- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
BIZDE senin kulaklarını cinlattik durduk.hepsi meraktanKızlarrr ben geldimbiiirsürü alıntım vardı yazarken telefonun şarjı bitti kapandı açtım bi baktım hepsi gitmiş
saydin78 kelebekolacam @Ausencia tabiki paylaşırım detoksu siz beni ne sandınız aaaa
1. Gün
Kahvaltı
1 muz + 1 dilim ananas (ananasın 4te 1i)
Öğlen
Atom salata (marul, roka, tere, nane,yarım elma, yarım nar)
Ara
1 muz + 1 dilim ananas
Akşam
Atom salata
Ara
1 dilim ananas + 1 kivi
Gün içinde sınırsız çiğ sebze ve 1 meyve hakkı var saat sınırı yok
2. Gün
Her öğüne +2 ceviz
Hehe İyi yaptınızBIZDE senin kulaklarını cinlattik durduk.hepsi meraktan
Atomu icemedim yine canim istemediMerhaba şekerler menu biraz cıslandı idare edin bugünlük
Sabah
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
5 küçük dilim sucukla yapılmış yumurta
2 bardak çay
1 incir 1 ceviz 5 badem
16:30 gibi
1/2 tabak ıspanak
1 su bardağına yakın yoğurt
Brokoli salatası
1 yudum buğday ekmeği
Ara
1/2 küçük kurabiye (ev yapımı, dayanamadım)
Ara
1 mandalina
1 kayısılı çay
Gece
Atom içerim
Su: 2 litre
Spor: yok
@roxen2303vorones
Yok ben o dedikelrini kendim için yani canım istedi die yedim de. Bebem için aç yatmiyim peynir ekmek yedimCanim bebegin o kekstralarla cezeryelerle tahin pekmez ve sutlacla doymuyor inanki. Seninki sadece kendini kandirmak boyle olduguna bu sekilde beslenerek cocugunun doyduguna inanmak
Başiniz sağolsun. Allahım sabır versin. Yeniden gelMen ne güzel oldu. Hoşgeldin. İnşallah diyetin vs. Herşey gönlüne göre olurKızlar tekrar sağolun..hepiniz..
Bismillah diyip başlayalım bakalım..
Sabah 2 sütlü şekersiz nescafe..
Kahvaltı:çeyrek avokado,1 yumurta,4 küçük parça kıymalı kol böreği..dilim değil 1 parmak kalınlığında 2 cm boyunda :)
Akşam:yeşil salata,1 yumurta,1 etimek..
Açık havada yürüyüş yaptık 1 saat kadar..
Günde 2 öğün yiyeceğim bu dönem leptin neymiş bi bakayım..
Ama bu bebeginin senin yediklerinden beslendigi gercegini degistirmez ki. Ve onlari yedinYok ben o dedikelrini kendim için yani canım istedi die yedim de. Bebem için aç yatmiyim peynir ekmek yedim
Yediklerim bana kilo yapıcı besleyici şeyler ki hani tahinpekmez ekmek tatlı şeyler . . Kaliteli süt nasıl olur ki. Yesin yediklerimden ona kilo yapsın isterim yani.Ama bu bebeginin senin yediklerinden beslendigi gercegini degistirmez ki. Ve onlari yedin
Mersi tatlımKızlarrr ben geldimbiiirsürü alıntım vardı yazarken telefonun şarjı bitti kapandı açtım bi baktım hepsi gitmiş
saydin78 kelebekolacam @Ausencia tabiki paylaşırım detoksu siz beni ne sandınız aaaa
1. Gün
Kahvaltı
1 muz + 1 dilim ananas (ananasın 4te 1i)
Öğlen
Atom salata (marul, roka, tere, nane,yarım elma, yarım nar)
Ara
1 muz + 1 dilim ananas
Akşam
Atom salata
Ara
1 dilim ananas + 1 kivi
Gün içinde sınırsız çiğ sebze ve 1 meyve hakkı var saat sınırı yok
2. Gün
Her öğüne +2 ceviz
Saydınım ablam regl geldimiMersi tatlım
Karar senin tabi. Bir sure once anlattigin ablanin cocuklari gibi olmasin da cocugun. Sen kilo alinca bebeginin beslendigini dusunuyorsan yorum yapamiyorum artik.Yediklerim bana kilo yapıcı besleyici şeyler ki hani tahinpekmez ekmek tatlı şeyler . . Kaliteli süt nasıl olur ki. Yesin yediklerimden ona kilo yapsın isterim yani.
Canim regl dongum onceden 28 gunde birdi. Tedavilerden sonra 24-26 gune dusmustu. Bugun de duzenli oldugu zaman ki gibi 28.gundu. Bugun yarin gelir, eli kulagindadir. Hayirlisi canimSaydınım ablam regl geldimi
Canm kaptnm sen ne dersin ayrlrm ben biraz gec oldu ama giremedim yine bu gun yognluktan arkadsmn yerine kursa bakyrm iki gundrBugün neler yedin ervam ?
Bir gün önceden günlük liste yapalım mı sana ?
Uyabilirsen tabii . Sen evde ne var ne yok yaz ... özelden de ayarlayabiliriz
Canm nerden aldnEki Görüntüle 1917428 Bende ki bu canım .. lut gölü tuzu tarih oldu da ...senelerdir ara ara çıkarır kullanırım . Her türlü sporda hatta ev işi yaparken ...İnanılmaz faydasını gördüm uzun dönem kullandığımda .
Kolay gelsn cnmYarında devam edicek taşınma işi vakit bulursam yazarım canlar görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?