Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar şimdi size bir kaç sorum olacak spor ile ilgili
sabah sporu mu ? akşam sporumu ? sizce en etkili olan hangisi ?

birde 45 dk tempolu yürüsem yeter mi ?
Canimm gece yatmana yakin yapmada ne zaman yaparsan yap sabah az aksamda yemekten 30 dk sonra felan yapabilirsin

kelebekolacam Ne yatması kııı 3 saat uyudunmu de hele 4 te yattım sabah namaza kalktım sonra uyu uyuyabilirsen 8 e gelirken dalmışım 10 geçe uyandım okadar herkesi gönderdim iki bölüm dizi izledim sabah çayla şimdi de evi toplayıp spor a.dün spor yapamadım ama içime oturdu yapamadığım spor

Son düzenleme:

ben çalıştığım için sporumu akşam yapıyorum,hem iştahımı kapatıyor,birşeyler yememiş oluyorum hemde bol su içiriyor
yürüyüş en güzel spor,yürüyüş bittikten sonra 10-15 dk bölgesel egzersiz yaparsan süper olur

Canimm gece yatmana yakin yapmada ne zaman yaparsan yap sabah az aksamda yemekten 30 dk sonra felan yapabilirsin

yok yatmaya yakın degilde 7:30 da yapıyorum 3-4 saat sonra yatıyorum hatta belki daha geç

sabah yine saati kurdum kalktım balkona baktım ay yapılacak gibi degil belki nisandan sonra olabilir ama şimdi zor .

cnm bende çalışıyorum işte o yzüden sabah belli bir satatte yapmam lazım oda zor bende bantta 45 dk yürüyüp bölgesel çalışayım diyorum

cnm bende çalışıyorum işte o yzüden sabah belli bir satatte yapmam lazım oda zor bende bantta 45 dk yürüyüp bölgesel çalışayım diyorum
sabah bende yapamam,dediğin gibi baharda belki ama kışın zorluyo
akşam 8,30-9 gibi yapabiliyorum bende

te allahım veroya maskara olmuşumya len
Allah iyiliğini versin emi
Not ettim bu mesajını bu hafta kilo alda gör seni ne ediyom
Ayyy ablammm alabilirm haa. Öğle 1 kase nerdeyse tahinpekmez ekmek yedim reglim geldi de tatlı krizi zaar

Aksama patates pilav var ama kendime ya corba yapim yada karnabahar mi yapsam aus abla

Canım patates ve pilav bir arada yeme . Zaten pirinç pilavını hiç yeme .
Patates yemeği yiyeceksen yanında ekmek yeme.
Salata ve yoğurtla ye .
Önden çorbaya da gerek yok o zaman .

Olur canım nasıl ne zaman istersen az .
Öğlenin doyurucu , akşama da aynı menü varsa ..yine ekmek yeme .

Bende kondisyon bisikletimi ve twisterımı çıkaracağım depodan ... spor şart .
Akşam yap dely'nin dediği gibi ama yatmadan epey önce olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…