tmm azeri kızımelimden geldiğince yazıom bu hafta malum askerim burdaaa
ne güzel ya ekmekkkk ekmekkk diye bağırırım heral yemesemSeni uyaniiiikkkk seniiiiii.Vay vay vayyyy.Iyi fikirrr.Bende bir dahakine öyle yapayim ddemi
Ekmek bana göre az ama seni tok tutuyorsa ne ala.Ben de ekmegi zaten kahvalti disinda hayatta yemem.
Heeee canim.Kepekli esmer pirinc olacak.Beyaz pirincle yapmistim bir kere pek verememistim.Kepekli pirinc acayip verdiriyor.Yap kiz vallla.Takimca yapsak hatta.Bu hafta birinciligi garantileriz
sağol canımcıımDogaaaaaaaa hep aklimdaydin.Dedim bu kadin niye gelmedi günlerdir.Cok korktum,kötü biseymi cikti dedim acaba.Sonucu cok merak etttim.$ükür Allah'a demek korkulcak bisey degilmis he.Iltihab bisey degil,ilaclarla gecer.Ohhh beee.Allah'im korusun bizi korusun.
yazıyoruz ya normal bişey bile bazan yanlış anlaşılabiliyorazeri kızı 14.takımdan ayrılış nedenimi yazdım okudun mu
Evet kizlaaaaarrr.Bildiginiz üzre bugün mesaj sayimina basliyorum.Günlük 5 mesaj alti yazana uyari yapicam.Bir kac uyaridan sonra Kaptanimiz Kirmizigül ve kaptan yardimcimiz Saferan'la konusup ne yapacagimiza karar vericez artik.Uyari almamaya dikkat edin canlarim.Özveriyle yapin bu isi.
Yine bugün menü bildirimi olayimiz baslamistir.Günlük menü bildirmeyende uyari alicaktir.Hatta arkadaslarinizin menülerinede yorumda bulunun lütfen.Ya elestirin ya övün.Ne bilim yapin biseyler iste
Duydunuz zilin sesiniiiiiiii
Canim ben monti yapmadigim icin hic bir bilgim yok.Zaten monti yapan arkadaslara yorum yazamiycam.Ama kim yapiyorsa birbirinze yorum yazin lütfen.ben başlayayım o zaman menü yazmaya ama akşam menüsü henüz belli değil maalesef :44:
sabah
light süt ile bir kase müsli ( içinde kuru meyve de vardı bilmem uygun mu montiye? bugün inşallah çıkıp alışveriş yapıcam, yarın yine ekmekli kahvaltıya devam..)
öğlen
yoğurtlu, mercimekli yeşil salata.. (aslında mercimek salatası yapıcaktım ama yeşillik fazla olunca mercimekli salata oluverdi)
kızlar bu montide şekersiz çay, şekersiz kahve serbest değil mi? yani ben çaysız yapamam, günde de 1 kahve içiyorum genelde..
bir sorum daha var.. meyveyi tek olarak tüketmemiz gerekiyor ya, süt+meyve de yiyemiyoruz değil mi? hani olur da meyvenin yanına canım süt isterse diye sormak istedim
öğlen yemeğim ; 4 kaşık bakla , 3 kaşık yoğurt midemi boş bırakmamaya çalışacağım az ama sık yicem sanırım artık belki birazdan yarım paket çun[Ibuk kraker yerimmm tavsiye edermsn yiyey,im mi sizce :26:[/I]
kız benim çenem çok sayarken yorulmayasınnnn
ben başlayayım o zaman menü yazmaya ama akşam menüsü henüz belli değil maalesef :44:
sabah
light süt ile bir kase müsli ( içinde kuru meyve de vardı bilmem uygun mu montiye? bugün inşallah çıkıp alışveriş yapıcam, yarın yine ekmekli kahvaltıya devam..)
