hoş geldinnapıosun cnm benn yeni takım arkadasınızım
tutku2012 evet
cemre2010
ceyce
saferan
azerikizi
kirmizigül06 evet
JJuLiEtt
doga3 evet
frangipani
Julia hayır
7. TAKIM NEDEN FİKRİNİ BELİRTEN BU KADAR AZ ACİL BİLDİRİLMESİ GEREKİYOR BU KONUNUN PAYLASIMA HERKES FİKRİNİ BELİRTSİN
merhaba kızlar geçmişi okumadan yazayımda öyle okurum evdeki pc bozuk derken bu günde burda bi hata vardı şimdi geldi int
cuma günü hastaneye gitmiştim ya nerdeyse tüm günüm orda geçti mamoğrafi -ultrason çekildi gögsümde 2 noktada iltihap toplanmış korkmana gerek yok dedi dr ilaç verdi biraz azalma var agrıda işte büleeee allaha şükür
hadiyin kızlar sularımızı iiçelim hep beraber
tutku2012 evet
cemre2010
ceyce evet
saferan eveeet
azerikizi
kirmizigül06 evet
JJuLiEtt
doga3
frangipani
Julia hayır
GANFED EVET
KAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
halk ekmek organik tam buğday ekmeği 50 gr. 103 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
bal 15 gr. 42 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
haşlanmış yumurta 0.5 ad. 38 cal.
407 cal.
işte kahvaltım...
nihayet spor merkezine hoca atanmışşşş...spora tekrar başlıyoruuuum...tutmayın beni kızlaaar.....
hoşgeldin canım...
çok şükür iyi haberlerle geldin, geçmiş olsun tekrar..
tutku2012 evet
cemre2010
ceyce evet
saferan eveeet
azerikizi
kirmizigül06 evet
JJuLiEtt
doga3 eveeet
frangipani eveeeet
Julia hayır
GANFED EVET
işte kızlar listenin son hali bu durumda çoğunluk kararıyla 7.takım evet diyooor....
günaydın arkadaşlar..keyfim yok moralim bozuk..dün akşam eşimle çok ötü kavga ettik..akşamdan beri kafam kazan gibi düşün düşün çıkamıyorum işin içinden..haftaya ancak bu kadar kötü başlanabilirdi..
Seni uyaniiiikkkk seniiiiii.Vay vay vayyyy.Iyi fikirrr.Bende bir dahakine öyle yapayim ddemigunaydin kizlar iki gundur yoktum ,malum bhafta sonu . misafirlerim vardi. ama bugun dondum hehe .benden kurtulusunuz yok cumaya kadar burdayim .evet misafir demistim demi ,hihihine yaptim biliyormusunuz cay getir gotur bahanesiyle ben bisey yemedim .misafirime bol bol ikramda bulundum yemedigimi caktirmadim ama. he bide dun leslie ile bulusamadim beni beni kacamakti yani ama bugun bulusacam birazdanhepinizi kocaman opuyorum.
Ekmek bana göre az ama seni tok tutuyorsa ne ala.Ben de ekmegi zaten kahvalti disinda hayatta yemem.Günaydın kızlar bu sabah gene güne pazartesi sendromu iile başladımsevmiorum pazartesileri
sabah kahvaltımı yazayım hemencik
1 kaç parça peynir , 1 salatalık , 5 tane zeytin , yarım dilim kadar ekmek
dip not : ekmeği çok az yiyosun demeyin kızlar yaa ben oldum olası ekmeği çok yiyemem yutamıom ama napim
Oyyy canim gecmis olsun.Bende migren var neler cekiyorum tuttugu zaman.geçmiş olsun canım yaaa.. başın ağrıyo mu?? çok fenadır onun da ağrısı..
montiyi bozdun mu haftasonu?? olsun zararın neresinden dönsen kardır, devam edersin yine ..
Heeee canim.Kepekli esmer pirinc olacak.Beyaz pirincle yapmistim bir kere pek verememistim.Kepekli pirinc acayip verdiriyor.Yap kiz vallla.Takimca yapsak hatta.Bu hafta birinciligi garantileriz
azeriii bunu kepekli pirinçlemi yapcaaz... bu gün bulabilirsem 2 gün yapıcam.. yanında yoğurtla oluyo dimiii...
merhaba kızlar geçmişi okumadan yazayımda öyle okurum evdeki pc bozuk derken bu günde burda bi hata vardı şimdi geldi int
cuma günü hastaneye gitmiştim ya nerdeyse tüm günüm orda geçti mamoğrafi -ultrason çekildi gögsümde 2 noktada iltihap toplanmış korkmana gerek yok dedi dr ilaç verdi biraz azalma var agrıda işte büleeee allaha şükür
azeri kızı 14.takımdan ayrılış nedenimi yazdım okudun mu
Evet canim okudum.Saglik olsun yaa.Hem paylasimda azmis.Insan paylasim az oldumu destek görmüs hissedemezki kendini.Iyi yapmissin buraya gelmekle.Valla gelir gelmez begendim seni.Paylasimin süper.Benden sana simdilik bu
Eger daha iyi gidersen daha cok seyler var.Kupami istersin,cicekmi,öpücükmü,Türk bayragimi.....Hepsi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?