Özür baci özür aklına koyduysam. Ama işte burda vicdan yapiom az cik yoksa sonum fenaGelll gell şöyle senn zalimin kizii eglence gostercemm hepp aklimaa sokuyonn kotu kotuu seylerii
Yaa aynen babam öyledir pek sever ben de ona çektim galiba .bi de tahin ı dahà bol ve kıvamlı ...
Valla benn simdik salatami yedimm yogurt yoktu ayran ictimm amaa boyle bir tuhafimmmAyyy bugün bende açım niçinse ... can ciğerlerim 4 gün diyeti yaparken boğazımdan pek bir şey geçmedi herhalde
Caninn sagolsunn kuzumda sende yemee cok herhangi bir sana getiri yok ama gelgelim kilosu cokk kiloya etkenn foss yanee cokk tuketme bebekimmÖzür baci özür aklına koyduysam. Ama işte burda vicdan yapiom az cik yoksa sonum fena
Ben 4 günlük diyette çok zorlanmadım dı ne sıklıkla yapılıyor acabaValla benn simdik salatami yedimm yogurt yoktu ayran ictimm amaa boyle bir tuhafimmm
7. Takım etipuf tan Soguttu beni marsmelov igy pis bişi mis . Yasom ablam dediydi .Almaa almaaa cisss onlar piss oğlu onlar yimmm yimee her markete girdigimde etipuff gordugumdee aklima geliyon hahaha
Ben 1 hafta ara verdim canimm simdi gene basladim digerini 3 gunde bozdumduu simdi tam yapacagimBen 4 günlük diyette çok zorlanmadım dı ne sıklıkla yapılıyor acaba
Hahahahahah zalimmsinnn kizzz yeminlenn haahahah7. Takım etipuf tan Soguttu beni marsmelov igy pis bişi mis . Yasom ablam dediydi .tabi halley yiom şu ara allah beni
.....
Kızlar gerçekten yaa.valla çok daraliom nie acaba . Hani derler ya bulmuş bunuo. Sağlığım maddi manevi hersey idare eder. Bi sıkıntı yok . Polyanna gibiyim zaten . Ama ben darlaniom eşim anasi babası işim hatta bebem bile mutlu etmio beni. Öğlen o yüzden de çok yedim. Pufff depresyona girdim galiba.anlmsz şekilde agresif mutsuz belki de aptalim
Kuzuu senii darlatan nee hayata bakis acini degistir yapabilecegimiz bir sey varsada anlat yardimci olalim.Ama sunu diyimm şükür et ve dua et boll boll Rabbim kalbine ferahlık nasip etsinKızlar gerçekten yaa.valla çok daraliom nie acaba . Hani derler ya bulmuş bunuo. Sağlığım maddi manevi hersey idare eder. Bi sıkıntı yok . Polyanna gibiyim zaten . Ama ben darlaniom eşim anasi babası işim hatta bebem bile mutlu etmio beni. Öğlen o yüzden de çok yedim. Pufff depresyona girdim galiba.anlmsz şekilde agresif mutsuz belki de aptalim
Hahahhaa harbiii miiSaydın kurabiye avında
Burdayım bebişimm bakınıyodum şöleee bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?