Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

öğlen yemeğim ; 4 kaşık bakla , 3 kaşık yoğurt midemi boş bırakmamaya çalışacağım az ama sık yicem sanırım artık belki birazdan yarım paket çun[Ibuk kraker yerimmm tavsiye edermsn yiyey,im mi sizce :26:[/I]

ne güzel ya ekmekkkk ekmekkk diye bağırırım heral yemesem
sağol canımcıım
azeri kızı 14.takımdan ayrılış nedenimi yazdım okudun mu
yazıyoruz ya normal bişey bile bazan yanlış anlaşılabiliyor

kız benim çenem çok sayarken yorulmayasınnnn

Canim ben monti yapmadigim icin hic bir bilgim yok.Zaten monti yapan arkadaslara yorum yazamiycam.Ama kim yapiyorsa birbirinze yorum yazin lütfen.
Ben menülerimi aksama yazarim anca.Cünkü calismadigim icin ve ayricada arkadas gezmelerine gittigim icin ne yiycegimi önceden kestiremiyorum.Mesela birazdan kalkip yine arkadasa gidicem.Kahve icmeye davetliyim.

Cubuk kraker yiyebilirsin aralarda.Cok fazla kalorisi yok diye biliyorum.
6 ögün yap mutlaka.Tamda kilo verimin yavaslamisken metabolizmani hizlandir.Haaa Julia ben bazen zancefil cayi iciyorum metabolizma icin.Sanada tavsiye ederim

şekersiz çay içersen bi sorun çıkmaz ama kahveye hayır demişlerdi sonradan hatırladım bide meyvayı tek başına yiyoruz yarım 1 saat sonra iç istersen

Son düzenleme:
Kizlar gecen hafta foto cekmistim.Kendimden, birazdan koyayimda yorum yapin bariiiii.Giyinip kendi kendimi cekmistim

Yok senden yana korkum yok.Bir geldin pir geldin.Valla iyiki geldin.

Oyyyyy askerin haaaa.Ni$anlanicaktin sen demi.Hangi aydaydi ni$anin?

nerden bilion kız nişanlanacağımı

valla mayısın 18inde teskeremiz var sanırım temmuz gibi hem isteme hem nişan olcak

nerden bilion kız nişanlanacağımı

valla mayısın 18inde teskeremiz var sanırım temmuz gibi hem isteme hem nişan olcak
kiz kendin söylemistin ya beIlk geldigin gün yazmistin.Insallah Allah gönlüne göre verir canim.Istedigin gibi olur hersey.
kız acayip ince duruosun maşallah sana

Yaaaaa gercektenmi?????:78:Tesekkürler canim.
Ama pantolonla o kadar ince gözükmüyorum ama yaaaa.Haftayada pantolonlu fotomu koyarim.Bakarsiniz aradaki farka.

kızım fıstık gibisin getirmeyin nan beri oraya bu da kalçamı hıhhh

azericim evli mutlu cocukluya göre bence gayet iisin canım 2 -3 kilo daha ver yeterli hiç bedenini yıpratma..
pabtalonla daha kilolu durman normal çünkü bacak yapımız kalın naparsak yapalım incelmiyor .50 yede düşsen pantalonla daha kilolu durucaksın.. 55 en düşük ihtimallle sınırın olmalı bence..

cnm malesef ayrı tüketmek zorundasın meyvayla sütü..türk kahvesinin kafein oranı daha az olduğu için o öneriliyor sanırım..çyıda ben sadece kahvaltıda içiyorum gün içinde bitki çayı tüketiyorum..
sağol cnm..çok basit bi konu değil aşarız muhkkak ama çon inciniyorum kırılıyorum..

ne oldu ki tatlım yaaa.. belimizi büken hep evlatlarımız yoksa erkeklerin kahrı çekilmiyo....

öyle deme canım bi çıkar yol bulursun inş... allah akıl fikir versin eşinede...

sağol cnm aynen öyle oğlum olmasa nasıl güç bulurdum bilmiyorum.ona sarılarak ağladım hep o da yüzümü sevdi önce oyun yapıyorum sandı sonra kaşlarını çattı beni anlamaya çalışır gibi sevdi sevdi..canım oğlum allah hepimizin evlatlarını bize bağışlasın.
noldu canım kocanla ilgilimi problem yaşadın. Allahım rabbim en iyi koca çenesini kapatıp köşede oturan koca kocamada ayarım bugün zaten allahım haftaya çok gergin başladım.
evet ayşem yine kocam yine kocam.ne olacaka halimiz bilmem..kerem nasıl ishali neden geçmedi acaba..

inş tatlım halledebiliriz..utku olmasa zaten dün akşam aynı çatı altında uyumaya bile tahammülüm yoktu..benim kocam öyle alıp karşına konuşabileceğin anlayışlı bi insan değil..megaloman.herşeyi o biliyor onun olduğu otamda kimsenin söz hakkı yok..bu sadece bnm için geçerli dğl her ortamda böyle..off neyse sayfayı yeterince bunalım haline soktum..uzun süre konuşmayı düşünmüyorum bakalım ne olacak..

monti yapanlar ilk asamada mümkün mertebe kahve yok yasak yani insülin düzenine etki ediyor kafein direk dalgalanmalara sebep oluyor..

Sagol canikom yaaa.Aslinda 55 e bir bakayim.Eger iyi durursa 55 te birakicam.Eskiden 52 ydim ama simdi sporla zayifladigim icin vücudum daha ince gözüküyor.Bakalim artik.ama esim kilodan nefret ediyor.Cok zayif ol diyor bana.Bu erkeklerin istekleri bitmez hee.48 kiloykende cok zayifsin demisti

Neyse ben kactim.Arkadas bekler

azeri çok hoş duruyosun cnm..meyveye katılıyorum çok zorlama kendini..

doğa talım geçmişler olsun.sonuçların güzel çıkmış çok sevindim..iltihapta ilaçlarla geçer inş

azeri çok hoş duruyosun cnm..meyveye katılıyorum çok zorlama kendini..

doğa talım geçmişler olsun.sonuçların güzel çıkmış çok sevindim..iltihapta ilaçlarla geçer inş

canım konuyu bilmiyorum ama sakin ol sen sinirlerini yıpratma lütfen koca deil onlar çocuklarımız sanki hep biz idare etmek zorundayız hatasını zamanla anlayacaktır çok bilmişlik hepsinde var aşağı yukarı benim 20 yldır çalıştığım bölümle ilgili benimle tartışır o derece yanii oğlanada yansıtma yazık çok etkileniyor çocuklar

Tutkucum offf off bu kocalar kocası olanlara bir dert olmayanlara yok diye bir dert Yok güzelim bundan sonra şekle girmez bu kocalar yontmak için çoook geç kaldık çook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…