Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cuma ve dün menümü bildiri media
cuma
sabah
uyarınca tarçınlı su 2 kayısı
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
domates
Yeşillik
4 zeytin
ara 2 ceviz
1 hurma
öğlen
1 kase ezogelin çorbası
etli türlü çok az salatA
ara
Leblebi
4 kayısı kahve
Akşam
1 kase erişte çorba
kabak sote
cevizli yeşillik yoğurt
liste dışı 4 kaşık turşu kavurması oldu

Dünkü menü

sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
2 parça peynir
yeşillik
3 zeytin
Ara 2 ceviz
1 hurma
öğle
Nohutlu salata
yoğurt
1 kase erişte çorbası
yoğurt
akşam kızımın doğumgünü vardı
4 kaşık patstes salata
3 kuru pasta
1 çay bardağı meyve suyu

Günaydın ...güzel pazarlar

Nare83 ve aeben sınavınız bugün de sular seller gibi geçsin (başka giren var mıydı , unuttum).

@Daydream15 diyetinin ilk günü hayırlı olsun telli /sefer listesine de alalım seni artık , ne dersin ?

@Dersaadet_ bugün diyet yalan oldu ne demeeek ne demeeek
nereye uçtu o iddialar

saydin78 bende kaç zamandır yoğurt kürünü bıraktım DelyDoly nin göbiş gidiyor valla .

N Nisaca çok çook kolay gelsin canım . Taşınmak zor iş .

T tuba52 nerelerdesin tatlım ? diyetten çıkmamışsın neyse ki ... doğumgünü ve turşu kavurma hariç

ervahafsa canım senin tartı mı arızalı diye düşünmeye başladım ? Şu yediklerinle nasıl 77 olursun ki Cumadan bu yana ...3.2 kilo 2 günde mi geldi

Bu sabah ne yedin bilmiyorum ama günün devamını ve önümüzdeki 5 günü şu şekilde geçir bakalım ...

Sabah ( kahvaltını lütfen erken yap.gerekirse yine yat ama metabolizman erken çalışsın .)

1 bardak ılık su limonlu her sabah bunu içerek güne başla .

Kahvaltıda 1 dlm kepek ekmek / bol yeşillik ve peynir zeytin tüket .

Öğle kendine tavuk haşla , ben iki gündür evdekiler şnitzel , fırın tavuk yerken , haşlanmış tavuk yiyorum . Salata ile beraber yanında da bir kase yoğurt .

Akşamı da çorba , yoğurt , salata ... ya da sebze yemeği , salata , yoğurt olarak geç . Akşam yemeğinde 18:00 den geç olmasın .

Ekmek sadece sabah olsun listende .

Aralarda 2 kez meyve tüket ama yanında mutlaka 1 çay bardağı yağsız süt ya da yoğurtla .

ve mutlaka günü en az 2 lt su ile tamamla .

Bir iradene sahip çık bu şekilde dene lütfen . Bu hafta , sadece bir haftacık .

N Nisaca umarım diZlerinde sorun çıkmaz benim eskiden romatizma bulmuşlardı diZlerimde ama şişman değildim ozaman ama öyle uyuşma değilde gıcırdama gibi oluyor du Zayıfladıkça inşallah azalır kilo+ yoğun ayakta durma baya etkiliyor hepsi kilodan

Hayırlı pazarlar bugün tatil rehavetine girmeden lütfen aynı düzende devam edelim bu hafta bende asıl sınavımı verecem çünkü bir günüm bi kaç ta ev ziyaretim var ama kendime güveniyorum istediğim yol belli ve hızla ulaşmak istiyorum beni tökezletecek hiç bir şey yemeyeceğim hepsinin tadını biliyorum soranlarada onu ben yemiştim işte bak hala buramda duruyor diycem yemiycem şimdi de çocuklara patates kızartcam uzun zamandır yemiyorlar ama ben fırına atarım kandırırım onları ben yinede yemiycem

Bari çok oynasaydın düğünde de yediklerini de eritseydin ama yok sende düğünde çıkıp oynayacak ışık göremedim ben .
Roxenim tatlım .

Hadi hayırlı olsun tekrar , pzt işle beraber burası da seni bekliyor , unutma

ervahafsa tatlım korseyi sormuştun ya , onu seneler önce sipariş vermiştim ben . Netten bulabilirsin sende .

Ben kefilim iş yaparken ya da sporda acayip ter attırıp inceltiyor

Ben çıkıyorum canlar ..Kahvaltımı yaptım çoktan ..şimdi aile ile geç kahvaltı . Ben de öğle yemeğine niyet edeyim bari ...gideceğimiz yer 1 saate yakın uzaklıkta zaten .

Hadi öpüldünüz .

Kaçamak olmasın he mi pazar diye , gözünüzü sevem

Dely cim yorma kendini bi kahve yap yanına çikolata al.ac tv yi aksama kadar dinlen hak ettin sen

Tamam kaptanm erken kalkman lzm beceremiyrm aslnda oglum uyurken kalkp sporda yapabilirm ama kalkamiyrm yarn kalkcm kaptanm soz

Aus abla sana sorarim bugun sunu sunu pisrdim hangisini yerim diye falan olrmu

Ay teşekkürler valla yazini okudum icim rahatladı yukarda yazan herseyden yiyorum hiç eksik etmiyorm. Şükür ki son paragrafta da tatli ve abur cubur yemek bebege zarar değil anneye kilo yaparms çok çok. Olsun varsin haftalık eksi çıktıkça ondan da korkmuom simdilik . Kuru meyve dé incir ve kayısı yiyorm o dà iyi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…