Afiyet olsun canim su ve yesilcay ictin mi onlarda heleki ozellikle su çok etkili zayiflamadakaptanım @Ausencia , ben menümü akşam paylaşamıyorum ama günün yarısını bu saatte halletmiş oluyorum,bu şekilde bu saatlerde yazsam olurmu?kalanınıda yarın sabah gelince yazarım olur mu?
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 2 tatlı kaşığı pekmez
* 1 zeytin
* 1 yeşil biber
* 1 kuru incir
Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50 )
* 1 porsiyon kuru fasulye
* 1 porsiyon bulgur pilavı
evet suyumu içiyorum,yeşil çayda öğleden sonra içiyorum,sabahtan 2 çay bardağı ıhlamur içtimAfiyet olsun canim su ve yesilcay ictin mi onlarda heleki ozellikle su çok etkili zayiflamada
Maşallah canimm afiyett olsunn sifa olsun kiloo olmasinnevet suyumu içiyorum,yeşil çayda öğleden sonra içiyorum,sabahtan 2 çay bardağı ıhlamur içtim
amin canım sağol,cümlemize afiyet,şifa olsun kilo olmasınMaşallah canimm afiyett olsunn sifa olsun kiloo olmasinn
çok feci yogunnnnnnn
çok açımmmmmm
yürüyen açlar diye dizi yapıcam boz rolü kaptınız tebrikler.Bendeee e kuzummm
Wuhuu süper yeşil camin artistii olacagukkk masalalh bizeeyürüyen açlar diye dizi yapıcam boz rolü kaptınız tebrikler.
Hahahha kafamdaa havuslar ton baliklar neyimm cilginlarr gibi yicegummm hahahayy ne olur biri dely cimi ton balıklı salatasını yerken foto çekse
Ohhh ohhh afiyett olsunn tellimm erkencisinn masallahhufff ayyy amma doydum bi kaşık daha yogurt yiyemiycem
Yokk yokk bol sekerli kopukluu neyimm ic senn sana yasahh yokk nihahahbu arada bu 4 gün kahve neyim yasak mı?
1de derste olucam ,yoksa hiççç aç değildimOhhh ohhh afiyett olsunn tellimm erkencisinn masallahh
yoldan çıkarma girişimleri haaYokk yokk bol sekerli kopukluu neyimm ic senn sana yasahh yokk nihahah
Kizz ne dersi hayrola hoca mi olcan simdidee bak topikk gene karisirr1de derste olucam ,yoksa hiççç aç değildim
Yiiiii yii nasilsaa 1. Benimm hahahyoldan çıkarma girişimleri haayimezlerrrrrr.
anne sütüyle ilgili eğitim.he walla biri şimdi bana hocam diycek çıkar kuyudan taşıKizz ne dersi hayrola hoca mi olcan simdidee bak topikk gene karisirr
Hahahhaa bidiiii bidiidaannn ne kadannn aktifizzz iyii iyii boyleeböyle giderse gevezlikten banlanıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?