- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
elimizden geleni yapıyoz millet 2 gülsün göbek hoplatsın seratonin salgılansın yağ emilimi azalsın basküllere yansısın takımcak birinci olalım.bu nasrettin hocanın koyunlarının yünleri hikayesi gibi oldu ama fakirin ekmeği umut.geçmişe döneceğimde okumak için nereden başlasam bilemiyorummaşallahı var topiğin
Hahhhaa o yünlerr takılcak satılcakkk ama dediğin dogruu be kuzummm morall en önemlisiii cansınn yaklaşş kız öpiceemm tellim seniiiielimizden geleni yapıyoz millet 2 gülsün göbek hoplatsın seratonin salgılansın yağ emilimi azalsın basküllere yansısın takımcak birinci olalım.bu nasrettin hocanın koyunlarının yünleri hikayesi gibi oldu ama fakirin ekmeği umut.
oy oyyyy dely deliyi imam ölüyü sever gel bende seni öpemmm..Hahhhaa o yünlerr takılcak satılcakkk ama dediğin dogruu be kuzummm morall en önemlisiii cansınn yaklaşş kız öpiceemm tellim seniiii
Hahhahaha dohtorumm yaa ömürsünnnn bakk cuma bizleroy oyyyy dely deliyi imam ölüyü sever gel bende seni öpemmm..
ben bir yandan iş yapıyorum bi yandan yazılanları okuyorum,senin işler yoğun değil sanırım :)Kızlarrr sessisiizz bugünn nerlerdesinizzz huhuuu haftasonuu miskinliğimizi atıyorzz haydii canlanınnn haydii büyük gün bugün hafta başladııı
Aksama patates pilav var ama kendime ya corba yapim yada karnabahar mi yapsam aus ablaEminim bundan saydınım ... bu kadar emek iki arkadaş sofrasında çöpe atılmaz ... İki peynir , yeşillik , zeytin de yesen doyarsın ... börekleri de ... ve hangisini yersen ye akşam yine acıkıyorsun
Fatma biz ne zaman spor yapacağız yaaabende artık spor yok yazmaktan utanır oldum .
Menünde kızartma harici cızz yok .
Ekmekte 100 + için çok değil .Tabii akşam kaç dlm onu bilmiyorum .
Pizzaya dadanmaaaak ne ?
Kepekli ekmek arasına peynir domates sandviç yap 2 dk da ...pizza sipariş etmekten daha kolay ...ve tabiii sağlıklı
Gayet sağlıklı olmuş ervam ...bugün neler pişecek evde ?
Tatma ahum patates kızartması ...tadını bilmiyor musun biliyorsun ? Eeee tatsan ne olacak ?
Öğle güzel.
Akşam bol et ... yanında ekmek fazla . Salata olsa idi akşam da ayranla
Tamam canım ekliyorum ...senin bilgilerde yok tabloda . Boy , yaş , başlangıç kilo ve hedef kilo yazar mısın bi ara canım ?
Ayyy 21 okudum ya ...Onu 2.1 anladım ...onu da cumadan bu yana 2.1 anladımmm
4 gün diyetin hayırlı ola bu arada gülüm. Sonuna kadar git bu sefer ... Hep diyorum 3/4 çok güzel .
Canım arkadaşına Rabbimden şifa diliyorum . Dualarımda olacak .
Sınavlarda fena geçmemiş şükür ..ah ahh şu doğru götürme olmayaydı , şansınıza o da size denek geldi.
BKE ine göre 49/66 normal im ben . Ortalama da 58 . Tabii ben 66 yı baz alacağımListe hesaplama ahunun emeği bu arada ...o da acayip fuulll gaz gidiyor
Canım sağol , seni de ekleyeyim hemen en altta olursun herhalde . Hesaplamaları ahucum yaptı , bende kim eksik bakamadım hafta sonu
benden de size
Ya dur daha 7.takım mezunları olarak gelip gidip buradaki arkadaşlara el vereceğiz , azıcık hava atacağız ... Tebrik kabul edeceğiz
Gitti gülmekten 200 gr daha
Benimm sakin kuzum kis ya shwroom olunca sakinnben bir yandan iş yapıyorum bi yandan yazılanları okuyorum,senin işler yoğun değil sanırım :)
showroom dasın demek,kolay gelsin canımBenimm sakin kuzum kis ya shwroom olunca sakinn
Canım bizim alan duskabin cam balkon ovc uzerineshowroom dasın demek,kolay gelsin canım
mobilyamı satıyosunuz?koltuk takımı bakıyorum bende varmı önerin?
Hahhaa cumayaa nolcazz bilmemm karnumm trampot caliyyy
Canım bizim alan duskabin cam balkon ovc uzerine
Tatlım burada zaten o dediklerini bulmak zor bi de ben şehrin dışında bi sitede oturuyorum dolabı da boşalttık taşıncaz diye. burada domatesin Kilosu şuan 8 lira beyaz peynir yok gibi birşey.ama kepek ekmeği bol. ondan zati şipariş verdik kepekli hamura margarita tam da dediğin gibi oldu :)Eminim bundan saydınım ... bu kadar emek iki arkadaş sofrasında çöpe atılmaz ... İki peynir , yeşillik , zeytin de yesen doyarsın ... börekleri de ... ve hangisini yersen ye akşam yine acıkıyorsun
Fatma biz ne zaman spor yapacağız yaaabende artık spor yok yazmaktan utanır oldum .
Menünde kızartma harici cızz yok .
Ekmekte 100 + için çok değil .Tabii akşam kaç dlm onu bilmiyorum .
Pizzaya dadanmaaaak ne ?
Kepekli ekmek arasına peynir domates sandviç yap 2 dk da ...pizza sipariş etmekten daha kolay ...ve tabiii sağlıklı
Gayet sağlıklı olmuş ervam ...bugün neler pişecek evde ?
Tatma ahum patates kızartması ...tadını bilmiyor musun biliyorsun ? Eeee tatsan ne olacak ?
Öğle güzel.
Akşam bol et ... yanında ekmek fazla . Salata olsa idi akşam da ayranla
Tamam canım ekliyorum ...senin bilgilerde yok tabloda . Boy , yaş , başlangıç kilo ve hedef kilo yazar mısın bi ara canım ?
Ayyy 21 okudum ya ...Onu 2.1 anladım ...onu da cumadan bu yana 2.1 anladımmm
4 gün diyetin hayırlı ola bu arada gülüm. Sonuna kadar git bu sefer ... Hep diyorum 3/4 çok güzel .
Canım arkadaşına Rabbimden şifa diliyorum . Dualarımda olacak .
Sınavlarda fena geçmemiş şükür ..ah ahh şu doğru götürme olmayaydı , şansınıza o da size denek geldi.
BKE ine göre 49/66 normal im ben . Ortalama da 58 . Tabii ben 66 yı baz alacağımListe hesaplama ahunun emeği bu arada ...o da acayip fuulll gaz gidiyor
Canım sağol , seni de ekleyeyim hemen en altta olursun herhalde . Hesaplamaları ahucum yaptı , bende kim eksik bakamadım hafta sonu
benden de size
Ya dur daha 7.takım mezunları olarak gelip gidip buradaki arkadaşlara el vereceğiz , azıcık hava atacağız ... Tebrik kabul edeceğiz
Gitti gülmekten 200 gr daha
Olsunn kuzum nerden bilecen kiiyanlış düşünmüşüm
Bendeee e kuzummmçok feci yogunnnnnnn
çok açımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?