Burdayımmmmhuuuuuu ahuuuuuuuuuuuu.haftasonuda spor yapmadın yattın kalk bacım.
Canimm gece yatmana yakin yapmada ne zaman yaparsan yap sabah az aksamda yemekten 30 dk sonra felan yapabilirsinkızlar şimdi size bir kaç sorum olacak spor ile ilgili
sabah sporu mu ? akşam sporumu ? sizce en etkili olan hangisi ?
birde 45 dk tempolu yürüsem yeter mi ?
ben çalıştığım için sporumu akşam yapıyorum,hem iştahımı kapatıyor,birşeyler yememiş oluyorum hemde bol su içiriyorkızlar şimdi size bir kaç sorum olacak spor ile ilgili
Canimm gece yatmana yakin yapmada ne zaman yaparsan yap sabah az aksamda yemekten 30 dk sonra felan yapabilirsin
ben çalıştığım için sporumu akşam yapıyorum,hem iştahımı kapatıyor,birşeyler yememiş oluyorum hemde bol su içiriyor
yürüyüş en güzel spor,yürüyüş bittikten sonra 10-15 dk bölgesel egzersiz yaparsan süper olur
sabah bende yapamam,dediğin gibi baharda belki ama kışın zorluyocnm bende çalışıyorum işte o yzüden sabah belli bir satatte yapmam lazım oda zor bende bantta 45 dk yürüyüp bölgesel çalışayım diyorum
spor aletiyle tv karşısında spor yapmak daha eğlenceli ve en azından isteksizlik yapmıyo daha zevkli yapılıyo(her nekadar uzmanlar tavisye etmesede hiç yapmamaktan iyidir)benim bu aletten var kızlar bird bunu oturma odasına getirmeyi düşünüyorummm
en azından tv izlerken yaparım
Ayyy ablammm alabilirm haa. Öğle 1 kase nerdeyse tahinpekmez ekmek yedimte allahım veroya maskara olmuşumya len
Allah iyiliğini versin emi
Not ettim bu mesajını bu hafta kilo alda gör seni ne ediyom
Aksama patates pilav var ama kendime ya corba yapim yada karnabahar mi yapsam aus abla
kaptanımAusencia , ben menümü akşam paylaşamıyorum ama günün yarısını bu saatte halletmiş oluyorum,bu şekilde bu saatlerde yazsam olurmu?kalanınıda yarın sabah gelince yazarım olur mu?
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 2 tatlı kaşığı pekmez
* 1 zeytin
* 1 yeşil biber
* 1 kuru incir
Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50 )
* 1 porsiyon kuru fasulye
* 1 porsiyon bulgur pilavı
kızlar şimdi size bir kaç sorum olacak spor ile ilgili
Ayyy ablammm alabilirm haa. Öğle 1 kase nerdeyse tahinpekmez ekmek yedimreglim geldi de tatlı krizi zaar
Kizz cilginn napiyonn senn yaaa full enerjii yememelisinnAyyy ablammm alabilirm haa. Öğle 1 kase nerdeyse tahinpekmez ekmek yedimreglim geldi de tatlı krizi zaar
YA sonü kalmıştı kavanozlarin. Bitsin die yedim. Oy viy. Almiyim yeniden bari olanı yiyom vallaKizz cilginn napiyonn senn yaaa full enerjii yememelisinn
Gelll gell şöyle senn zalimin kizii eglence gostercemm hepp aklimaa sokuyonn kotu kotuu seyleriiSpor yapmak gezmek tozmak istiorm. . Canım sıkkın benim yahu . Ben ikizler burcuyum eğlence değişim ekşın şart !
Yaa aynen babam öyledir pek sever ben de ona çektim galiba .bi de tahin ı dahà bol ve kıvamlı ...1 kilo tahin pekmez yiyebilirim , o kadar severim kendisini .
Ama ...
Yemiyorum vero , takdir edersin ki diyetteyim
Almaa almaaa cisss onlar piss oğlu onlar yimmm yimee her markete girdigimde etipuff gordugumdee aklima geliyon hahahaYA sonü kalmıştı kavanozlarin. Bitsin die yedim. Oy viy. Almiyim yeniden bari olanı yiyom valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?