Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaa aynen babam öyledir pek sever ben de ona çektim galiba .bi de tahin ı dahà bol ve kıvamlı ...

Bende öyle severim , bol pekmez olmayacak , az koyu olacak

Ama yemem , kalori deposu . İki kaşık pekmez atarsın ağzına , hem regl krizini engeller hem enerji verir,kan yapar ..hem de tahinin yağından uzak durmuş olursun .

Kızlar gerçekten yaa.valla çok daraliom nie acaba . Hani derler ya bulmuş bunuo. Sağlığım maddi manevi hersey idare eder. Bi sıkıntı yok . Polyanna gibiyim zaten . Ama ben darlaniom eşim anasi babası işim hatta bebem bile mutlu etmio beni. Öğlen o yüzden de çok yedim. Pufff depresyona girdim galiba. anlmsz şekilde agresif mutsuz belki de aptalim

Daha dün akşam suratsızdım .

Ortada ne var dersen ...dağınık bir banyo canımı sıktı , bir de taşan süt

Eşim geldi yanıma , yüzüme baktı ... Hamd derslerine başlayalım mı dedi bilmiş bilmiş ... Haklı .

Her şey yolunda giderken ota boka isyan etmeyi , beğenmemeyi , sıkılmayı ... haddimizmiş gibi görüyoruz ama değil aslında .

Depresyon ne ki ya ? İstesek çiğ çiğ yeriz onu ... Ama depresyonun arkasına sığınmak bazen kolayımıza geliyor .

Sende istesen şu an şu dakka sıyrılırsın bu psikolojiden ama istesen gülüm

Kuzuu senii darlatan nee hayata bakis acini degistir yapabilecegimiz bir sey varsada anlat yardimci olalim.Ama sunu diyimm şükür et ve dua et boll boll Rabbim kalbine ferahlık nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…