Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmişe döneceğimde okumak için nereden başlasam bilemiyorum maşallahı var topiğin
elimizden geleni yapıyoz millet 2 gülsün göbek hoplatsın seratonin salgılansın yağ emilimi azalsın basküllere yansısın takımcak birinci olalım.bu nasrettin hocanın koyunlarının yünleri hikayesi gibi oldu ama fakirin ekmeği umut.

Hahhhaa o yünlerr takılcak satılcakkk ama dediğin dogruu be kuzummm morall en önemlisiii cansınn yaklaşş kız öpiceemm tellim seniiii

Kızlarrr sessisiizz bugünn nerlerdesinizzz huhuuu haftasonuu miskinliğimizi atıyorzz haydii canlanınnn haydii büyük gün bugün hafta başladııı
ben bir yandan iş yapıyorum bi yandan yazılanları okuyorum,senin işler yoğun değil sanırım :)

Son düzenleme:
Aksama patates pilav var ama kendime ya corba yapim yada karnabahar mi yapsam aus abla

Tatlım burada zaten o dediklerini bulmak zor bi de ben şehrin dışında bi sitede oturuyorum dolabı da boşalttık taşıncaz diye. burada domatesin Kilosu şuan 8 lira beyaz peynir yok gibi birşey.ama kepek ekmeği bol. ondan zati şipariş verdik kepekli hamura margarita tam da dediğin gibi oldu :)

kaptanım Ausencia , ben menümü akşam paylaşamıyorum ama günün yarısını bu saatte halletmiş oluyorum,bu şekilde bu saatlerde yazsam olurmu?kalanınıda yarın sabah gelince yazarım olur mu?

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 2 tatlı kaşığı pekmez
* 1 zeytin
* 1 yeşil biber
* 1 kuru incir

Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50 )
* 1 porsiyon kuru fasulye
* 1 porsiyon bulgur pilavı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…