Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tutku2012 evet

cemre2010

ceyce evet

saferan eveeet

azerikizi

kirmizigül06 evet

JJuLiEtt

doga3

frangipani

Julia hayır

GANFED EVET

napıosun cnm benn yeni takım arkadasınızım
hoş geldin

ben evet diyorum doğru anladım heralde kilo verince bölünüyorsa alıncada bölünmeli

KAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
halk ekmek organik tam buğday ekmeği 50 gr. 103 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
bal 15 gr. 42 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
haşlanmış yumurta 0.5 ad. 38 cal.
407 cal.

işte kahvaltım...

nihayet spor merkezine hoca atanmışşşş...spora tekrar başlıyoruuuum...tutmayın beni kızlaaar.....

hoşgeldin canım...
çok şükür iyi haberlerle geldin, geçmiş olsun tekrar..

hoşgeldin canım...
çok şükür iyi haberlerle geldin, geçmiş olsun tekrar..

sağolun canlarım benim

serancım merhaba cnm sevgi ile herkes karşıladı beni teşekkür ederim

14.takımdan ayrılma sebebime gelince şimdiii normalde regli döneminde kilo bildirimi yapılıyor yaaa o gün askerim gelmişti bnm birazcık da onun telaşı vardı bende ama gene de koştur koştur internete girdim bildirim yapmak için bide genel zayıflama topiği var bilirsimniz belki orda regli günlerinde bildirim yapmıoruz bende anlık o sayfadayım die regliyim bildirim yapmıorum bu hafta yazdım sağolsun kaptanmızda bana kasti yaptığımı fln yazdı uslübunu kırıcı buldum çünküüü kaptan da olsa daha tatlı dille sölemesi gerek die düşünüorum çünkü ben 1 gün olsun bildirimimi aksatmadım askerim gelmesine rağmen koşa koşa bildirim yapmaya gelmiştim :97::97: ama takım arkadaslarım kişi olarak 4 4lük kişilerdi ama söle sölim paylaşım çok çok azdı bu:97: yüzden insanın canı girip yediklerini yazmak bile istemiodu bence paylaşım çok ama çok önemli işte böle kızlar hala beni takımda istiosanız sizinle zayyıflama yol:97:unda ilerlemekten zevk alıcaam

tutku2012 evet

cemre2010

ceyce evet

saferan eveeet

azerikizi

kirmizigül06 evet

JJuLiEtt

doga3 eveeet

frangipani eveeeet

Julia hayır

GANFED EVET

işte kızlar listenin son hali bu durumda çoğunluk kararıyla 7.takım evet diyooor....

Son düzenleme:

illa muhalefet olcam tek hayır diyen bnm yaaa

tutku2012 evet

cemre2010

ceyce evet

saferan eveeet

azerikizi evet

kirmizigül06 evet

JJuLiEtt

doga3 eveeet

frangipani eveeeet

Julia hayır

GANFED EVET

Canim üzülmeeeeHer ailede olur kavgalar gürültüler.Olmayan diyen yalan der valla.Eger findik kabugunu doldurmayacak birseyse barisirsiniz yine,nolucak.Gerci biz ciftler hep zaten öyle kavgalar etmezmiyiz,demi.Küslükler kavgalar hep evliligin tadi tuzu.
Allah'im hicbir eve huzursuzluk vermesin.Insallah tez zamanda barisirsiniz

Seni uyaniiiikkkk seniiiiii.Vay vay vayyyy.Iyi fikirrr.Bende bir dahakine öyle yapayim ddemi
Ekmek bana göre az ama seni tok tutuyorsa ne ala.Ben de ekmegi zaten kahvalti disinda hayatta yemem.
geçmiş olsun canım yaaa.. başın ağrıyo mu?? çok fenadır onun da ağrısı..

montiyi bozdun mu haftasonu?? olsun zararın neresinden dönsen kardır, devam edersin yine ..
Oyyy canim gecmis olsun.Bende migren var neler cekiyorum tuttugu zaman.

azeriii bunu kepekli pirinçlemi yapcaaz... bu gün bulabilirsem 2 gün yapıcam.. yanında yoğurtla oluyo dimiii...

Heeee canim.Kepekli esmer pirinc olacak.Beyaz pirincle yapmistim bir kere pek verememistim.Kepekli pirinc acayip verdiriyor.Yap kiz vallla.Takimca yapsak hatta.Bu hafta birinciligi garantileriz

Son düzenleme:

Dogaaaaaaaa hep aklimdaydin.Dedim bu kadin niye gelmedi günlerdir.Cok korktum,kötü biseymi cikti dedim acaba.Sonucu cok merak etttim.$ükür Allah'a demek korkulcak bisey degilmis he.Iltihab bisey degil,ilaclarla gecer.Ohhh beee.Allah'im korusun bizi korusun.

azeri kızı 14.takımdan ayrılış nedenimi yazdım okudun mu

Evet kizlaaaaarrr.Bildiginiz üzre bugün mesaj sayimina basliyorum.Günlük 5 mesaj alti yazana uyari yapicam.Bir kac uyaridan sonra Kaptanimiz Kirmizigül ve kaptan yardimcimiz Saferan'la konusup ne yapacagimiza karar vericez artik.Uyari almamaya dikkat edin canlarim.Özveriyle yapin bu isi.

Yine bugün menü bildirimi olayimiz baslamistir.Günlük menü bildirmeyende uyari alicaktir.Hatta arkadaslarinizin menülerinede yorumda bulunun lütfen.Ya elestirin ya övün.Ne bilim yapin biseyler iste

Duydunuz zilin sesiniiiiiiii

azeri kızı 14.takımdan ayrılış nedenimi yazdım okudun mu

Evet canim okudum.Saglik olsun yaa.Hem paylasimda azmis.Insan paylasim az oldumu destek görmüs hissedemezki kendini.Iyi yapmissin buraya gelmekle.Valla gelir gelmez begendim seni.Paylasimin süper.Benden sana simdilik bu
Eger daha iyi gidersen daha cok seyler var.Kupami istersin,cicekmi,öpücükmü,Türk bayragimi.....Hepsi var

Son düzenleme:

tmm azeri kızım elimden geldiğince yazıom bu hafta malum askerim burdaaa

ben başlayayım o zaman menü yazmaya ama akşam menüsü henüz belli değil maalesef :44:

sabah
light süt ile bir kase müsli ( içinde kuru meyve de vardı bilmem uygun mu montiye? bugün inşallah çıkıp alışveriş yapıcam, yarın yine ekmekli kahvaltıya devam..)

öğlen
yoğurtlu, mercimekli yeşil salata.. (aslında mercimek salatası yapıcaktım ama yeşillik fazla olunca mercimekli salata oluverdi )

kızlar bu montide şekersiz çay, şekersiz kahve serbest değil mi? yani ben çaysız yapamam, günde de 1 kahve içiyorum genelde..

bir sorum daha var.. meyveyi tek olarak tüketmemiz gerekiyor ya, süt+meyve de yiyemiyoruz değil mi? hani olur da meyvenin yanına canım süt isterse diye sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…