok fazla şekerli gıda ve tatlı tüketmeye gerek yoktur. Bu size kilo katmanın dışında başka bir şey yapmaz. Tatlı tüketmek istediğinizde sütlü tatlılar, kurutulmuş meyveler veya meyve tatlıları tercih edilebilir.

2 gündür taşınıyoruz abla pek gitmiyor pazartesi düzene girerim inşaallah .
Dün 9 da başladım gece 11 e kadar eiyi topla taşı yerleştir.bugün de 10.30 da başladık 15.00 a kadar aynı .sonra yemekli düğün varmış oraya gittik apar topar türk bi mühendis rus bi kızla evlendi . oğlan da da bi huysuzluk bi huysuzluk .iyicene yoruldum.
Büyük eşyalar kaldı onları da yarın taşıyalım inşaallah da pazartesi diyetime sporuma dikkat edicem.menülerimi etiketlerim seni ablam görüşürüz.iyi geceler

Kızlar iki gündür halim bu topla taşı yerleştir.
Bu daire çok küçüktü şimdi aynı bina fakat daha geniz bi daireye taşınıyorum.ama yordu epey.
Sabah dizlerimde ağrılar vardı bu ara sık hissetmeye başladım.
Kilolu olan arkadaşlarım sizde de var mı.böyle dizimin üstünde bi kemer var da elektrik şoku veriyor gibi uyuşukluk hissi ve acı .korkuyorum dizlerimde bi sıkıntı çıkıcak diye.inşaallah çıkmaz

Hadi iyi geceler

Bugün neler yedin ervam ?

Bir gün önceden günlük liste yapalım mı sana ?

Uyabilirsen tabii . Sen evde ne var ne yok yaz ... özelden de ayarlayabiliriz
Canm kaptnm sen ne dersin ayrlrm ben biraz gec oldu ama giremedim yine bu gun yognluktan arkadsmn yerine kursa bakyrm iki gundr

Kzlar menumu vereyim
Sabah
2 zeytin
Yarm yumurta
Kk peynir
1dilim ekmek
Ogle
Yogurtlu tavuklu salata
Aksam
1 lavas ile gobekli cig kofte
Firin patates 2 ay dilim
1 bardak ayran

Kaptanm bana bi el at ya bugun herkz kilo almssn diyip durdu kursta eve geldim tartildim 77 inanamiyrm hala nasil olur bu bn ne yapsam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…