öğlen
yoğurtlu, mercimekli yeşil salata.. (aslında mercimek salatası yapıcaktım ama yeşillik fazla olunca mercimekli salata oluverdi)
kızlar bu montide şekersiz çay, şekersiz kahve serbest değil mi? yani ben çaysız yapamam, günde de 1 kahve içiyorum genelde..
bir sorum daha var.. meyveyi tek olarak tüketmemiz gerekiyor ya, süt+meyve de yiyemiyoruz değil mi? hani olur da meyvenin yanına canım süt isterse diye sormak istedim
Yok senden yana korkum yok.Bir geldin pir geldin.Valla iyiki geldin.
Oyyyyy askerin haaaa.Ni$anlanicaktin sen demi.Hangi aydaydi ni$anin?
eveeet buda ben.Tabii kafami kestim yaniiiii.Fücutumu göründe faslaliklrimi sööööleyin dedim.Basenler müthis büyük bende
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
kiz kendin söylemistin ya benerden bilion kız nişanlanacağımı
valla mayısın 18inde teskeremiz var sanırım temmuz gibi hem isteme hem nişan olcak
kız acayip ince duruosun maşallah sana
kiz kendin söylemistin ya beIlk geldigin gün yazmistin.Insallah Allah gönlüne göre verir canim.Istedigin gibi olur hersey.
Yaaaaa gercektenmi?????:78:Tesekkürler canim.
Ama pantolonla o kadar ince gözükmüyorum ama yaaaa.Haftayada pantolonlu fotomu koyarim.Bakarsiniz aradaki farka.
kızım fıstık gibisin getirmeyin nan beri oraya bu da kalçamı hıhhh
cnm malesef ayrı tüketmek zorundasın meyvayla sütü..türk kahvesinin kafein oranı daha az olduğu için o öneriliyor sanırım..çyıda ben sadece kahvaltıda içiyorum gün içinde bitki çayı tüketiyorum..ben başlayayım o zaman menü yazmaya ama akşam menüsü henüz belli değil maalesef :44:
sabah
öğlen
sağol cnm..çok basit bi konu değil aşarız muhkkak ama çon inciniyorum kırılıyorum..Canim üzülmeeeeHer ailede olur kavgalar gürültüler.Olmayan diyen yalan der valla.Eger findik kabugunu doldurmayacak birseyse barisirsiniz yine,nolucak.Gerci biz ciftler hep zaten öyle kavgalar etmezmiyiz,demi.Küslükler kavgalar hep evliligin tadi tuzu.
Allah'im hicbir eve huzursuzluk vermesin.Insallah tez zamanda barisirsiniz
ne oldu ki tatlım yaaa.. belimizi büken hep evlatlarımız yoksa erkeklerin kahrı çekilmiyo....
öyle deme canım bi çıkar yol bulursun inş... allah akıl fikir versin eşinede...
evet ayşem yine kocam yine kocam.ne olacaka halimiz bilmem..kerem nasıl ishali neden geçmedi acaba..noldu canım kocanla ilgilimi problem yaşadın. Allahım rabbim en iyi koca çenesini kapatıp köşede oturan koca kocamada ayarım bugün zaten allahım haftaya çok gergin başladım.
canım eminimki konuşup halledebilirsiniz yaa.. hatırlıyorum birkaç defa daha problem yaşamıştınız.. öyle deme lütfen, her evlilikte olur bunlar.. utkuyu düşün, aile ortamında ayrı büyümesini gerektirecek kadar mı ciddi probleminiz?? hemen kestirip atma lütfen..
..
azericim evli mutlu cocukluya göre bence gayet iisin canım 2 -3 kilo daha ver yeterli hiç bedenini yıpratma..
pabtalonla daha kilolu durman normal çünkü bacak yapımız kalın naparsak yapalım incelmiyor .50 yede düşsen pantalonla daha kilolu durucaksın.. 55 en düşük ihtimallle sınırın olmalı bence..
azeri çok hoş duruyosun cnm..meyveye katılıyorum çok zorlama kendini..
doğa talım geçmişler olsun.sonuçların güzel çıkmış çok sevindim..iltihapta ilaçlarla geçer inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?